Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outcast 2: A New Beginning PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Appeal Studios, Outcast 2: A New Beginning'i PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Ödüllü aksiyon-macera oyunu Outcast'in lineer olmayan açık dünyalı oyun türüne öncülük etmesinden 20 sene sonra uzun zamandır beklenen bu devam oyununda Cutter Slade, Adelpha'nın muhteşem uzaylı dünyasına dönüyor. Yüce Yods tarafından diriltildiğinde Talan'ları esir edilmiş, dünyayı doğal kaynakları tüketilmiş ve kendi geçmişini istilacı robot güçleriyle birbirine geçmiş şekilde buluyor. Bir göreve çıkıp gezegeni tekrar kurtarmak onun ellerinde.

Outcast 1'in arkasındaki orijinal ekip, tehlikeli yaratıklarla dolu ve kaderleri ilk oyundaki olaylardan itibaren dünya ile ayrılamaz bir şekilde bağlanan kadim bir kültür olan Talan'ların evi olan olağanüstü dünyayı yaratmak için bir araya geldi. Siz, 90'lardaki zekasını kullanmaya devam eden eski deniz komandosu Cutter Slade olarak oynayacaksınız ancak onun etrafındaki dünya değişti ve sonunda o da değişecek. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Destroy All Humans! 2: Reprobed Duyuruldu Expeditions: Rome için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız