Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Önümüzdeki Yıl Wii U'da Oyun Sıkıntısı Olmayacak"


     Nintendo Amerika başkanı olan Reggie Fils Aime, Wii U'da bu yıl yaşanan oyun sıkıntısından sonra 2014 yılında benzer bir sorunla karşılaşmayacağımızı söylüyor. Reggie gelecek yılki planları ile ilgili şu açıklamayı yaptı.
 
    "2014'te izleyeceğimiz yol farklı olacak. Artık hem Wii U, hem de 3DS için piyasaya daha istikrarlı bir şekilde oyun süreceğiz. Pazarlama aktivitesi bütün yıla yayılacak."
 
    Reggie özellikle 2013'ün ilk yarısının Wii U için çok durgun geçtiğinin farkında olduğunu söylüyor. Buna karşın 2014 yılında benzer bir sorunla karşılaşmayacakmışız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Nintendo Wii U Konsol Console
Xbox One TV İngiltere'de Sorunlu Başlangıç Yaptı XOne, İngiltere'de Şimdiden WiiU Satışlarını Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KaleyDeskop

26.11.2013 01:29:31

-1
tipe bak:)

furkangoth

25.11.2013 20:03:53

+1
@Fingolfin Evet oynayabilirsin. Oyun kıtlığı olmayacağı zaten açıklanan oyunlardan belli bir de spike'da da Zelda'yı açıklarlarsa tam olur 2014'ün sonu 2015 başı gibi de çıkartılırsa yeniden adlarından söz ettirmeyi başarırlar.

Fingolfin.

25.11.2013 19:46:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig- şu nintendoya hayranım. adamlar bir konsol çıkıyor, çıktığı zaman oyunlar az ve konsolların fiyatı fazla oluyor. Fakat ne zaman can alıcı oyunlar çıkarmaya başlıyor, gerek paketler gereksede fiyatlarla inanılmaz uygun oluyor. Mayın ayında 3ds almıştım fiyatı şuan neredeyse 150-200 lira daha ucuz.. heleki 2ds'ler sudan ucuz. oyuncuyum diyen ve oyun oynamayı seven herkesin mutlaka sahip olması gereken bir konsol! (2ds)
DS i sırf Pokemon yüzünden almıştım, şimdide 3ds'i yeniden Pokemon yüzünden almayı planlıyorum.Fakat sorum şu, 3DS'de DS oyunlarını oynayabiliyoz mu?Oynayabiliyosak DS'i hediye etmeyi planlıyorumda.

- The Stig -

25.11.2013 19:24:31

-1
şu nintendoya hayranım. adamlar bir konsol çıkıyor, çıktığı zaman oyunlar az ve konsolların fiyatı fazla oluyor. Fakat ne zaman can alıcı oyunlar çıkarmaya başlıyor, gerek paketler gereksede fiyatlarla inanılmaz uygun oluyor. Mayın ayında 3ds almıştım fiyatı şuan neredeyse 150-200 lira daha ucuz.. heleki 2ds'ler sudan ucuz. oyuncuyum diyen ve oyun oynamayı seven herkesin mutlaka sahip olması gereken bir konsol! (2ds)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız