Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Origin'in Yeni Transferi; Rift


     Electronic Arts'ın Origin'i geliştirme çalışmaları birinci parti oyunlarının haricinde de devam ediyor. Firma, 2011'in popüler MMO-RPG oyunlarından Rift: Planes of Telara'nın yapımcısı Trion Worlds'le Origin konusunda anlaştı.
 
      Steam'de de satışı bulunan Rift'in Origin fiyatı, 19,99 euro olarak belirlenmiş. Rift'in Origin'de satılan koleksiyon paket fiyatı ise 24,99 euro. Bunlara ek olarak Electronic Arts & Trion Worlds ikilisi Rift'i satın alan kişilere bir de hediye vermeyi planlıyor.
 
     Yapılan açıklamaya göre sınırlı bir süre içerisinde Rift'i Origin'den satın alan kişiler, oyunun ilk seviyelerinde daha rahat yükselmenize yardımcı olacak olan "The Ascended Gift Pack" ile ödüllendirilecek.
 
     Pek rekabet oluşturur mu bilinmez fakat büyük şeyler hedefleyen MMO-RPG oyunu Star Wars: The Old Republic yayıncısı EA'in 2011'in en iyilerinden Rift'i kendi platformunda yayınlaması biraz ilginç geldi. Rift'in Origin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg mmo rift planes of telara trion worlds ubisoft origin
PS Vita Aslında Daha İnce Tasarlanmıştı Brink Yapımcısından Duyuru Bombardımanı Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F97E00D06

25.1.2012 06:28:54

0
Onlive gelişsinde görün siz ne origin ne steam kalacak, buralar yine dutluk olacak

Ayrton Senna da Silva

24.1.2012 16:26:38

0
quote:

Pek rekabet oluşturur mu bilinmez fakat büyük şeyler hedefleyen MMO-RPG oyunu Star Wars: The Old Republic yayıncısı EA'in 2011'in en iyilerinden Rift'i kendi platformunda yayınlaması biraz ilginç geldi
SwTOR daha çok türü seven kişilere hitap eden bir oyun rift de kendi kitlesini oluşturmuş durumda yani her iki oyununda kitlesi belli EA iki oyundanda kar etme peşinde

Ontes

24.1.2012 16:24:36

0
Steam 1400 e 43 önde :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rift
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız