Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man’s Sky ‘Companions’ Güncellemesi Yayınlandı

 
Hello Games, açık dünya uzay keşif oyunu No Man's Sky için ‘Companions’ güncellemesini tüm platformlarda yayınladı.
 
No Man's Sky'da çoğu yaratığı besleyerek ehlileştirebiliyor ve üzerlerine oturarak etrafı gezebiliyordunuz. Ancak tekrar yola koyulmanız gerektiğinde hoşça kal demeniz gerekiyordu. Companions güncellemesiyle birlikte artık istediğiniz yaratıkları sahiplenebilir ve galaksideki maceralarınızda yanınızda getirebilirsiniz.
 
Yaratıklarınızı çeşitli görevler için kullanmak mümkün. Kaynakları taramak, tehlikeleri belirlemek, hazineleri ortaya çıkarmak, ışık sağlamak, tehlikeli hayvanları avlamak ve mineraller için madencilik gibi.
 
Yaratıklarınız ayrıca yumurtlayabilir. Bu yumurtaları kuluçkaya yatırabilir, genetik olarak değiştirebilir veya diğer oyuncularla takas edebilirsiniz.
 
Güncelleme ayrıca yaratık dostlarınızı özelleştirmek için kozmetik içerikler getiriyor ve PlayStation 4 üzerindeki yükleme sürelerini azaltıyor. 
 
Güncellemenin tüm detaylarını nomanssky.com üzerinde bulabilirsiniz.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Tales of Vesperia: Definitive Edition Satışları Bir Milyonu Aştı Söylenti: Yeni Call of Duty Oyunu İkinci Dünya Savaşı'na Geri Dönüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fatih387

18.2.2021 00:13:41

0
Bu oyunun onlarca yıl sonraki hali piyasaya çıkacak belki. Gezegenler şu anki gibi değil, daha gerçekçi dağ, ova, nehir eklenmiş ayrıca sadece su/metal/gazdan oluşan gezegenler vs olacak. YZ yükseltilmiş ve gezegenlerde sadece hayvanlar değil, akıllı varlıkların şehirleri var. Bazı yerler yeni yeni kuruluyor olacak, bazılarında cyberpunk tarzı dönemler, bazıları ortaçağ, günümüz vs. bazı gezenlere giriş tek başına imkânsız olacak. Şahane. Şu oyunda bir süre sonra hissettiğim yalnızlık hissi olmasa çok iyi olacak.

metOO93

17.2.2021 22:08:08

+1
Başta böyle çıksaydı yıllardır konuşulurdu. Ama yine de hatadan dönmek ve ücretli bir dlc bile çıkarmadan oyunu adam etmek takdire şayan.

DrUckmann

17.2.2021 19:54:06

+5
ben bu kadar düzeltilen bir oyun gormedim bilmiyorum... basta cok elestiri yediler amma helal olsun kac senelik oyuna hala bedava ve ciddi bir destek var...! indireyim eve gidince.

SakuraiTomoki

17.2.2021 19:32:01

0
Vay be şu oyun neydi, ne oldu.

BSC Misafiri

17.2.2021 19:31:00

+2
Keşke başka oyun firmaları da bu adamların yaptığı gibi kendi oyunlarının arkasında olup durmadan güncelleseler. Ben bu oyunun oyuncusu sayısını bilmiyorum ancak çok dolu olduğunu düşünmüyorum ve adamlar hala durmadan yeni özellik getirip oyunu adam akıllı bir hale getiriyorlar helal olsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız