Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oculus Rift'in Amacı Bir Milyar Kullanıcıyı Bir Araya Getirmek


     Oculus Rift oyun dünyasında son dönemlerin en çok ilgi çeken projelerinden biri olmayı başardı. John Carmack gibi önemli isimleri de bünyesine katan Oculus Rift bir süre önce facebook tarafından satın alınmıştı.
 
    Oculus'un icra kurulu başkanı Brendan Iribe'ın açıklamasına göre firmanın amacı oldukça büyük. Iribe'ın sözleri şu şekilde "Bir milyar kullanıcısı olan bir platform mu inşa etmek istersiniz? Yoksa 10, 20 veya 50 milyon mu?"

    Iribe özellikle facebook'un firmayı satın almasından sonra Oculus Rift'in oyun dışındaki projelere de büyük önem vereceğini bir kere daha vurgulamış oldu diyebiliriz; çünkü 1 milyar oyuncuyu bir araya getirmek şu an için imkansıza yakın bir düşünce.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 oculus oculus rift virtual reality sanal gerçeklik pc john carmack
Assassin's Creed III ve Mass Effect'in Animatörü Naughty Dog'a Geçti Pokken Fighters ve Pokken Tournament'ın İsim Hakları Alındı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.5.2014 17:27:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki 1 milyar kişinin kaçı fake hesap bide onu katsalar hesaba :) Yada 1 kişinin 10 hesabı olmadığı ne malum?
Satış rakamlarına bakılıyor. Bu yorumu yazarken neyi kastettin?

alito

6.5.2014 15:25:37

0
Oculus Rift, çıkışından sonra uzun bir süre iyice incelenmeli ve öyle alınmalı. Çünkü kimse kafasına taktığı bir ekranda Facebook logosu veya reklamı görmek istemez. Yapımcıları böyle şeyler olmayacağını söylüyor ama ben olsam bu açıklamalara çok güvenmezdim.

Bowser Zeki

6.5.2014 14:03:54

0
1 milyar kişinin kaçı fake hesap bide onu katsalar hesaba :) Yada 1 kişinin 10 hesabı olmadığı ne malum?

BSC Misafiri

6.5.2014 13:23:11

0
he yarin gidip 1 milyar kisi oculus rift alacak.ruyada yasiyor bu adamlar.adam zannediyor ki insanlar facebooka girmek icin oculus rfit takacaklar.

crossmatch

6.5.2014 13:02:38

0
Açıkçası bu gözlük beni oyunlardan ziyade sinematik deneyim açısından heyecanlandırıyor. Ayrıca monitör yerine tercih edilebilir. Gerçekliğe bile gerek yok.

michael01

6.5.2014 12:43:52

-1
amerika beyin yıkamanın kolay yolunu buldu desenize
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oculus Rift
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız