Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No More Heroes III 2021'e Ertelendi

Geliştirici Grasshopper Manufacture, bu yıl içerisinde çıkması planlanan No More Heroes III'ün çıkış tarihini 2021'e erteleme kararı aldı.

Aksiyon-macera hack and slash oyunu 2021'de Switch için çıkacak.

Grasshopper Manufacture, oyunun ertelenmesinde corona virüsünün geliştirme sürecine olan etkisinin kilit rol oynadığını belirtti.

"Tüm ekip oyunu 2020'de piyasaya sürmeyi umarak sıkı bir şekilde çalışıyordu fakat corona virüsünün etkileri geliştirme programına büyük darbe vurdu ve beklenmedik gecikmelere sebep oldu. Artık geliştirme sürecinde yeniden normale dönmeye başlamamızla birlikte kaliteye öncelik vermeye ve çıkış tarihini ertelemeye karar verdik."

Ayrıca çizgi roman sanatçısı ve The Boys'un yaratıcılarından Darick Robertson ile oyuna illüstrasyonlar hazırlaması için anlaşıldı. İlkine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu No More Heroes III Grasshopper Manufacture Switch
Xbox Game Pass PC Önümüzdeki Hafta Betadan Çıkıyor, Fiyat Artıyor Skull & Bones Yeni Bir Vizyonla Tam Kapasite Geliştiriliyor

Yanfo

10.9.2020 09:22:42

0
Motoru görünce Akira geldi aklıma!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No More Heroes III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız