Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch League 2020 May Melee Turnuvası Tamamlandı

 
     Kuzey Amerika ve Asya bölgelerinde çevrim içi olarak gerçekleşen Overwatch League 2020 May Melee turnuvası tamamlandı. Kuzey Amerika bölgesinin şampiyonu San Francisco Shock, Asya bölgesinin şampiyonu Shanghai Dragons oldu.
 
     Koronavirüs salgını nedeniyle Kuzey Amerika ve Asya bölgesi olarak 2 bölgeye ayrılan takımlar önce 3 haftalık lig etabında mücadele etti. Ardından 2. aşama olan "May Melee" etabına geçildi. 225.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan Mayıs ayı turnuvasına Kuzey Amerika bölgesinden 13, Asya bölgesinden 7 takım katıldı.
 
     San Francisco Shock, çeyrek finalde Dallas Fuel takımını 3-1, yarı finalde Los Angeles Valiant takımını 3-0, finalde ise Florida Mayhem takımını 4-2 yenerek Kuzey Amerika bölgesinin şampiyonu oldu. Shanghai Dragons, çeyrek finalde London Spitfire takımını 3-2, yarı finalde New York Exceisior takımını 3-0, finalde ise Seoul Dynasty takımını 4-3 yenerek Asya bölgesinin şampiyonu oldu. Turnuvanın şampiyonları; San Francisco Shock ve Shanghai Dragons ödül havuzundan 55.000 Dolar pay aldılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Henry Cavill, Yeniden Superman Olmak İçin Warner Bros. ile Görüşüyor Kingdom Under Fire: Heroes PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız