Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Onrush için 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
   Codemasters, eski Evolution Studios (Motorstorm ve Driveclub) çalışanları tarafından geliştirilen arcade yarış oyunu Onrush için toplamda 20 dakikayı geçen beta oynanış görüntüleri paylaştı.
 

ONRUSH aksiyon dolu, yer çekimine meydan okuyan ve arcade türü yarışların dönüşünü müjdeliyor. ONRUSH oyununda amaç bitiş çizgisini geçmek değil. Araç düzeneği veya lastik seçimi de değil. Bu oyunda amaç stil ve yeteneklerini sergilemek ve rakiplerini alt etmenin, en zor koşullarda yarışmanın, takımı zafere taşımak için her türlü riski almanın verdiği inanılmaz hazzı çıkarmaktır. Boostlar arcade türü oyunların olmazsa olmazıdır ve ONRUSH en üst düzey yarış desteği olan RUSH ile bunu bambaşka bir boyuta taşıyor. Çarpıcı ve canlı bir enerji ve güç patlaması olan RUSH, yarışı altüst etme ve rakiplerinizi kırıp geçirme konusunda tüm ezberleri bozacak.
 
   Onrush 5 Haziran'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

   Oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Onrush Codemasters Evolution Studios Motorstorm Driveclub
Nintendo Switch İlkbahar 2018 Japonya TV Reklamı Assassin’s Creed: Rogue Remastered Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GT_55

21.3.2018 10:51:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: porsux o kadar basit duruyorki, 'bu bir arcade yarış oyunu basit olması normal' savunmasının bile kurtaramayacağı kadar basit. ben bu oyuna baktığımda flatout, burnout gibi babaları kesinlikle görmüyorum. gördüğüm tek şey trackmania. belki biraz insane 2 falan. birdefa araçların tasarımları çok kötü ve hepsi birbirine benziyor. Bu adamlar ya bize yanlış videoları gösterdiler yada gerçekten oyun - eğer çıkışına kadar mucizevi bir değişiklik olmazsa - hayal kırıklığı olacak benim açımdan. Grafikler falan benim için yeterli ama çevre çok boş. Zaten araç hissiyatı hiç yok. Bahsettiğim şey elini gazdan çekmek falan değil. Ne bileyim metrelerce yükseklikten düşüyorsun bi araç hafif yalpalasın camlar kırılsın birkaç yeri yamulsun. yani oyun sana aracın acısını hissettirsin. araçlar arasında biraz fark olsun yahu. şurda 5 dk düşünsem birsürü çeşit çıkartırım. ne bilim birisi baya sağlam olsun ama yavaş olsun. suyun üstünde gidebilecek bir teknolojiye sahip olsun ortada kocaman bitane göl olsun o üstünden ağır ağır giderken diğerleri etrafından dolaşıp hızlı gitsin. bir başka araç havada ekstradan süzülmesine olanak sağlayacak kanat tarzı şeylere sahip olsun normalden fazla uçup daha çok gösteri puanı kazansın falan. fikir mi yok ? 4 video boyunca aynı şeyi izledim ben buna nasıl para vereyim ? "Bu oyunda amaç stil ve yeteneklerini sergilemek ve rakiplerini alt etmenin, en zor koşullarda yarışmanın, takımı zafere taşımak için her türlü riski almanın verdiği inanılmaz hazzı çıkarmaktır." şu videolarda gördüğüm tek stil ve yetenek sergileme olayı, uçurum kenarındaki çıkıntıdan uçmadan önce arabayı yan yatırıp havada dönmek. Pek eğlenceli gelmedi.
Aynen katılıyorum. Arcade yapacağız, diye fazlaca aşırıya kaçmışlar. Gameplay videolara baktigim zaman telefondaki asphalt extreme oyunun videolarını izliyormuşum gibi geldi. Bu videolardan sonra çok umutlu değilim bu oyundan. En azından motorstorm'in tırnağı bile etmez.

HIGHER

21.3.2018 10:15:24

0
Araba sesleri nerde?

porsux

21.3.2018 09:48:29

+2
o kadar basit duruyorki, 'bu bir arcade yarış oyunu basit olması normal' savunmasının bile kurtaramayacağı kadar basit. ben bu oyuna baktığımda flatout, burnout gibi babaları kesinlikle görmüyorum. gördüğüm tek şey trackmania. belki biraz insane 2 falan. birdefa araçların tasarımları çok kötü ve hepsi birbirine benziyor. Bu adamlar ya bize yanlış videoları gösterdiler yada gerçekten oyun - eğer çıkışına kadar mucizevi bir değişiklik olmazsa - hayal kırıklığı olacak benim açımdan. Grafikler falan benim için yeterli ama çevre çok boş. Zaten araç hissiyatı hiç yok. Bahsettiğim şey elini gazdan çekmek falan değil. Ne bileyim metrelerce yükseklikten düşüyorsun bi araç hafif yalpalasın camlar kırılsın birkaç yeri yamulsun. yani oyun sana aracın acısını hissettirsin. araçlar arasında biraz fark olsun yahu. şurda 5 dk düşünsem birsürü çeşit çıkartırım. ne bilim birisi baya sağlam olsun ama yavaş olsun. suyun üstünde gidebilecek bir teknolojiye sahip olsun ortada kocaman bitane göl olsun o üstünden ağır ağır giderken diğerleri etrafından dolaşıp hızlı gitsin. bir başka araç havada ekstradan süzülmesine olanak sağlayacak kanat tarzı şeylere sahip olsun normalden fazla uçup daha çok gösteri puanı kazansın falan. fikir mi yok ? 4 video boyunca aynı şeyi izledim ben buna nasıl para vereyim ? "Bu oyunda amaç stil ve yeteneklerini sergilemek ve rakiplerini alt etmenin, en zor koşullarda yarışmanın, takımı zafere taşımak için her türlü riski almanın verdiği inanılmaz hazzı çıkarmaktır." şu videolarda gördüğüm tek stil ve yetenek sergileme olayı, uçurum kenarındaki çıkıntıdan uçmadan önce arabayı yan yatırıp havada dönmek. Pek eğlenceli gelmedi.

BSC Misafiri

20.3.2018 20:23:16

0
Normalde yaris oyunlarini pek sevmem ama bu tur motorstorm flatout tarzi yaris oyunlarinin hastasiyim bunuda oynamasi cok zevkli ve eglenceli olacaktir. Su e3 2005 te gosterilen daha sonra cgi cikan motorstorm videosu gibi bi oyun yapsinlar 1000 lira bile olsa alirim.

BSC Misafiri

20.3.2018 20:23:13

0
Böyle güzel oyun yapiyorsun.. fizik motoruna az parçalanma yikim eklesen ölürsün..

Tutankhamun66

20.3.2018 18:48:49

+1
Araçların motor sesleri nerede? Birde bu hangi oyun modu? 2 takım var kim ne yapıyor belli değil çok karışık olmuş.

BSC Misafiri

20.3.2018 15:31:43

0
Kamera açısı çok uzak mini araba sürüyormuş gibi gözüküyor. Ekrandaki Bir sürü yazı da atmosferi mahvediyor. Bakalım sonuç nasıl olacak

Wayward Son

20.3.2018 15:15:49

+1
Böyle oyunlara hasretiz. Twitter'da baya aktif yapımcıları. Sürekli olarak oyunla ilgili bilgileri paylaşıyorlar ve cidden sabırsızlanıyorum şunu oynamak için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Onrush
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız