Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ouya Bu Ay Dağıtılmaya Başlıyor


    Kickstarter, yani oyunculardan desteğini alan Ouya, bu bağış kampanyasıyla birlikte 8.6 milyon dolarlık bir destek toplamıştı. Genel olarak Haziran ayında çıkması beklenen konsol, bu ay içerisinde dağıtılmaya başlıyor.
 
    Bugün iki farklı duyuruyla karşımıza çıkan Ouya ekibinin belirttiklerine göre Kickstarter destekçilerine konsol, 28 Mart tarihinden itibaren dağıtılacak. Bir diğer duyuruya göre ise, konsolun yapımcılarla ilişkileri düzenleme işinin başına Journey ile tanıdığımız thatgamecompany'den Kellee Santiago getirildi. Santiago'nun firmaya ve Ouya'nın geleceğine katkısı büyük olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ouya konsol android ev konsolu indie
Total War: Rome II'den Yeni Video & Görüntüler Black Ops 2'nin DLC'si PC/PS3 İçin Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

5.3.2013 18:57:19

0
fiyatı ucuz diye bir last of us veya gtaV ile bu ouya oyunları bir mi yani ? her şey sadece fiyat mıdır .

musAKka

1.3.2013 11:56:38

+1
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Ya bu konsolun ne + sı var? Android işletim sistemi kullanacak mobil/bağımsız oyunlar / zaten akıllı telefonlarda gördüğümüz şey exc falanmı olacak nolucak? Diğer Oyunlar için Onlive destekliycek / Onlive kullanmak için buna ihtiyaç varmı yani kullanmak istesem şimdide kullanırım. Benim için hiçbir + göremiyom bu konsolda Gereksiz bişey bence büyük konuşmıyim ama Ps4, xbox720,steam box, sheld arasında kaynar gider bence.
Fiyat gibi kocaman bir +'sı var.

aykut291

1.3.2013 01:06:01

0
Ya bu konsolun ne + sı var? Android işletim sistemi kullanacak mobil/bağımsız oyunlar / zaten akıllı telefonlarda gördüğümüz şey exc falanmı olacak nolucak? Diğer Oyunlar için Onlive destekliycek / Onlive kullanmak için buna ihtiyaç varmı yani kullanmak istesem şimdide kullanırım. Benim için hiçbir + göremiyom bu konsolda Gereksiz bişey bence büyük konuşmıyim ama Ps4, xbox720,steam box, sheld arasında kaynar gider bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ouya
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız