Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overkill’s The Walking Dead 8 Kasım'da Çıkacak

 
 
   Starbreeze, PC Gaming Show 2018 esnasında Overkill’s The Walking Dead için çıkış tarihi verdi.
 
   6 Kasım'da Kuzey ve Güney Amerika'da; 8 Kasım'da Avrupa ve dünyanın geri kalanında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Ön siparişe yarın açılacak.
 

OVERKILL's The Walking Dead, ölülerin yanı sıra yaşayanlarla savaştığınız dört oyunculu co-op birinci şahıs nişancı aksiyon oyunudur. Walking Dead Evreni'nde geçen oyunda siz ve grubunuz kıyamet sonra Washington D.C. şehrinde hayatta kalmaya çalışacaksınız.
 
Aidan, Heather, Maya ve Grant sağlam bir ekip oluşturur. Her karakterin kendi yetenek ağacı, takım rolü, oyun stili ve arka plan hikayesi bulunmaktadır. Artık hepsinin ortak bir amacı var ve bu amaçta hayatta kalmak ve ekip çalışması çok büyük bir önem taşıyor.
 
Aksiyonu dolu dolu yaşayacaksınız: Düşmanlarınızı dikkatlice yakından saldırılarla yenin veya tabancaları çıkarın. Hiçbir şey kesin değil, doğaçlama yapabilmelisiniz. Aylak sürüsü her yerde karşınıza çıkabileceğinden adımlarınıza dikkat edin.
 
   PC Gaming Show 2018 esnasında yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
the walking dead overkill starbreeze skybound pc ps4 xbox one 2016 game payday
For Honor Uplay'de Ücretsiz Sony E3 2018 Basın Konferansı | 12 Haziran TSİ 04:00
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

12.6.2018 12:11:56

0
Hâlâ eski tayfadan olan insanlar var, ben de onlardan birisiyim.Tüm online geçmiş, gelecek her şeyi kenara bıraktım tamamen.Sadece singleplayer.Co-op'da isterdim ama etrafımdaki müsait olan tüm gamer arkadaşların hepsinde uzun süredir bir moba, mmorpg, online'dır almış başını gitmiş.Bir kişi kaldı etrafımda oynayacak.Onla da vakit bulup denk getiremiyoruz.Biz ikimiz şahsen hikaye odaklı tek kişilik ve co-op oyunlara hasretiz artık.

Winter Is Coming

12.6.2018 04:12:01

0
-killing floor var mı ? +var -left 4 dead var mı ? +var -karışık doldur. çöp, çıkışından sonra popularitesi max 1-2 hafta. artık kimse uzun süre coop oyun oynamıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overkill's The Walking Dead
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız