Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OXM: SSX Deadly Descents, Kardaki Burnout Gibi

Yarışı ilk sırada bitirmek önemli, ama bu yarışın sonuna kadar hayatta kalamayabiliriz

     Electronic Arts son dönemlerde bir yenilenme işine girdi. Medal of Honor'ı adeta yeniden başlatan firma, şimdi de Deadly Descents ile SSX serisini canlandırma amacında. Bu oyunla ilgili yeni açıklamalar Official Xbox Magazine'e (Resmi Xbox Dergisi) yapıldı.
 
    Açıklamalara göre bu oyun harika karakterleri ve bu karakterlerin harika hareketleri, mükemmel çevre tasarımı, çok hızlı oyun yapısı, sıkı kontrolleri ve genel anlamda da müthiş oynanışı ile oyuncuların karşısına çıkacak.
 
     Önceki SSX oyunlarındaki gibi kestirmeler veya uzun yollar arasında gitmek bizim elimizde olacak. Oyunun sloganı ise "Yarış, numaranı yap, hayatta kal"
 
       Dergi aynı zamanda geliştirici EA Canada'nın Need for Speed'tekine benzer "Autolog" sistemi kullanacağını söylüyor. Geliştiriciler Hot Pursuit'taki sistemden çok etkilenmiş.
 
       Daha önceki söylentilerin aksine EA Canada, Skate'in geliştiricilerinin Deadly Descents üzerinde çalışmadığını söyledi. Yaratıcı yönetmen Todd Batty da SSX: Deadly Descents'i "Kardaki Burnout" olarak tanımlıyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 SSX Deadly descents yarış spor snowboard
EEDAR: 3G'siz PSP2 "299 ila 349 Dolar" Arasında Fight Night: Champion'ın Achievement Listesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SSX: Deadly Descents
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız