Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nişancı Oyunu Zombie Soup, 7 Haziran'da Erken Erişim Olarak Yayınlanıyor

 
 
Yayıncı Astrolabe Games ve geliştirici AeonSparx Interactive, yukarıdan aşağıya çift çubuklu nişancı oyunu Zombie Soup'un 7 Haziran'da Steam üzerinden PC için erken erişimde çıkacağını duyurdu. Ek olarak oyun için şu anda bir demo mevcut.
 
Oyunun Erken Erişim sürümü, "10 saatin üzerinde oynanabilecek ve eğlenceli bir deneyim sunacak. Oyunda yer alan tüm seviyeleri ve meydan okumaları oynayabileceksiniz. Bu zorlu seviyeleri denerken birçok silah ve canavar karşınıza çıkacak.
 
Oyunun tam sürümü yayınlandığında ise, erken erişimde oluşan hataların çoğunu ortadan kaldıracak. Oyunun erken erişimde iki ila üç ay kalması bekleniyor.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde: Zombie Soup, yabancı bir kasabada beklenmedik bir maceraya atılan sırt çantalı gezgin Ricky'nin kaçırılan birini kurtarmak için tuhaf yaratıklar ve zorlu patronlardan oluşan orduların arasından ateş edip kaçmasını konu alan, hack and slash aksiyonuyla birleştirilmiş yukarıdan aşağıya bir nişancı oyunudur. 
 
Duyuru Fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nişancı Zombie Soup steam aksiyon
The Witcher 3: Wild Hunt Satışları 50 Milyonu Aştı Mobil Oyun Blaze Union: Story to Reach the Future Remaster, Japonya'da Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız