Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyun Çeviri Kingdom Come Deliverance'ın Yerelleştirmesi ile İlgili Açıklamada Bulundu

 
   Oyun Çeviri geçtiğimiz günlerde bir canlı yayın düzenledi ve bu canlı yayın esnasında Kingdom Come Deliverance'ın yerelleştirmesi ile alakalı merak edilen bazı soruları cevapladı.
 
   Kingdom Come: Deliverance 13 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. Oyun Çeviri Türkçe dil desteğinin önümüzdeki haftalarda oyuna ekleneceğini söylüyor.

   Canlı yayın tekrarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
kingdom come kingdom come deliverance pc xbox one ps4 rpg open world 2015 mafia mafia 2 ArmA
StarSeries i-League Sezon 4 Başladı! Remedy'nin Yeni Oyunu 2019'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fuatX

20.2.2018 02:10:36

0
Arkadaş adam şaka gibi tekken demis injustice demiş. O oyunlarda my name is ahmet demenin bi tik üstünde ıngilizce gorduyden oynarsın zaten. Adamlar taş gibi bol bol konuşmalı gelmiş geçmiş en saglam serileri ceviriyorlar. RPG oyunun hasidir! Witcher olsun. Dark souls olsun fallout olsun skyrim olsun baldurs gate dir ne blym mass effect tir ve en önemlisi DRAGON AGE ORIGINS olsun ki kendisi gelmiş geçmiş en sağlam rpg dir bana göre muzik ve atmosferiyle. Bu tarz serilerin çevrilmesi asıl adamlari yüceltir. Yoksa asıl 3~5kisi hariç kimse kurmaz bile senin saydığın oyunlara yamayi. Tek korkum bu yamaninda shadow of mordor a donmesiydi ama adamlar ciddiyetle açıkladı deli gibi kendimi hayatımızdan feda edip çeviriyoruz diye. 25 yaşındayım belki 12 yasindan beri bu adamlar sayesinde çok güzel oyunlar oynadım . Sanmiyorm ki bu yamada döneklik yapsınlar. Umarim en sevdiğim seri olan dragon age insq. Na da birgün yama çıkartırlar. Sağlıcakla kalin seviliyorsunuz iyiki böyle bir hobiniz var. Kolay gelsin.

# Ace #

19.2.2018 15:41:57

0
Beklentim resmi şekilde yamanın oyuna eklenmesi firma tr dil için garip cevaplar vermiş bu biraz kafa karışıklığına neden olmuş. Neyse oyunçeviri tr oyunların ortaya çıkmasına ve sonrasında içlerinden playstation oyunlarına resmi yama yapan grubun oluşmasına vesile olmuş önemli bir oluşum. Bu çeviri grubu umarım hayatına devam edecek maddi kaynağı bulur.

İdrak İstimlak

19.2.2018 15:36:04

+2
Asıl bu tip oyunların çevrilmesi lazım, böylece hikaye odaklı RPG oyunların ülkemizdeki kitlesi büyüyecektir.

2K

19.2.2018 14:34:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben İngilizce bilsem vallahi oyun çevirenler çok yardım ederim hem katkım olur onlara hem kendime pratik sağlarım. Yani 2-3 oyunu aynı anda çevirmeye devam etmek zor mu? 15 kişilik ekipsiniz
Yabancı dil bilmediğin için sana öyle geliyor. Çevirmek ile dili bilmek aynı şey değil. Eğer bir dili öğrenmeye başlarsan belli bir seviyeden sonra yapman gereken ve mecbur gideceğin yol Türkçesini düşünmeyip, kendi dilini unutup o kelimeyi, cümleyi o dil içinde anlamaktır. Her dilde çevirince anlamını kaybeden ya da orijinal hali gibi güzel durmayacak bir sürü kelime var. İş böyle olunca çevirmek zor oluyor. Yani dili biliyorum ooo oturayım 10 sayfa çevireyim düşündüğün gibi olmuyor ne yazık ki.

BSC Misafiri

19.2.2018 08:11:45

+1
Ben İngilizce bilsem vallahi oyun çevirenler çok yardım ederim hem katkım olur onlara hem kendime pratik sağlarım. Yani 2-3 oyunu aynı anda çevirmeye devam etmek zor mu? 15 kişilik ekipsiniz

BSC Misafiri

19.2.2018 08:11:43

0
Arkadaşa katılıyorum sağlam serileri kült oyunların yeni serilerini Türkçeye çevirmeye özen gösterseler çok daha insana ulaşırlar daha fazla teşekkür alırlar. Aç hala çevirilmedi Cod hala çevirileri mesela Tekken 7 injustice 2 şu oyunlara niye el atmıyorsunuz?

Project Scorpio

19.2.2018 00:24:32

0
3-5 kişinin aldığı oyunları TR ye çevireceklerine tüm Dünya’nın beklediği oyunlara dil başvuru yapsalar daha çok kişi sevinirdi.

BSC Misafiri

19.2.2018 00:19:30

0
Bu oyuna gerçekçi ve iyi diyorlar bakalım :) Türkçe dil desteği zaten şahane:)

boras06

18.2.2018 23:17:41

0
Oynayış videolarından gördüğüm kadarı ile oyun çok güzel bir hikayeye sahip ilerleyiş sunum güzel.Bazı sorunlar var ancak 2 hafta sonra TR yama ile gelecek patchde düzelir diye düşünüyorum.Oynamamak için zor tutuyorum kendimi.Oyunu çıkaran firma bağımsız olmasına rağmen bir beklenti içine girmeden direk TÜRKÇE dil desteiğini oyun çeviri ile sunacak.Bence buna karşılıksız kalmayalım orjinal alalım.Bazı Aç firmalardan olsa bunu teklif etmezdim ( EA, Ubisoft başta olmak üzere ).kayıtsız kalmayalım dostlar

İdrak İstimlak

18.2.2018 19:58:43

0
Bekliyoruz...
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Come: Deliverance
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız