Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch Oyuncu Sayısı 25 Milyonu Geçti

 
   Multiplayer odaklı FPS oyunu Overwatch'un oyuncu sayısı 25 milyonu geçti, Blizzard Entertainment oyunun resmi twitter hesabı üzerinden duyurdu. 
 
"Dünyanın kahramanlara ihtiyacı var ve 25 milyondan fazlası çağrıyı yanıtladı! Gelecek için olan savaş henüz bitmedi. Bizimle misin?" 
 
   Blizzard Entertainment ekim ayında yaptığı açıklamasında oyunun 20 milyon oyuncuya ulaştığını duyurmuştu. Böylelikle oyuncu sayısında 11 Ekim 2016 tarihinden bu güne 5 milyon artış yaşandığını söyleyebiliriz. Ek olarak bu sayının kayıtlı oyuncu sayısını olduğunu belirtelim. Blizzard Entertainment net satış miktarını paylaşmadı. 
 
   Overwatch 24 Mayıs 2016 tarihinde çıkış yapmıştı. Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
DiRT 4 PC, Xbox One ve PS4 için Duyuruldu Capcom, Resident Evil 7'nin Dağıtım Miktarını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Experimentation

30.1.2017 19:56:35

0
bu oyun ilerde free olursa şaşırmam

Alucardo

29.1.2017 21:53:58

0
Kastettiğim Blizzard taraftarlarıydı zaten hocam :) Eski kız arkadaşım tam bir Blizz hayranıydı " bokun üstüne Blizzard koysalar çoğu kişi alır " diyordu o da muhtemelen alırdı. Ben WoW falan da oynadım vallahi oyun değil. Devlet dairesi ordan oraya koşuyorsun sadece, bi skill ekranı var sanarsın ki periyodik tablo. Bana hiç hitap etmediler. Star Craft II çok az bakındım o da beni açmadı. Oldum olası sevemedim ben bu adamları ve oyunlarını

Free Time

29.1.2017 19:34:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alucardo Bi firmanın yaptığı her oyun nasıl bu kadar tutar aklım almıyor, çok ilginç bir taraftar kitlesi var. Bana kalırsa her oyunları leş.
Bence starcraft 2 yi bunun dışında tutmak gerekiyor ama katılıyorum şuanki tüm oyunları piyasaya oynayan leş oyunlar.Overwatch değilde blizzard ın kitlesinin böyle bir fanlığı var blizzard ne çıkarırsa oynanır mantığıyla da tf2 den kopya overwatch ı yeni grafiğiyle bir güzel reklamını yaptımı tutmaması gibi birşey olmaz.

i_lenker

29.1.2017 13:34:24

0
beta oyuncularını da sayıyor bunlar herhalde

Kayser

29.1.2017 05:04:47

0
Bu oyundan önce ne multiplayer oynardım, ne fps, ne de blizzard oyunlarıyla çok aram vardı. kuzenim diablo wow oynarken görürdüm ama ilgimi çekmemişti hiç. betasında boyutu azmış bir bakayım dedim. genelde betalara katılırım, battlefront oynamıştım çok eğlenceliydi ama bir süre sonra sıkar diye almadım, şimdi oynayan var mı bilmiyorum. bf1 denedim beta sonrası fiyatına bakmak bile aklıma gelmedi. divisionın oynanış videolarından sonra betayı indirme gereği duymadım. for honor vardı, bugün süre dolmuş herhalde, birkaç maçtan sonra girmedim. Bunun betasında hayran kaldım, dedim ben bunu almalıyım. çıkışından sonra bir süre bekledim, çünkü battlefrontta da başta bir heves olmuştu. neyse sonunda rusyadan 90 liraya aldım. bir oyuna verdiğim en yüksek miktar, arkasından witcher gelir 75 liraya. açıkçası her kuruşuna değdi, aldığımdan beri neredeyse her gün girmişimdir. Kısacası deneyin, bazı hafta sonları ücretsiz oluyor. benim gibi biri bağımlı olduysa siz de seversiniz. zaten 25 milyona ulaşmış

dinazorkulagi

28.1.2017 22:10:41

0
Overwatch millette ne yara açmış arkadaş böyle. Oyun güzel kopya bir oyun olabilir de sen kaç tane özgün oyun oynuyon? Yok denilecek kadar az özgün oyun var. Bence alana enayi değil enayi diyene güzel koymuş bu oyun. Beğenmezsen en azından enayi deme. Kimsye hakaret etmeye hakkınız yok. Bende geçennlerde uc4 kötü dedim ama alana enayi demedim. Kimse senden akıllı değil aptal da değil

BSC Misafiri

28.1.2017 16:15:23

0
kardeşim blizzardın kitlesi bellidir en kaliteli community onların bu kadar satış yapmaları normal overwatch çok eğlenceli güzel bir oyun.

Alucardo

28.1.2017 12:51:11

0
Bi firmanın yaptığı her oyun nasıl bu kadar tutar aklım almıyor, çok ilginç bir taraftar kitlesi var. Bana kalırsa her oyunları leş.

Guest-7A1E308D7

28.1.2017 03:18:18

+1
Baştan söyleyeyim, burada oyunu yerden yere vurmaya gelmedim. Sadece kendime göre sebeplerim var, paylaşmak istiyorum. Neresinden başlasam bilemiyorum yazmaya ama dolar olmuş 3.86 lira... En ucuz yerde overwatch 150 lira para... Blizzard'ı anlatmaya gerek yok, adamlar işinin ustası ama böyle bir ülke de yaşıyorsan az ayağını yorganına göre uzatacaksın. Başta da söyledim yanlış anlaşılmasın ama bence Overwatch bu paralara değmez. Türünün ustası değilim ama geçenler de " fakir overwatch'u " denilen Paladins'i kurdum. Yani bir arkadaşım da daha önce Overwatch oynamış ama beğenmemiştim fakat bu Paladins beni epey bir sardı diyebilirim. Belki de an itibari ile Overwatch bana ulaşılmaz geldiği için, benimkisi bedava sirke hesabı :)

Kennnn

27.1.2017 17:29:31

0
Oyunculuğun geleceği tam oyun parasına sırf multi. Bilmem kaç saat farklı içeriği olan oyunlara multisi yoksa para verilmez diyenlere kardeş bunun single nerde diye sormuyor kimse nedense. Şaşırmıyorum oyun dünyası bu denli samimiyetsiz yalnız para odaklı gittikçe de hergün daha da kolay üretilmiş oyunları daha pahalıya satacaklar. Resmen hakediyoruz. Bunun izinden dahası da gider sonra ağlayıp zırlamayın oyunlar da çok bozdu beya diye. Adamlar fiyatını bile eleştiremiyor oyunu seviyor ya da oynuyor diye, alan alsın kardeş ama sonra başka haberlerin altına gelip oyunun multisi yoksa almam diyenleride görmeyelim. Multiplayer oyunlar daha kolay ve masrafsız olduğu için stüdyolar üretiyor, yöneliyorlar tutarsa da büyük kar etmiş oluyorlar yani sen aslında güzel bir kazık yemiş oluyorsun. 2-3 yıl sonra oyunu oynamak istesen onu da yapamıyorsun yenisi çıktıysa onu alıcan müthiş iş modeli valla dahası bu kazığı yiyende oyuncu atan da. Afiyet olsun.

Redunay

27.1.2017 17:13:20

0
Blizzard konsola multiplayer fps çıkarmış ben gidip Paladins alacağım tamam.

rambocuk

27.1.2017 15:43:53

0
Gelmiş geçmiş en iyi online fps strateji pvp oyunudur şiddetle tavsiye ederim , ama çok hırs yapıyorsunuz bazen yenilgiye tahammülünüz yok ise sakın almayın , bir yerde kendinizi kaybedip rekabetin içinde buluyorsunuz kendinizi işte o anda yenildiğinizde gerçekten perişan oluyorsunuz

dinazorkulagi

27.1.2017 13:19:47

0
3 gün once aldım 25 m 'yi sayemde geçti :) bana hediye ver Blizard :)) cidden oynamadan laf etmeyelim güzel bir oyun olmuş

hksdejavu

27.1.2017 10:36:46

0
Overwatch u asiri severek oynuyorum. Blizzard in bence en iyi yaptigi is karakter ve skillerini olusturmak sonra da bolca skin ile donatmak. Her karakterin ozelligi oynanis dinamigini gercekten degistiriyor. Bu olay heroes of storm da da var ve blizzard gercekten iyi kullaniyor. Her etkinlikte guzel skinlerin ve emote larin cikmasi da cabasi. Ve bunlara hic ekstra para vermeden sahip olabilmek guzel. Acikcasi arkadasin istegiyle ciktigi gun almistim ve "cok para verdim ya!" Diyordum. Bir hafta sonra bana paranin karsiligini verdigini hissettim. Su ana kadar kat ve kat cikardi zaten. Neden bilmiyorum ama sikilmadan oynamaya devam edebiliyorum:)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız