Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ocarina of Time İlk Önce FPS Olarak Düşünülmüş

FPS Zelda eğer olsaydı yukarıdaki gibi görünebilirdi.
 
    The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, 3DS için çıkışını şu sıralar yapıyor ve oyunun orjinal sürümün kusursuzluğuna yakışır şekilde puanlar aldığını görmek Nintendo'yu da sevindiriyor olmalı. Nintendo, ağırlaşan 3DS satışlarının Ocarina of Time 3D'nin çıkışıyla daha da hızlanacağını umut ediyor.
 
    Peki şimdi çok geçmişe gitmeye ne dersiniz? Ocarina of Time'ın ilk kez geliştirilmeye başlanacağı o tarihlere... Miyamoto'nun aklında aslında Ocarina of Time yerine çok farklı bir fikir varmış. Zelda'nın yapımcısı Miyamoto'nun Nintendo 64 için hazırladığı Ocarina of Time yerine FPS türünde bir Zelda oyunu yapmayı düşündüğünü biliyor muydunuz? Evet, ilk başta ben de duyduğumda inanamamıştım. Ancak Iwata Asks'ın son bölümünde Miyamoto, oyunu ilk olarak Link'in hiç görülmediği bir FPS oyunu yapmak istediğini açıkça belirtmiş.

    Nintendo, bu FPS denemesini stüdyo içerisinde çeşitli denemelerle test etmiş. Ancak daha sonra görsel olarak ilgi çekici olmadığı düşünülerek bu projeden vazgeçilip üçüncül bakış açısı kameralı Ocarina of Time'ı geliştirmişler. Çok da iyi olmuş...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Iwata asks fps Legend of Zelda 3DS Aksiyon Macera Nintendo RPG Ocarina of Time
Oyun Dünyasından Bir Kaç Başarılı Cosplay - 3 Champions Online: Annenizin Bodrumu

The_Rahip

21.6.2011 09:50:02

0
İyi ki böyle birşey yapmadılar. Adamlar öyle bir oyun yaptıki hala oyun dünyasının en yüksek oyun ortalamasına sahip oyunu ünvanını taşıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız