Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh 2'nin Demosundan Yeni Bir Boss Savaşı Videosu Paylaşıldı

 
Yayıncılığını Koei Tecmo'nun yaptığı, geliştiriciliğini Team Ninja'nın yaptığı, Dark Souls benzeri oyun Nioh 2'den yeni bir video yayınlandı. Video, oyunun geçtiğimiz gün yayınlanan demosunda bulunan boss ile ilgili. Aynı boss, oyunun tam sürümde de olacak.
 
Videoda gördüğümüz savaştaki boss'un adı: Ryomen Sukuna. Videoda da görüldüğü gibi boss'un iki farklı formu var. Birisi ateş, diğeri su. Bahsi geçen videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
Nioh 2'nin “Last Chance Trial” demosu 2 Mart saat 10.59'a kadar erişilebilir olacak. Demoda, oyunun ilk üç görevini oynayabileceksiniz ve karakterinizi yaratabileceksiniz. Yarattığınız karakteri, oyunun tam sürümüne de aktarabileceksiniz. Demonun ilk görevini bitiren herkese, ana oyunda kullanabilecekleri bir miğfer hediye edilecek. Ayrıca ilk oyunun kayıt dosyaları üzerinden oyunu açarsanız, ilk oyunun ana karakteri William'la da oynayabileceksiniz.
 
Nioh 2, 13 Mart 2020'de PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nioh 2 Koei Tecmo Team Ninja
DOOM Eternal'ın Battlemode'undan 4 Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı Trackmania Nations Remake PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız