Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outer Wilds'ın VR Versiyonu İçin Mod Geliştiriliyor

 
Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Mobius Digital'ın yaptığı Outer Wilds 2019 yılında yayınlanmıştı ve yılın öne çıkan başarılı ve farklı yapımlarından birisiydi. Daha çok keşfe ve maceraya odaklı olan oyun, VR için gayet uygun bir oyun aslında.
 
Eğer siz de oyunun VR sürümünün güzel olabileceği düşünüyorsanız NobaiVR isimli bir geliştirici ekip, Outer Wilds'ın VR sürümünü yapıyor. Bu projenin bir hayran projesi olduğunu söyleyelim. 
 
Şu an için modun ilk sürümü yayınlandı fakat çok erken bir safhada olduğunu hatırlatalım. Ancak mod geleceğe dair büyük umutlar taşıyor. Eğer istedikleri gibi işler çıkartabilirlerse, gerçekten başarılı bir mod olur.
 
Buraya tıklayarak hem moda dair gelişmeleri takip edebilirsiniz, hem de ilk sürümü indirip deneyebilirsiniz. İsterseniz destekte de bulunabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Outer Wild free ücretsiz Alex Beachum indie bağımsız pc sci-fi bilim kurgu
Dark Passage, League of Legends Kadrosunu Duyurdu Wolfenstein: Youngblood'ın RTX'li Versiyonundan 4K 60 FPS Fragman Paylaşıldı

yorfrkn

14.1.2020 01:20:31

0
Oyun zaten çok korkunç , bir de VR olursa kalp krizi geçirir millet.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outer Wilds
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız