Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oculus Quest 2 Duyurusu Sızdı

 
Facebook, 16 Eylül'de düzenlenecek Facebook Connect sunumu sırasında yapmaya planladığı Oculus Quest 2 duyurusunu yanlışlıkla erkenden yayına aldı.  
 
İlk bilgilere göre Oculus Quest 2 Qualcomm Snapdragon XR2 işlemcisini kullanıyor. Çözünürlük bir göz için neredeyse 2K ve pikseller ilk modelden %50'nin üzerinde daha fazla.
 
6GB RAM'e ve 256GB'a kadar depolamaya sahip olacak. İlk modele göre daha küçük ve hafif. Kontrolcü de daha ergonomik olacak seklinde tasarlanmış. 
 
Çıkış tarihi ve fiyat dahil olmak üzere daha fazla bilgiyi birkaç gün sonra öğreneceğiz.

Duyuru videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US
Junkie XL, Justice League Snyder Cut İçin Hazırladığı Şarkının Bir Bölümünü Paylaştı Tom Holland, Uncharted Filminin Tam Olarak Hayal Ettiği Gibi Olduğunu Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Estheim

14.9.2020 19:01:02

0
Mide bulantısının çözünürlükle pek bir ilgisi yok aslında. Oyun içinde hareket ederken, gerçek fiziksel vücudun sabit kaldığı için ahenksizlik oluyor ve beyin zehirlendigini düşünerek kusmaya çalışıyor. Bu sorun teleportasyon yani bir noktadan diğer noktaya ışınlanma ile çözüldü fakat o da seni oyundan koparıyor. Bu motion sickness olayını bir şekilde tam anlamıyla hallederlerse önümüzdeki nesilde PS5 ile birlikte çığır açabilecek VR oyunlar görebiliriz.

gamerasi

14.9.2020 17:47:51

0
Sony PSVR 2.0 piyasaya sürdüğünde çıkış oyunu olarak Astro Bot Rescue Mission devamını ile gelmeli. İlk oyun muazzamdı. Half-Life: Alyx ben de hayal kırıklığı yaratan bir oyun oldu. Oysa ki ne kadar heyecanlıydım, ta ki oynayana kadar. Puzzle-Aksiyon dengesini puzzle'dan yana fazla kullandılar, bir yerden sonra sıkmaya başlıyor. En azından benim için sıkıcı bir deneyim oldu.

Kasatka

14.9.2020 14:29:11

0
Mide bulanmasinda min her göze 4k gerekir. O yüzden yine azda olsa motion sickNess görülecektir. Acaba Sony yeni bir vr hazırlıyor mu ? İnşallah gelişmiş bir vr yi yeni half life ile piyasaya sürer.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız