Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun Mobil Alandaki Ortağı DeNa'da İşten Çıkarılmalar Başladı


       Bildiğiniz gibi Nintendo, mobil platformlara oyun getirmek için mobil oyun geliştiricisi DeNa ile anlaşmıştı. DeNa, verilene bilgiye göre pek çok çalışanı işten çıkarıyor. 
 
       DeNa'nın Vancouver'ın ürün müdürü David Phan, Twitter üzerinden kendinisin dahil pek çok çalışanın firmadan çıkarıldığını açıkladı. Bu çıkarılmaların sebebi olarak da DeNa'nın çalışan sayılarında düşüşe gittiklerini gösterdi. DeNa daha sonra yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Batı, mobil oyun alanımız için ana pazar olmaya devam edecek. Aldığımız bu kararın Nintendo'yla olan anlaşmamızla veya Final Fantasy Record Keeper'ın ünüyle alakası yok."
 
       Bunun yanında verilen bilgilere göre DeNa'nın San Francisco stüdyosunda da pek çok işçi işten çıkarılmış. Konuyla alakalı yeni açıklamalar ve bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak venturebeat.com mobil platform DeNA nintendo
Humble Store'da Rockstar Oyunlarına Büyük Fırsat Xbox 360 Son Güncellemesiyle 2 Terabyte'lık Sabit Diskleri Destekleyecek

Vinewood

11.4.2015 18:08:15

+1
Nintendo kalitesiz elemanları işten çıkarmıştır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız