Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh Serisinin Satışları 6 Milyonu Aştı

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team Ninja, Nioh serisinin dünya çapındaki toplam satışlarının altı milyon birimi aştığını duyurdu.
 
Yeni kilometre taşı, serinin beş milyon adet satmasından beş ay gibi kısa bir süre sonra geldi.
 
Ek olarak, yayıncı hem Nioh: Complete Edition hem de Nioh 2: The Complete Edition'ın PC sürümlerini Epic Games Store üzerinden yayınladı. Nioh: Complete Edition 16 Eylül'e kadar Epic Games Store'da ücretsiz.
 
Ücretsiz edinmek için
 
 
Nioh: Complete Edition'ı satın alanlar "Fujin Helmet" bonusunu, Nioh 2: Complete Edition'ı satın alanlar ise "Raijin Helmet" bonusunu elde edecek. Ek olarak, Nioh 2: Complete Edition'ı 23 Eylül'den önce satın alan oyuncular "Sohaya Deserter Garb" ve "Ornate Gold Armor" bonus zırh setlerini alacak.
 
Nioh ilk olarak Şubat 2017'de PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Ardından Kasım 2017'de Steam üzerinden PC için piyasaya çıktı. Nioh 2 ilk olarak Mart 2020'de PlayStation 4 için ardından, PC için Steam üzerinden Şubat 2021'de piyasaya sürüldü. Her iki oyunun yeniden düzenlenmiş sürümlerini içeren  A Nioh Collection'da PlayStation 5 için Şubat 2021'de çıkış yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera rpg
A Juggler’s Tale 29 Eylül'de Piyasaya Sürülecek Critadel 13 Ekim'de Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız