Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun E3 Sitesi Açıldı


      Bu sene yeni nesil konsolların duyurulmasıyla, E3'te PS4 ve Xbox 360 için yığınla oyun duyurulması bekleniyor. Bunun yanında Nintendo da Wii U ve 3DS'i unutmayacak. E3'e katılacak olan Nintendo, fuara gelemeyenler için de bir site açtı.
 
     Buradan ulaşabileceğiniz site, sizi Nintendo haberleri, duyuruları ve videoları konusunda sürekli haberdar edecek. Ayrıca oyunların E3 demolarının, bazı Best Buy mağazalarında denenebilir olduğu da belirtilmiş. Sitede yazanlar tam olarak böyle;
 
E3'e gidemiyor musunuz? Sorun değil.
Nintendo hakkındaki son haber ve duyuruları burada bulacaksınız. Video turları, röportajlar ve oyun duyurularıyla sahne arkasına geçeceksiniz.
 
İzle.
Her şey Nintendo'nun 11 Haziran'daki basın konferansıyla başlayacak. Video'lar, röportajlar ve daha fazlası E3 boyunca devam edecek.
 
Deneyim et.
Oyun demoları sadece E3 VIP'lerine özel değil. Wii U için, henüz yayınlanmamış 4 oyunu özel Best Buy mağazalarında denemeniz mümkün olacak. Detaylar için beklemede kalın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console e3 3ds e3 site
The Last of Us İncelemelerinden Ekran Görüntüleri Remember Me'den Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız