Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oculus Rift'in Kurucusu Yeni İşler Peşinde

 
     Oculus Rift'i Kickstarter kampanyaları ile destekleyip oyunculardan bağışları toplayarak sonra da firmayı 2 Milyar Dolar'a Facebook'a satan Palmer Luckey bu sene Oculus'tan ayrılmıştı. Yeni bir şirket kuraran Palmer, Tokyo Game Show'da konuştu.
 
     HTC Vive'ın etkinliğinde konuşan Palmer, yeni şirketi ile birlikte yine Sanal Gerçeklik işinde olduğunu ve heyecan verici şeyler çıkartacaklarını söyledi. Daha fazla detay vermeyen girişimci, daha önce Trump'ın seçim kampanyası esnasında arka planda çeşitli gruplarla çalışarak Clinton karşıtı içerikler ürettiği ortaya çıkınca oldukça tepki görmüştü. 
 
     The New York Times'ın raporuna göre Palmer'ın üzerinde çalıştığı yeni teknolojilerin sınır güvenliğinde kullanılabilecek Sanal Gerçeklik bazlı dedektörler olduğu söyleniyor. Böylece Amerika Başkanı Trump'ın Meksika sınıra duvar fikrinden çok daha düşük masrafla direkler üzerine yerleştirilecek dedektörlerle sınır kontrolünün yapılabileceği belirtilmiş. 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Yeni Bir Half Life Modu Çıktı: C.A.G.E.D. SEGA, Yakuza Online'dan İlk Oynanış Görüntülerini Yayınladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız