Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynaması Ücretsiz Dövüş Oyunu Toribash Next Duyuruldu

 
 
Yayıncı Nicalis ve geliştirici Nabi Studios, oynaması ücretsiz dövüş oyunu Toribash Next'i duyurdu. Oyun, orijinal Toribash projesinin bir devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ek olarak, oyunun şu anda çıkış tarihi açıklanmış durumda. 24 Ocak tarihinde Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
İlgi çekici dövüş deneyimi ile beraber geliyor 
 
 
 
Toribash Next, sıra tabanlı sandbox dövüş oyunu Toribash'in devamı olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda oyuncular, kolay kontroller ile beraber rakipleri ile beraber dövüşebiliyor. Farklı modlarla beraber 4 oyunculu mücadelelere katılabiliyor. Aynı zamanda tekrar modları ile beraber oyun deneyiminizi genişletebiliyorsunuz.
 
Diğer taraftan, oyunu hem tek oyunculu hem de çevrimiçi olarak diğer arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyor. Onlara meydan okuyabiliyor ve serbest dövüş tarzınızı onlara sergileyebiliyorsunuz. Maçın ortalarında dilediğiniz gibi kuralları ve ortamları da değiştirebiliyorsunuz. Grafik anlamında bir beklentiniz yoksa bir bakış atabilirsiniz.
 
Duyuru fragmanı 
 
 
 

 
Oyun hakkında
 
Dikkat çekici içeriği ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde, kendine özgü hareketler yapabileceğiniz ve kombo sistemi ile beraber düşmanları kitleyebileceğiniz ve rakip oyuncularla mücadele edebileceğiniz senaryolar yer alıyor. 4 oyunculu savaşlara geçiş yapabileceğiniz ve hem tek oyunculu hem de arkadaşlarla beraber yer alabileceğiniz yapıda, gerçekten de eğlenceli bir içerik bizleri bekliyor.

Bunun dışında oyunda kendinize özgü hareketler sergileyebiliyor, kendi stratejinizi ve planınıza oyuna dahil edebiliyorsunuz. Düşmanların yani diğer oyuncuların hangi hamle yapacağını tahmin edebilir ve onlara göre de saldırı ve savunma sistemi oluşturabiliyorsunuz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca zaten karakterlerin odak noktalarına hakim olabilir, hangi karakterin hangi kısımdan daha fazla zarar alabileceğini görebilir, deneyimleyebilir ve ona göre kendi hamlelerinizi oyuna dahil edebiliyorsunuz. Zaten bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ediyor. Çünkü burada yapacağınız hamleler diğer oyunculardan farklılık gösterebiliyor ve ona göre de kendi planlarınızı oyuna aktarabiliyorsunuz. Bu sayede oyundan farklı anlarda zevkler alabilir ve böylece güzel bir deneyim elde edebiliyorsunuz.

Dikkat çekici mekaniklerle ve eğlenceli yapıda karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım içerisinde, maçların kurallarını dilediğimiz gibi değiştirebilir ve maç ortasında bile bu değişiklikleri uygulayabiliyoruz. Bunun dışında oyunda farklı farklı öğelerle ve nesnelerle beraber oyunculara karşı gelebilir, farklı türleri bir araya getirebilir, yaptığımız sahnelerle beraber düşmanları yere serebilir ve aynı zamanda yeni hamlelerle beraber burada yerimizi alabiliyoruz. Oyunda farklı farklı hamleler gerçekleştirebilir ve rakip oyuncuların bizleri tahmin edemeyecek şekilde görmelerini sağlayabiliyoruz.
 
 
 
Bunun dışında oyunda farklı özelleştirme sistemleri yer alır ve özelleştirmelerle beraber diğer oyunculardan tamamen farklı olabilir ve böylece kendinizi kişiselleştirebilir, özelleştirebiliyorsunuz. Buna ek olarak oyunda çeşitli mod destekleri bulunuyor. Bu mod desteklerini siz de biliyorsunuz ki oyuncular tarafından oldukça önem arz ediyor. Bu desteklerle beraber dilediğiniz şekilde oyuna ek modlar getirebilir ve modlar geliştirebiliyorsunuz. Bu modlarla beraber oyunun kapsamı daha da genişletiliyor ve böylece daha da zengin bir oyun deneyimi elde edebiliyorsunuz. Bu oyunda yer aldığınız sürece bu tarz içeriklerle beraber karşılaşabilirsiniz. Modları burada farklı şekillerde görebiliyorsunuz. Bu da oyunun oynanış süresini uzatan ve genişleten destekler arasında yer alıyor.

Diğer taraftan oyunda farklı seviyelere ulaşabiliyor, farklı seviyelerle beraber elbette yeni deneyimleri elde edebilir ve ek olarak burada 3 boyutlu bir hareket kabiliyetinin olduğunu görebiliyoruz. Sıra tabanlı oyun sisteminin yer aldığı yapım içerisinde doğrudan düşmanların üzerine doğru ilerleyebilir, farklı seçenekleri burada seçebilir, stratejinizi ve planınızı oyuna dahil edebilir ve daha fazla gerçekçi oyun mekaniği ile beraber karşılaşabilirsiniz. Oyunda farklı bölgelere doğru geçiş yapabilir, farklı arenalarla beraber buradaki yeni içerikleri keşfedebilir ve daha sonrasında ise kendinize diğer ortamlarda bularak buraları keşfetmeye çalışıyorsunuz. Diğer taraftan farklı hamleleri elbette oyun içerisinde sürekli olarak yapmaya çalışıyor ve aynı zamanda favori hale gelen çeşitli hamleleri burada gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunun dışında oyunda kendinize ait bir takım oluşturabilir, bu takımınızı istediğiniz karakterleri dahil edebilir ve yanınıza istediğiniz oyuncuları ve kişileri alabilirsiniz. Burada kendinize ait bir logoyu oluşturabilir, bu logoyla beraber de oyuna dahil olabilirsiniz. Bu tarz mekanikler oyun içerisinde elbette güzel bir şekilde yer alır ve bunlarla beraber kendi oyun deneyiminizi özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım içerisinde genel olarak bu tarz mekaniklerin bulunacağını ve sıra tabanlı tiyatro savaşlarının burada sürekli olarak karşımıza çıkacağını belirtebiliriz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ediyor. Çünkü burada her bir oyuncu farklı deneyim içerikleriyle beraber ve aynı zamanda kendi stratejisi ve planıyla beraber oyuna dahil olabiliyor. Hal böyle olunca siz de burada farklı deneyimler elde edebilir ve kendi stratejinize oyuna ekleyebilirsiniz. Bunun dışında takımınıza olan uyum tamamen farklılık gösteriyor ve yanınıza çağırabileceğiniz takım arkadaşlarınızı elbette değişkenlik gösterebiliyor.
 
 
 
İlgi çekici detaylarla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan yapımda aynı zamanda kuralları değiştirebileceğiniz çeşitli mekaniklerin bulunduğunu görüyoruz. Bu mekaniklerle beraber her bir karakterin farklı eklem noktaları yer alıyor. Farklı oyuncularla beraber kapışabileceğiniz yapımda bu eklem noktalarını hedefleyebilir ve aynı zamanda farklı silahlarla beraber de buradaki yenilikleri elde edebilirsiniz. Oyunda bu hareketleri dilediğiniz gibi geliştirebilir ve ona göre hamlenizi gerçekleştirebilirsiniz.
 
Her bir karakterin ve diğer oyuncuların burada farklı uzuvlarına yönelebilir ve onların tam hareketsiz kalmasını sağlayarak onları düşürebilirsiniz.
Bunun dışında 21 farklı silah cephanesi gerçekten de güzel bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu kütüphaneyi kullanmak ve bununla beraber güzel bir şekilde deneyiminizi özelleştirebilmek çok daha güzel bir oyun deneyimini bizlere aktarıyor. Oyunda bunun dışında çeşitli modlar yer alıyor. Bu modlar gerçekten de oldukça fazla bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu modların içerisinde klasik samuray, aikido ve daha fazlası yer alıyor. Modlarla beraber farklı deneyimleri adım atabilir ve bunları dilediğiniz şekilde oynayabilirsiniz. Bu modlar elbette arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir yapıyı da bünyesinde barındırır ve istediğiniz moda geçiş yapabilir ve böylece daha da eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Oyunda takım dövüşleri oldukça ön plana çıkıyor. Bu tarz dövüş oyunlarında siz de biliyorsunuz ki elbette takım dövüşleri ve herkese açık olan yeni modlarla beraber oyunda farklı deneyimler elde edebilirsiniz. Yine oyunun açıklamasına bakacak olursak burada 3 ve 4 oyunculu bir şekilde çeşitli modlar bulunuyor. Bu modlarla beraber de farklı arkadaşlarınızı yani oyuncuları yanınıza davet edebilir ve bunlarla beraber oyunda dilediğiniz şekilde yer alabilirsiniz. Bunun dışında yine yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunda farklı silahları kullanabilir ve bu silahlarla beraber dilediğiniz şekilde düşmanları alt etmeye çalışabilirsiniz. Oyunda bu tarz mekaniklerin olması elbette oyun deneyimini daha da iyileştiren ve arttıran unsurlar arasında bulunuyor.
 
 
 
Bu mekaniklerle beraber dilediğiniz şekilde türde devrimi derinden gelen içerikleri deneyimleyebilir ve favori seçeneklerle beraber oyundaki yerinizi alabilirsiniz.
Farklı seçeneklerle beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen oyunda takımınızı oluşturabilir, maçın tam ortasında yine yukarıda bahsettiğimiz gibi kuralları değiştirebilir, dövüş sanatları üzerinde tekrardan ustalaşmaya çalışabilir ve aynı zamanda aldığınız eğitimlerle beraber de usta olmaya çalışabilirsiniz. Bu tarz oyunlarda usta olmak elbette oldukça önem arz ediyor. Çünkü diğer oyunculardan daha iyi bir şekilde yer almak ve kendi stratejinize oyuna daha sağlam bir şekilde adapte etmek çok daha güzel bir oyun deneyimini sizlere sunabilir. Siz de oyunda güzel bir şekilde yer alarak ve ona göre kendi ustalığınızı burada sergileyebilirsiniz.

Diğer taraftan oyunda destansı dövüş sanatları üzerinde ustalaşabileceğiniz bir mod yer alıyor. Bu moduyla beraber elbette farklı sanatlara yönelebilir ve bu sanatlar üzerinde usta olmak için bu modlara muhakkak geçiş yapmak durumunda kalıyorsunuz. Bu talimatlar oyun içerisinde yer aldığı süre boyunca sizlere eğlenceli dakikalar geçirebilecek içeriği bünyesinde barındırır. Oyunda grafik anlamında elbette güzel bir deneyim elde edemiyor ve aynı zamanda animasyonlarında belki kötü bir şekilde karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Çünkü bağımsız bir ekip tarafından bizlere sunulacak olan bu yapım içerisinde oldukça üst düzey bir yapının olmadığından bahsedebiliyor ve böylece oyunda dilediğiniz şekilde yer alabiliyorsunuz. Ancak aklınızda grafik takıntınız yoksa ve bunun dışında bu tarz oyunlardan hoşlanırsanız muhakkak bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
Zaten bu tarz oyunlar tamamen eğlence odaklı olarak karşımıza çıkıyor ve grafiksel anlamda her an bir beklentiyi bizlere sunmuyor. Zaten oyunun bizlere aktarmak istediği tamamen eğlenceli bir deneyim ve burada farklı silahlar dolayısıyla oyunda yer aldığı süre önce bu mekaniklerle beraber karşılaşabilecek ve bu mekaniklerle beraber de dilediğiniz şekilde oyundaki yerinizi alabileceksiniz. Serinin yeni oyunuyla beraber elbette yeni mekanikler, özellikler ve özelleştirme sistemleri bu oyunda yer almayı bekliyor.
 
 
 
Takım dövüşlerine adım atabileceğimiz ve kendi ekibimizi düzenleyebileceğimiz yapımda farklı ortamlara doğru geçiş yapabilir ve çok çeşitli karakterlerle beraber karşılaşabilir ve kendi kurallarımızı özelleştirebiliriz. Oyun içerisinde yer alan kurallar elbette bizim hamlelerimize ve seçeneklerimize beraber değişkenlik gösterebilir veya kuralların belli olduğu bir oyuna geçiş yapabiliriz. Bu tamamen bize ait olarak karşımıza çıkıyor.

Bunun dışında oyunda tekrar tekrar düzenleyici bir modla beraber karşılaşabilir ve tamamlanmış bir oyunun herhangi bir noktasına tekrardan dönüş yapabiliyoruz. Bu da gerçekten ilgi çekici bir mekanik olarak karşımıza çıkıyor. Bir oyunu tamamlasanız bile o oyunun istediğiniz kısmından başlayabilir ve böylece oyunda güzel bir deneyime adım atabilirsiniz. Bu da oyuna bağlayan çeşitli unsurlar arasında yer alıyor.

Oyunda bunun dışında bir ekonomi sistemi yer alıyor. Bu ekonomi sistemi ile beraber dilediğiniz şekillerde özel karakterlere sahip olabilir ve çeşitli modları satın alabilirsiniz. Bu modlar elbette oyun içi ekosistemini zenginleştiren ve güzelleştiren deneyimler arasında bulunuyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca savaşları kazanmanız gerekiyor ve bununla beraber de kendi ekonominizi canlandırmanız lazım.
 
 

Oyuncu tarafından barındırılan sunucularda da aynı şekilde bu oyun içerisinde yer almaya hazırlanıyor. Çünkü bu tarz oyunlarda gerçekten de bu sunucular sürekli olarak açılabiliyor ve oyuncular tarafından da bu sonuçlar beslenebiliyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca diğer oyuncuların lobilerine geçiş yapabilecek ve böylece daha eğlenceli deneyimleri ve istediğiniz sonucu adım atabileceksiniz. Bu da oyunda yer alan diğer eklemelerden ve özelliklerden bir tanesi.

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız mutlaka bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğimiz gibi sıra tabanlı stratejiler ve dövüş mekanikleri bulunuyor. Bunlarla beraber de düşmanların zayıf kısımlarına odaklanabilir ve onlara farklı silahlarla beraber yönelebilirsiniz. Dövüş odaklı ve strateji odaklı bir yapıya adım atmak istiyorsanız oyunu şu anda Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Toribash Next
Persona 3 Reload Açılış Sinematiği Yayınlandı Prince of Persia: The Lost Crown Dünyası Yeni Fragmanla Tanıtıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız