Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky, PlayStation VR2'ye Geliyor

 
 
Geliştirici Hello Games, No Man's Sky'ın PlayStation VR2 platformuna geleceğin duyurdu.
 
Ekip, yeni sürüm hakkında şunları bildirdi: "2019'da, orijinal PlayStation VR için oyunu sıfırdan inşa etme kararı aldık. Ancak karşımıza büyük engeller çıktı.
 
Bu doğrultuda yıldız gemilerinin - kara araçlarının kokpitleri ve kontrol sistemleri yeniden inşa edildi. Menü sistemleri ve arayüzler yeniden tasarlandı. Işıklandırma kontrolleri, arazi sistemleri, efektler ve daha fazlası elden geçirildi. Üstün bir oyun deneyimi sunmak için her türlü değişiklik yapıldı.
 
No Man's Sky'ı PlayStation VR'da deneyimlemek gerçekten şahaneydi. Fütüristik ve açık dünya temelli bir oyunu sanal gerçeklik başlığına aktarmak gerçekten çok zordu. Karşılaştığımız teknik sorunlardan birisi de buydu. Birkaç yıl sonra, teknoloji ileriye doğru büyük bir adım attı ve şimdi oyuncuları bu deneyim ile buluşturmak için kolları sıvadık.
 
PlayStation 5'in gücü, yeni Sense kontrolörleri ve tamamen yeni PlayStation VR2 donanımı ile bu oyun birleştiğinde, sizlere sürükleyici ve gerçekçi bir deneyim sunacağından eminiz.
 
Önümüzdeki aylarda No Man's Sky'ın PlayStation VR2 sürümü için daha fazla detayı sizlere sunacağız.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2'nin PSVR Sürümleri Onaylandı Horizon Call of the Mountain için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız