Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch'un Yeni Güncellemesi Konsollara Özel

 
     Daha önce de bazı karakterlerin özelliklerinde azalma, yavaşlama vb. güncellemeler yaparak oyun için dengeyi oturtmaya çalışan Blizzard, son olarak İskandinav kökenli Torbjörn'e el attı.
 
     Torbjörn'ün taretinin hem çok iyi nişan alıyor hem de yüksek hasar veriyor olması konsol oyuncuları tarafında sıkıntı oluşturmuştu. Bunun farkında olan Blizzard da olaya el attı ve Overwatch'un PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinde geçerli olacak düzenlemeyle birlikte Torbjörn'ün taret özelliğinde verdiği hasar %30 azaltıldı. PC tarafında ise herhangi bir değişikliğe gidilmedi. Bunun nedeni olarak ise PC kullanıcılarının klavye-mouse ikilisiyle Torbjörn'ün taretinden kurtulma konusunda daha fazla şansa sahip olması gösterildi.
 
     Overwatch'un düzenlemeleri de beraberinde getirecek yeni güncellemesinin Temmuz ayının ortalarında gelmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Oculus VR Kurucusu, Oyunların Tek Bir VR Kaska Özel Olmasında Sakınca Görmüyor Street Fighter V'e Bu Cuma Balrog Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

28.6.2016 14:50:09

0
tarete dönüşen robotunda tareti fazla güçlü

WoW GOREFIEND

28.6.2016 10:45:40

0
Torbjörn nerf i tam yerinde olmuş, abuk subuk zamanlarda milisaniyelik turret dönüşüyle sinir krizine sokuyordu. Bence komple kaldırmaları lazım, daha zevkli kendini daha çok oyunda hissettiğin birçok defansif karakterler mevcut. Bastion'un counter ı çok rahat, bir çok anti karakter var kendisine karşı. Ama oyunun en bal ve en karaktersiz karakteri. Ne kadar yeteneksiz varsa bakıyorum 2-3 ölümden sonra Bastion'u seçiyor.

fuatX

28.6.2016 05:19:04

0
Oynamasi zevkli yetenekten çok "i have big plans for you" diye turreti güzel biryere dikmeyi gerektiren bastiondan sonra oyunun en uyuz karakteri.

Guest-BB2CECC18

27.6.2016 21:55:23

0
Turret sağlam vuruyor ama sniperla uzaktan indirebiliyorsun. Asıl gücü azaltılması gereken silahıyla vurduğu hasar. 150-200 hp li karakterleri 2 vuruşta öldürebiliyor.

BSC Misafiri

27.6.2016 19:20:40

0
pc de de azaltılması lazım bir kere aim turret olması aşırı güçlü yapıyor ve belli başlı heroları kitlemek zorunda kalıyorsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız