Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outward 400.000 Kopya Satmış

 
Yayıncılığını Deep Silver’ın yaptığı geliştiriciliğini ise Nine Dots’un yaptığı rol yapma oyunu Outward’un satış sayısı ve oyunun yeni güncellemesi ile birlikte oyuna gelecek özellik açıklandı. Rol yapma oyunu Outward; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 26 Mart 2019’da piyasaya sürülmüştü.

Geliştirici firmanın açıklamasına göre Outward’ın satışları 400.000 kopyayı geçmiş. Bu satışı kutlamak için ise oyuna yeni bir güncelleme geldi. Bu güncelleme şu an için sadece PC ile sınırlı ancak ilerde diğer platformlara da gelecek. Yeni güncelleme ile birlikte oyuna yeni bosslar eklendi, oyun dengesi geliştirildi, hatalar giderildi ve Legacy sandıkları iyileştirildi.

Oyuna eklenen bir diğer yenilik ise Harcore Modu. Bu mod ile birlikte öldüğünüz zaman tamamen ölüyorsunuz. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Outward açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Maximum Games Nine Dots Studio
Bağımsız Gizlilik Oyunu Aragami'nin Satış Sayısı Açıklandı Marvel’s Avengers’ın Oynanış Süresi 10-12 Saat Sürecek

MassiveDeviL

7.10.2019 13:27:40

0
ya şu oyunu aldık bi çözemedik. daha ilk bölümdeki yaratıkları bile geçemedik. sahilde bitane elektrik atan salamender gibi bişi war. canımızı okudu walla. şu oyunu iyi analiz eden biri bana neyapmam gerekiyor anlatsın yaw. o yaratık yüzünden oyunu bıraktık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outward
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız