Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OGA Dota PIT Sezon 3 Avrupa Turnuvasının Şampiyonu Team Secret Oldu!

 
     One Game Agency organizasyonunun üçüncüsünü düzenlediği AMD SAPPHIRE OGA Dota PIT Avrupa & CIS, Dota 2 turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu finalde VP. Prodigy takımını 3-0 yenen Team Secret oldu.
 
     23 Eylül tarihinde başlayan turnuvada toplam 8 mücadele etti. OG, Team Nigma, Alliance, Team Liquid, VP. Prodigy ve Team Secret turnuvaya doğrudan davet edilirken Natus Vincere ve 5men elemeler yoluyla turnuvaya katılmaya hak kazandı. Turnuva sistemi çiftli eleme formatında 3 maçlık serilerle gerçekleşti. Büyük final ise 5 maçlık seri formatında oynandı.
 
 
 
     Üst turda yer alan Team Secret; VP. Prodigy, Natus Vincere ve Alliance takımını mağlup ederek büyük finale adını yazdırdı. Team Secret'a 2-1 mağlup olduktan sonra alt tura düşen VP. Prodigy ise Team Nigma, Team Liquid, Natus Vincere ve Alliance takımları karşısında galibiyetler elde ederek, büyük finalde yeniden Team Secret'in rakibi oldu.
 
 
 
     5 maçlık Team Secret - VP. Prodigy karşılaşmasının sonucunda Team Secret, 3-0 galibiyet elde etti ve OGA Dota PIT Sezon 3 turnuvasının şampiyonu oldu. Team Secret, 170.000 Dolar'lık ödül havuzundan 70.000 Dolar pay aldı. Bu turnuvayla birlikte Team Secret, toplamda 8. Dota 2 şampiyonluğuna ulaştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Steam Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış İndirimleri Tarihleri Live-Action The Lion King Filminin İkincisi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız