Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun Wii U ve Wii Satış Tahminleri

Wii U için gösterilen Zelda demosu çok etkileyiciydi, bu tür oyunlar Wii U satışlarını uçurabilir

     Nintendo Wii U'nun sistem özellikleri, fiyatı ve oyunları henüz netleşmedi. Bu nedenle nasıl bir cihazla karşı karşıya kalacağımız hakkında net bilgilerimiz yok, ama Nintendo şimdiden bu konsolun satış rakamları için tahminde bulunmaya başladı.
 
     Nintendo'nun başkanı Satoru Iwata'nın açıklamasına göre Wii U'nun ilk yılında Wii ile birlikte toplamda 10.5 milyon adet satması bekleniyor. Ayrıca iki konsolun da aynı dönem içinde 70 milyon adet oyununun satılması hedefleniyor. Nintendo her iki konsolun toplam satış beklentisini açıklaması ise bize biraz garip geldi. Neden sadece Wii U'nun satış beklentisi açıklanmıyor?
 
      E3 fuarından önce Wii U hakkındaki ayrıntılı bilgileri açıklamasını beklemediğimiz Nintendo bakalım ne tür sürprizlerle piyasaya çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Nintendo Wii U Konsol Console Satış Tahminleri
The Elder Scrolls V: Skyrim DLC'leri için Tarih Ubisoft, Rayman Legends İçin Alan Adı Satın Aldı

K4JM3R

26.4.2012 21:24:50

0
belli ki wii u çıkınca wii yi bırakamayacak oyun çıkarmaya devam edecek gerçi 95 milyon satmış bir ürüne oyun cıkarmayı durdurursa kendi kavbeder ki öyle bir şey yapacağını sanmıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız