Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky, Sony'nin Bu Yıl En Büyük İkinci Çıkışını Yapan Oyunu Oldu

 
   No Man's Sky 9,10,12 Ağustos tarihleriyle birlikte çıkışını yaptı ve oyun her ne kadar beklentilerin altında kalsa da satış anlamında iyi başladı gibi görünüyor.
 
   2016 yılında Steam'de en iyi çıkışı yapan oyun olan No Man's Sky, Birleşik Krallık üzerinde de geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunu olmayı başardı ve Sony'nin de bu yıl içinde en büyük ikinci çıkışını yapan oyunu oldu. Sony'nin 2016 yılı içinde en büyük çıkışı yapan oyununun Uncharted 4 olduğunu hatırlatalım.
 
    No Man's Sky Yeni IP'ler bakımından ise Sony konsolunda en başarılı çıkış yapan 5. oyun oldu. İlk dört sıra da ise Destiny(PS4), Watch Dogs(PS4), The Getaway(PS2), The Last of Us(PS3) bulunuyor,
 
   Geçtiğimiz haftanın Birleşik Krallık üzerinde en çok satan oyunları listesinin ilk 20 oyununa aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
1. NO MAN'S SKY (PS4)
2. GRAND THEFT AUTO V
3. OVERWATCH
4. LEGO STAR WARS: THE FORCE AWAKENS
5. UNCHARTED 4: A THIEF'S END
6. ROCKET LEAGUE
7. FIFA 16
8. DOOM
9. CALL OF DUTY: BLACK OPS III
10. MINECRAFT: XBOX EDITION
11. TOM CLANCY'S THE DIVISION
12. LEGO MARVEL AVENGERS
13. LEGO JURASSIC WORLD
14. FALLOUT 4
15. MARIO & SONIC: RIO 2016 OLYMPIC GAMES
16. TOM CLANCY'S RAINBOW 6: SIEGE
17. STAR WARS BATTLEFRONT
18. EA SPORTS UFC 2
19. POKEMON OMEGA RUBY
20. MINECRAFT: STORY MODE 

Bu haberin bağlantısı
URL
no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Final Fantasy XV Resmi Olarak 2 Ay Ertelendi PS4'e Özel Bound için İnceleme Puanları Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

16.8.2016 22:32:48

0
Adamın gülüşü "We happy Few" gerçek hayatta vücut bulmuş hali gibi..

supertacos89

16.8.2016 15:57:45

0
şu oyunu oynayan arkadaşlar ciddi soruyorum nasıl katlanıyorsunuz? her gezegen farklı olcak dediler ama hepsi aynı ve sadece renkleri farklı. yaratıklar desen aynı. kafası farklı gövde falan aynı. hiç mi uzay belgeseli falan izlemedi bu adamlar? onu geçtim ne gerek var procedural generationa gerçekten. oyundaki gemilerin hepsi aynı. hızı aynı. dönüşü aynı. tüm multi toollar aynı. bir tek görünüşleri farklı. bu oyun gelmiş geçmiş en rezil oyun. o kadar beklenti beklenti demişler. biz bu oyundan şunu bekledik açık dünya, uzay, başka gezegenler, craft sistemi. oyun bunları verdi bize ama o kadar boşki açıyorum 15 dakika sonra alt+f4 yapıp kapatıyorum menülere bile katlanamıyorum. iade ettim gitti yemin ediyorum bununla uğraşılmaz. alternatif arıyorsanız subnautica'yı tavsiye ederm.

einhander

16.8.2016 13:19:24

0
oyun ile alakalı bır sıkıntım yok ama yapımcısına fena halde gıcık oldum .

Haplo

16.8.2016 06:54:16

+1
Oyunun beklentileri karşılamadığını duyuyoruz fakat beklentileri karşılamadığını düşünenler bu oyundan neler beklediler bunu bir türlü duyamıyoruz. Çünkü sorun oyunda değil, beklentilerde. Anlamıyorum ki; RTS/TBS mi beklediler de bulamadılar? MMORPG mi beklediler bu oyundan? Yoksa MOBA türünde mi olacak sandılar? Nasıl bir karşılanmamış beklentiden bahsediyorlar? Aynı zamanda bir elimize bu beklentileri alıp, diğer elimizdeki yapımcıların vaatleriyle karşılaştırmak gerekiyor. O zaman haklıyla haksız ortaya çıkar. Bana göre oyun tüm beklentileri karşılamıştır. Uzay dediler, uzay var. Açık dünya dediler, istediğin gibi keşfetmek sana kalmış. Exploring dediler, zilyon tane gezegen var, keşfet dur. Survival, aksiyon, macera, crafting, trading, upgrading cabası. Benim için oyunun tek falsosu, yüksek fiyatıdır. 1 İngiliz Sterlini'nin, Türk lirasından 3.79 kat daha değerli olduğunu hesaba katarsak, İngilizler ile aynı ücreti ödememiz kabul edilemez. Bunun için de yapımcıyı değil, Türkiye'yi suçluyorum.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Andrew21

16.8.2016 01:12:03

0
gercek kımlıgınle gel mısafır kım?

İdrak İstimlak

15.8.2016 22:40:35

+1
Yakışır...

GT_55

15.8.2016 21:33:56

0
Benim için overrated liginde kafaya oynar.

Jack Rabbit Slims

15.8.2016 21:24:25

+1
Millet ön sipariş vermeye bayılıyor arkadaş ya. Açık söylüyorum Avrupa'da Amerika'da yaşayıp şu oyuna ön sipariş veren adam aptaldır. Hadi bizim insanları anlıyorum, oyuna çok güveniyor ön sipariş vereyim de iki gün önceden indirmeye başlayayım anca biter diyor. Adam Amerika'da yirmi dakikada indirebileceği şu oyuna gidiyor ön sipariş veriyor valla şaka gibi. Firmalar da ooh ön siparişlerle hallettik işi zatenn diyor bakıyor keyfine.

MiyopBey

15.8.2016 20:30:48

+1
Sincap gibi herif :D

freshmind

15.8.2016 20:27:09

0
Sakin ... Duruma genel bir atıfta bulundum, genel bir eleştiri yaptım. Oyunu almadım zaten. Ancak o satışların içerisinde o geri ödeme sistemi yüzünden şu oyunu vermek isteyipte veremeyen kişilerin olduğu aşikar. Bu ve bu gibi oyunlar örnek temsil edip hem satıcı/yetkili tarafında hem kanun tarafında hemde tüketici tarafında önlemler alınması gereklidir. Yani no mans sky değil mesele oyun dünyasının geldiği haldir asıl mesele. Ve sadece no mans skylarla kalmayacak bu durum. O yüzden toplu bir değişim gerekli. Mesajımda buna dikkat çektim.

BSC Misafiri

15.8.2016 20:24:50

+1
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind Bizde ortalığı vel veleye verelim şöyle kötü oldu böyle oldu diye ... Şu şekilde 1 hafta daha satsa al sana oldu bitti işte. Mutsuz kullanıcılar dünyanın parasını kazanmış kodomanlar. Kesinlikle kanunların yenilenmesi, yeni reformlarla şekillendirilmesi gerekiyor. Oyun dünyası artık eskisi gibi değil. Online alışverişler, kredi kartlarının bir standart halini alıp ön siparişlerin oyunun satışlarının kaderini belirlediği şu dönemde kesinlikle tüketici hak ve hukuğuna uygun evrensel yasalar çıkarılmalıdır. Aynı şekilde bir ceza sistemi getirilmelidir. 7 metrekarelik market bana 2 tl 25kuruşluk bozuk süt sattı diye adamın ocağına incir ağacı dikebilirim ama 60 dolarlık şu oyun bana yalanlarla dolanlarla gelmesine rağmen, mutsuz bir kullanıcı olmama rağmen tek kuruşumu iade alamam. (steam'in 3-4 saati hariç) Birde anlamıyorum arkadaş, millet beklentileri karşılamadı diyor 5'li puanlar havada uçuşuyor, oyunun incelemeleri gecikmiş bal gibi bir haltlar var işin içinde, optimizasyon sorunları ayyukta bu millet niye gidip alıyor ? Eskiden popülerliğin de bir namı esası vardı, şimdi iyi kötü bütün popüler zıkkımlar koşula koşula alınıyor. Şu adını bile anmak istemediğim hiç bir zaman bitmemiş bir birinin çakması survival oyunları örneğin... Ya milletin parası kıymetsiz yada insanlar para sıçıyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Yazık.
10 oğlu 10 numara yorum .Millet yarım ekmek satılsa,bunu yapan fırını taşlar,dükkanı kapattırır.İş oyunlara geldi mi,koşa koşa beklemeden bir yarım oyunu alıp sövüp,daha sonra başka bir yarım bitmemiş oyuna atlıyor.Arkadaş az bekle az seçici ol.Bir sürü kan emici fırsatçı insanı zengin ettikler,yetsin arkadaş.

agathadaemonn

15.8.2016 19:22:18

+1
Abi adam çok güzel dolandırdı milleti, acayip refund varmış ama. Umarım batar şirket, hatta bir şey olsun Sony'de dava açsın, bir daha garajlarında bile oyun yapamasınlar. O kadar uyuz oldum resmen. Yani çok mu zor abi şu güzelim potansiyeli olan oyuna adam gibi içerikler eklemek, ne diye böyle boş oyun yapıyorsunuz ya? Resmen mahvettiler oyunu, ne güzel base buildingi dayayacaktın, açlığı, susuzluğu ekleyecektin. Frigate sınıfı gemi satın alabilecektik (onu da acayip pahalı yapacaktın ki zirvesi olsun). Ne bileyim, ölü gezegen koysaydın be kardeşim. Radyasyon dolu gezegene giriyorum, orada bile moron moron canlılar var. Tamam şimdi eyvallah okumayı sevene güzel muhabbetler dönüyor arka planda, eski uygarlıkların hikayelerini öğreniyorsun yavaş yavaş ama yetmez be kardeşim. En azından gemimize iki tekerli bir motor koysaydınız da, onunla da gezebilseydik. Hiç sanmıyorum ama umarım içeriklerini updatelerle arttırırlar ve bu yakın zamanda olur, yoksa çoğunlu refund yapacak. Ayrıca tamam listede başa geçmiş ama, emin olun refund yapmıştır o alanların yarısı.

0QF65S4F1

15.8.2016 18:30:44

0
18 kentilyon gezegen, peki bunların hepsinde asalak yaşayan organizmalar mı var ? (Uzay mekiklerinin içinde duran farklı dillerde konuşan canlıları işin içerisine katmıyorum.) Eğer böyle ise oyun benim için o etkileyici tarafını kaybetti diyebilirim. Tamam hepsi keşfedilmedi, ama nerede bir şey okusam veya izlesem birbirini tekrar eden bir yapısı olduğunu görüyorum. Nerede o teknolojisi gelişmiş medeniyetler. Şu ana kadar bakılan bütün gezegenler, en azından gördüklerim içerisinde herhangi bir şehir veya yaşayan bir uygarlık göremedim. Bu oyundaki yalnızlık hissiyatını daha güçlü kılıp oyunda tekrarlanan şeylerin göze daha çok çarpmasına sebep veriyor. Buna rağmen bu oyuna karşı içimden gelen bir sempati var. Umarım destek kesilmez ve güzel ve bol içerikli güncellemeler alarak oyunun ayakta kalmasını sağlar. Bu arada Sean Murray fotoğrafta çok güzel çıkmış. ^_^

BSC Misafiri

15.8.2016 18:13:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: Andrew21 sony nin baska oyunu yok ki zaten
ARKADAŞ BU DÜNYADAN MI ? ! LAST OF US UNCHARTED YETER 10 YILA

Wayward Son

15.8.2016 18:07:28

+1
Fotoğrafını sevdiğim ne de güzel poz vermiş yine.

stun

15.8.2016 18:02:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind Bizde ortalığı vel veleye verelim şöyle kötü oldu böyle oldu diye ... Şu şekilde 1 hafta daha satsa al sana oldu bitti işte. Mutsuz kullanıcılar dünyanın parasını kazanmış kodomanlar. Kesinlikle kanunların yenilenmesi, yeni reformlarla şekillendirilmesi gerekiyor. Oyun dünyası artık eskisi gibi değil. Online alışverişler, kredi kartlarının bir standart halini alıp ön siparişlerin oyunun satışlarının kaderini belirlediği şu dönemde kesinlikle tüketici hak ve hukuğuna uygun evrensel yasalar çıkarılmalıdır. Aynı şekilde bir ceza sistemi getirilmelidir. 7 metrekarelik market bana 2 tl 25kuruşluk bozuk süt sattı diye adamın ocağına incir ağacı dikebilirim ama 60 dolarlık şu oyun bana yalanlarla dolanlarla gelmesine rağmen, mutsuz bir kullanıcı olmama rağmen tek kuruşumu iade alamam. (steam'in 3-4 saati hariç) Birde anlamıyorum arkadaş, millet beklentileri karşılamadı diyor 5'li puanlar havada uçuşuyor, oyunun incelemeleri gecikmiş bal gibi bir haltlar var işin içinde, optimizasyon sorunları ayyukta bu millet niye gidip alıyor ? Eskiden popülerliğin de bir namı esası vardı, şimdi iyi kötü bütün popüler zıkkımlar koşula koşula alınıyor. Şu adını bile anmak istemediğim hiç bir zaman bitmemiş bir birinin çakması survival oyunları örneğin... Ya milletin parası kıymetsiz yada insanlar para sıçıyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Yazık.
suç sende.. çok net söylüyorum.. beklıyıceksın.. incelemeler oyun çıktıgı gün düşüyor zaten.. 71 iyimi ? değil.. millet zaten diyor ilk oynadıgın 1 gün güzel sonra sıkıcı.. görev mörev mi var ? kesmen gereken bi canavar falan da yok ? sadece keşfetme öğesinden bir oyun yapılmaz.. keşfetme oyunu diye birşey olmaz sıkıcı olur.. ki sıkıcı oldu.. adam şaşırdı herkes alıyor falan.. mp var diye yalanda söyledi.. ben almadım biliyordum zaten çöp olcagını .. olmadı gökhan oynuyor onu izledim yarım saat sıktı zaten.. zınk diye incelemeden alırsanız böyle olur

stun

15.8.2016 17:57:49

0
mp var falan diyordu asddas onu soruncada çok fazla kişi oynuyor inanamıyorum falan diyo.. tam embesil lan

darkdogan

15.8.2016 17:54:25

0
İyide bu UK bebeleri yeni çıkan ne olursa olsun hel bi de openworld ilk hafta hep en çok satan oluyor.Geçiniz.

Guest-246FC0C8F

15.8.2016 16:46:28

0
zz

Ustanak

15.8.2016 16:31:29

+2
Herhalde geçen sene Witcher 3 (Witcher 3 sadece örnek, kıyas yapmıyorum) hakkında yapılan haber kadar duyurusu, konusu, ertelenmesi vs'si kadar No Man's Sky'ın duyurusu, konusu, ertelenmesi ve bu emminin sırıtışı eşliğinde çoğumuzu ilgilendirmeyen bu oyunun haberi yapılmıştır..

Andrew21

15.8.2016 16:26:33

0
sony nin baska oyunu yok ki zaten

_Sparda_

15.8.2016 14:48:12

+1
oyunu bolca izledim ilk başta güzel duruyor işte 18 kentilyon gezegen var falan filan gezegenler genellikle aynı sadece kaplan gibi bir canli varsa rengini degistir kafasini değiştir başka gezegene gidiyorsun bu sefer kanat takmis baska yerde hem kanat hem kafa değişik bu yani her gezegende muhakkak atmosfer var karadelik var ama solucan deliği olarak konulmuş türler aslında aynı belli skalalar var onlarin kıcı bası değiştirilerek onbinlerce yeni tür elde ettik kafası var spore gibi hatta spore daha iyi yapı yapamıyorsun topla topla topla gez gez gez teknoloji geliştir geliştir 4 saatten sonra herşey aynı çok oynamak istiyorsanız starbound oynayın bence daha iyi çok nadirde olsa giantlar çıkıyor karşınıza yani içi boş bir oyun sadece kılıfı güzel 150 lira edermi zerre etmez mesut beyin dediği gibi minecraft bile daha iyidir edeceği maksimum tutar 30 dolar arkadaşlardan biri bahsetmiş artık aldatıcı yada yalan vaatleri yapmayan uygulamayan bunları gerçekleştirmeyen bozuk sorunlu oyunları denetleyen tüketiciyi koruyan kurum yada kuruluşlar olması gerek ki son yıllarda içi bomboş saçma sapan o kadar oyun varki güzel oyunlar mumla aranır oldu diğer şirketler bu sistemi örnek almaya başladı yazık yani

Eeltorm

15.8.2016 14:42:07

0
''Nasılda sattım ama'' dermiş gibi gülüyor ya :D

[__Zahid__]

15.8.2016 14:41:15

+1
pis pis sırıtıyor ya sinir oldum resme

Hoid

15.8.2016 14:28:38

0
Millet alıyorsa yapacak bir şey yok . Bedava verseler oynamam .

BSC Misafiri

15.8.2016 14:27:33

+5
Tipini.... Çöp oyun yapan tip

Source

15.8.2016 14:22:35

0
Beklentilerin altında kalmış olmasına rağmen eğlenceli bir oyun.

Patren

15.8.2016 14:13:38

0
şu adamın sırıtan fotograflarını koymayın arkadaş ya :D

BSC Misafiri

15.8.2016 13:57:41

+3
Şu adamın tip tip fotoğraflarını göstermeyin gıcığıma gidiyor. :D

Persona_Non_Grata

15.8.2016 13:52:32

0
herkese hitap etmeyen bir oyunun Metacritic ortalaması 70 ise bu başarıdır.

senjido

15.8.2016 13:50:11

+3
olay çok basit: hype'i yarat oyunu sat. ne olduğu önemli değil.

Metal-Gear

15.8.2016 13:49:20

+2
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind Bizde ortalığı vel veleye verelim şöyle kötü oldu böyle oldu diye ... Şu şekilde 1 hafta daha satsa al sana oldu bitti işte. Mutsuz kullanıcılar dünyanın parasını kazanmış kodomanlar. Kesinlikle kanunların yenilenmesi, yeni reformlarla şekillendirilmesi gerekiyor. Oyun dünyası artık eskisi gibi değil. Online alışverişler, kredi kartlarının bir standart halini alıp ön siparişlerin oyunun satışlarının kaderini belirlediği şu dönemde kesinlikle tüketici hak ve hukuğuna uygun evrensel yasalar çıkarılmalıdır. Aynı şekilde bir ceza sistemi getirilmelidir. 7 metrekarelik market bana 2 tl 25kuruşluk bozuk süt sattı diye adamın ocağına incir ağacı dikebilirim ama 60 dolarlık şu oyun bana yalanlarla dolanlarla gelmesine rağmen, mutsuz bir kullanıcı olmama rağmen tek kuruşumu iade edemem. (steam'in 3-4 saati hariç) Birde anlamıyorum arkadaş, millet beklentileri karşılamadı diyor 5'li puanlar havada uçuşuyor, oyunun incelemeleri gecikmiş bal gibi bir haltlar var işin içinde, optimizasyon sorunları ayyukta bu millet niye gidip alıyor ? Eskiden popülerliğin de bir namı esası vardı, şimdi iyi kötü bütün popüler zıkkımlar koşula koşula alınıyor. Şu adını bile anmak istemediğim hiç bir zaman bitmemiş bir birinin çakması survival oyunları örneğin... Ya milletin parası kıymetsiz yada insanlar para sıçıyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Yazık.
Abi bu oyun saçma sapan görüntüsüne rağmen ilgi uyandırıyor. O ilginin de geldiği yer procedural generation olayı zaten. Sayısız gezegen ve canlı türünü keşfetmek, ne kadar keşfedersen et hiç bitmeyecek olması. Bu da oyun beni ekrana bağlayabilir düşüncesini uyandırıyor insanda. Yinede bence saçma bir şey, bu rastgele keşfetme olayının yanında deli dolu adından söz ettirecek bir içerik yığını lazımdı. Zaten çizgi film gibi bile değil oyun, hiç sevmiyorum böyle leş gibi görüntülerle eğlence unsuru yapmaya çalışmalarını.

veli@1144

15.8.2016 13:39:11

+1
İlginç millette para var arkadaş...

freshmind

15.8.2016 13:25:49

+12
Bizde ortalığı vel veleye verelim şöyle kötü oldu böyle oldu diye ... Şu şekilde 1 hafta daha satsa al sana oldu bitti işte. Mutsuz kullanıcılar dünyanın parasını kazanmış kodomanlar. Kesinlikle kanunların yenilenmesi, yeni reformlarla şekillendirilmesi gerekiyor. Oyun dünyası artık eskisi gibi değil. Online alışverişler, kredi kartlarının bir standart halini alıp ön siparişlerin oyunun satışlarının kaderini belirlediği şu dönemde kesinlikle tüketici hak ve hukuğuna uygun evrensel yasalar çıkarılmalıdır. Aynı şekilde bir ceza sistemi getirilmelidir. 7 metrekarelik market bana 2 tl 25kuruşluk bozuk süt sattı diye adamın ocağına incir ağacı dikebilirim ama 60 dolarlık şu oyun bana yalanlarla dolanlarla gelmesine rağmen, mutsuz bir kullanıcı olmama rağmen tek kuruşumu iade alamam. (steam'in 3-4 saati hariç) Birde anlamıyorum arkadaş, millet beklentileri karşılamadı diyor 5'li puanlar havada uçuşuyor, oyunun incelemeleri gecikmiş bal gibi bir haltlar var işin içinde, optimizasyon sorunları ayyukta bu millet niye gidip alıyor ? Eskiden popülerliğin de bir namı esası vardı, şimdi iyi kötü bütün popüler zıkkımlar koşula koşula alınıyor. Şu adını bile anmak istemediğim hiç bir zaman bitmemiş bir birinin çakması survival oyunları örneğin... Ya milletin parası kıymetsiz yada insanlar para sıçıyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Yazık.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız