Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: Stranger’s Wrath HD Tamamlandı

Oddworld: Stranger’s Wrath Xbox'ta çok büyük beğeni toplamıştı
      Just Add Water tarafından Playstation 3 için geliştirilmiş olarak Playstation Network üzerinden satışa çıkartılacak olan Oddworld: Stranger’s Wrath HD'nin tamamlandığı açıklandı. Oyunun çıkış tarihi ise kısa bir süre sonra açıklanacak.
 
     Yapılan açıklamalara göre oyundaki 84 karakterin de poligon sayısı arttırılmış ve kaplamalar daha düzgün hale getirilmiş.Bunun yanı sıra çevresel detaylar üzerinde de çalışıldığı ve daha kaliteli görseller sunulacağı söyleniyor.
 
      Oddworld: Stranger's Wrath HD'nin sesleri konusunda da gelişmeler yapılmış. Bazı ses kayıtları yeniden yapılırken ayrıca 5.1 ses desteği de sunuluyor. 720P olarak 60 fps hızla çalışacak oyun yeni zorluk dereceleri ve Trophy desteği de olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Oddworld PS3 Oddworld: Stranger’s Wrath HD Just Add Water
Söylenti: GTA V'in Haritası ve Çıkış Tarihi RE: Operation Raccoon City'den 20 Dakikalık Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Audreys

18.11.2011 00:44:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime Audreys 30 fps oyun yapmak örneğin bi guerilla'nın veya naugty dog'un suçu değil grafikler kaliteli oldugu için mecburen o limitte kalıyorlar...bu tamamen konsolun donanımıyla alakalı...mesele fps ise 60-70 fps uncharted 3 'te yapılabilirdi ama grafikler 8 puanı zor geçerdi...
İyi güzel mantıklı şeyler söylüyorsun da; En makul düzeyde oyun yapmaya çalışsalar bu sorunlar çıkmaz bence. Nitekim 30 FPS gibi düşük hızda bi GOW 3mü iyidir 60-70 arasındakimi? %100 ikinci seçenek dicektir herkes. Önünde bi kase var ama sen ona bi tabağın alabileceği yemeği koyarsan taşıması zor olur. :) Ellerin titreye titreye yavaş yavaş gidersin. Ama kasenin ederi kadar yemek koyarsan seri seri gidersin gözlerin kapalı olsa bile. :) Örnek biraz saçma oldu ama konuya uyumlu oldu. :)

bloodTime

17.11.2011 20:02:26

0
Audreys 30 fps oyun yapmak örneğin bi guerilla'nın veya naugty dog'un suçu değil grafikler kaliteli oldugu için mecburen o limitte kalıyorlar...bu tamamen konsolun donanımıyla alakalı...mesele fps ise 60-70 fps uncharted 3 'te yapılabilirdi ama grafikler 8 puanı zor geçerdi...

Audreys

17.11.2011 17:16:11

0
720P olarak 60 fps hızla çalışacak oyun yeni zorluk dereceleri ve Trophy desteği de olacak. İlk defa adını duyduğum stüdyo bile 60 FPS hızla oyun yapabiliyor. Oyun camiasanının fenomenleri diyebileceğimiz firmalar hala 30da fixliyolar bizi. Yazık!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oddworld: Stranger's Wrath HD ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız