Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orijinal Star Wars Filmlerinin Görsel Efekt Yönetmeni The Mandalorian Dizisine Katıldı

 
Geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan The Mandalorian dizisi oldukça olumlu yorumlar almıştı. Dizinin en başarılı noktalarından birisi de kesinlikle görsel efektleriydi. Dizinin arkasında Disney gibi bir şirket olunca tabii bu durum oldukça normal.
 
Son açıklamaya göre ise orijinal Star Wars filmlerinin görsel efekt yönetmeni Phil Tippett, The Mandalorian'ın ikinci ve üçüncü sezonunda bulunacak. Phil Tippett daha önce, Star Wars: Episode IV - A New Hope ve Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back filmlerinde görsel efekt yönetmeni olarak çalışmıştı.
 
Dizinin ikinci sezonu bu yılın Ekim ayında yayınlanacak. Resmi olarak onaylanmasa da dizinin üçüncü sezonu için çalışmalara başlandığı biliniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney the mandalorian ikinci sezon oyuncular ne zaman Phil Tippett görsel efekt
Half-Life: Alyx Steam Atölyesi Açıldı Black Panther 2'nin Çekimlerine 2021'in Başlarında Başlanacak

Venomless

16.5.2020 16:47:35

0
Harika bir haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız