Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'ya Yeni Bir Seri Kazandırma Zamanı Geldi

 
   Oyun endüstrisinin ve Nintendo'nun değerli ismi Shigeru Miyamoto, Famitsu'nun son sayısında gerçekleştirilen bir röportajda Nintendo hayranları için heyecan verici açıklamalarda bulundu. Shigeru Miyamoto'ya göre Nintendo'ya yepyeni bir seri kazandırmanın vakti geldi:

Famitsu: Tatil sezonuna kadar başta Pikmin 3 olmak üzere Nintendo Wii U için çıkış yapması planlanan pek çok yeni oyun var.

Miyamoto: Son yayınlanan versiyon güncellemesi ile Nintendo Wii U'u sistem yönüyle ileri taşımış olduk ve gelecekte de sistem üzerinde farklı çalışmalarımız olacak. Ancak oyunların çıkmadığı bir platformu bu yönüyle tartışmak anlamsız olacaktır. O yüzden gelecekte çıkış yapacak oyunları takip edin. Gelecek ilkbaharda Mario Kart 8'in çıkışıyla birlikte oyun yeplazemiz genişlemiş olacak. İşte o zaman yeni bir seriyi de ortaya çıkarmanın tam vaktidir.

Famitsu: Yeni bir seri! Üzerinde çalıştığınız tamamiyle yeni bir oyun mu?

Miyamoto: Şu anda çok fazla detay veremem ama bugünlerde yeni seri üzerinde yoğun bir çalışma gerçekleştiriyorum.

 
   Üstad Miyamoto yeni oyun hakkında ser verip sır vermezken, E3 2013 fuarında yaptığı bir açıklamada yeni oyun serilerinin (yeni IP'lerin)  isim ve karakterlerinden ötürü yeni olmasının anlamsız olduğunu, gerçek yeniliğin ancak oynanışta sunacağınız sıradışı fikirlerle geleceğini belirtmişti.
 
   Miyamoto'nun Nintendo'ya kazandırdığı son seri Nintendo GameCube döneminde karıncalardan esinlenerek hayat verdiği strateji oyunu Pikmin olmuştu. Bakalım sırada nasıl bir dünya ile karşılaşacağız?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Nintendo Wii U pikmin yeni seri yeni ip famitsu shigeru miyamoto
Beyond Two Souls'un Kamera Arkası Metro: Last Light'ın Senaryo DLC'si Haftaya

furkangoth

10.7.2013 19:08:55

0
Bayağı uzun süredir böyle dediler artık beklentilerimiz tepelere çıktı artık oyun neye benzer bilemiyorum ama miyamoto bizi şaşırtmaya devam edecek gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız