Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch'te Öne Çıkan 25 Aksiyon Oyunu

 
 
Nintendo Switch'in piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse beş yıl geçti ve bu süre zarfında harika oyunlar piyasaya çıktı. Switch platformunda macera, bulmaca, shoot 'em up, simülasyon, rol yapma oyunları ve daha fazlası yer alıyor. Her geçen gün yeni oyunlar konsola dahil ediliyor. 
 
Oyunlarda yer alan aksiyon bölümleri, oyuncuya tatmin edici ve heyecan verici anlar yaratabiliyor. Nintendo Switch, keyfini çıkarabileceğiniz ve keşfedebileceğiniz aksiyon öğelerine sahip çok çeşitli oyunlar sunuyor. Tek başına yolculuklardan çok oyunculu deneyimlere, hikaye odaklı oyunlara kadar birçok yapım yer alıyor. Bu listemizde sizlere Switch konsollarında öne çıkan aksiyon oyunlarını derledik. İşte listemiz:
 
1- The Legend of Zelda: Breath of the Wild
 
 
 
The Legend of Zelda: Breath of the Wild, bir aksiyon, açık dünya macerası, tek oyunculu oyundur. 
 
The Legend of Zelda serisi Nintendo Switch ekranlarında açık dünya oynanışa sahip olan bir oyuna dönüştü. Harika grafikleri, seriye getirdiği yeniliklerle Nintendo Swicth'deki bu macera sizleri bekliyor.
 
The Legend of Zelda oyunları hakkında bildiğiniz her şeyi unutun. Beğenilen serinin sınırları aşan yeni oyunu The Legend of Zelda: Breath of the Wild'da keşif ve macera dünyasına adım atın. Bu çarpıcı açık hava macerasında Hyrule krallığına ne olduğunu keşfederken geniş tarlalarda, ormanlarda ve dağ zirvelerinde seyahat edin. Artık Nintendo Switch'te yolculuğunuz her zamankinden daha özgür ve daha açık. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 3 Mart 2017
-Yayıncı: Nintendo
-Oyunun Dosya Boyutu: 14,4 GB
-Desteklenen Diller: Felemenkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Rusça, İspanyolca
 
2- Monster Hunter Rise
 
 
 
Monster Hunter serisinin Nintendo Switch'e özel olarak geliştirilen oyunu Rise, eşsiz kültürü ve yenilikçi av teknolojileriyle ziyaretçileri kendine çeken dağ bölgesi Kamura Village'da geçecek. Wirebug adlı grappling hook gibi yeni oynanış mekanikleri, üstüne binip sürebileceğiniz köpek yoldaş Palamute'lar ve avlanabilir yeni canavarlar ile birlikte Rise seriye çeşitli yenilikler getirecek. 
 
Yeni bir dünyaya hoş geldin! Bir avcı rolünde oyna ve avantaj kazanmak için yer şekillerini ve orada bulunan çeşitli canlıları kullanabileceğin canlı, nefes alan bir ekosistemdeki yırtıcı canavarları öldür. İster tek başına, ister üç diğer oyuncuyla ortak olarak avlan ve yeni ekipmanlar üretip daha büyük ve daha kötü yaratıkları öldürmek için katlettiğin düşmanlarından düşen malzemeleri kullan!
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
-Yayıncı: Capcom
-Oyunun Dosya Boyutu: 10.5 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
3- Ori and the Will of the Wisps 
 
 
 
Ori'nin gerçek kaderini keşfedin.
Switch, Xbox Series X ve Xbox Series S ve PC için tümüyle en iyi hâle getirilen, mutlaka oynamanız gereken serinin bu ikinci oyunundaki maceranız boyunca büyük düşmanlar ve zorlayıcı bulmacalarla karşılaşacağınız muazzam ve egzotik bir dünyada yolculuğa çıkın.
 
Küçük ruh Ori tehlikeye yabancı değil ancak kaçınılmaz uçuşu kukumav Ku'yu tehlikeye soktuğunda bir aileyi yeniden bir araya getirmek, bozulmuş bir diyarı iyileştirmek ve Ori'nin gerçek kaderini keşfetmek için cesaretten çok daha fazlası gerektirecek. Beğenilen aksiyon-platform oyunu Ori and the Blind Forest'ın yaratıcılarından göz alıcı, elle çizilmiş resimlerle hayat bulan yeni arkadaşlar ve düşmanlarla dolu harika bir dünyada geçen bir macera geliyor. Tamamen orkestra ile bestelenmiş özgün fon müzikleriyle Ori and the Will of the Wisps, Moon Studios'un sık dokunmuş platform aksiyonu ve derin duygusal hikâye anlatımı geleneğini sürdürüyor.
 
-Duygusal ve sevimli hikâye: Çarpıcı bir müziği olan bu elle yapılmış hikâye odaklı macerada Ori'nin gerçek kaderini ortaya çıkarın.
 
• Eşsiz yeteneklerde ustalaşın.
-Silahlar ve saldırılar: Ori'nin dünyasına dinamik savaş mekanikleri sunan ruh silahları, büyüler ve yetenekler kullanın.
-Parça Sistemi: Ori'nin yeteneklerini güçlendirin ve oynayış tarzınızı özelleştirin.
 
• Destansı düşmanlar ve zorlu bulmacalarla yüzleşin.
-Gerçeküstü düşman liderleri: Dev gibi düşmanlarla ve nefes kesici kaçış bölümleriyle karşılaşın.
-Renkli karakterler: Ori'nin gizemli kaderini açığa çıkarmanızı sağlayacak çeşitli karakterlerden yardım isteyin. 
 
• Heyecanlı modları deneyin
-Ruh Yarışları: Oyun boyunca heyecanlı zamana karşı mücadelelerde puan tablosunun zirvesine çıkmak için yarışın.
-Ruh Mabetleri: Ödüller toplamak için süreli yarışlarda gittikçe zorlaşan düşman dalgalarıyla yüzleşin. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 17 Eylül 2020
-Yayıncı: Capcom
-Oyunun Dosya Boyutu: 10.5 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
4- Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age
 
 
 
Karizmatik yan karakterlerin yardımıyla kaderinin gizemini ortaya çıkarması gereken The Luminary'nin tehlikeli yolculuğunu anlatıyor. Definitive Edition'da olumlu eleştiriler alan DRAGON QUEST XI'in tüm içeriklerinin yanı sıra ekstra senaryolar, müziklerin büyük orkestra versiyonu, 2D ile 3D grafik modları arasında geçiş özelliği, Japonca ses seçeneği ve çok daha fazlası yer alıyor!
 
-3D HD ile 2D 16 bit modu, orijinal ile orkestra müziği ve İngilizce ile Japonca ses seçenekleri arasında geçiş yapın.
-Size kendilerine ait zengin hikayeleri ve kişilikleri olan sevimli bir maceracı grup eşlik ediyor.
-Her köşede yeni bir heyecan. Yeni bölgelere yürüyerek, at sırtında veya canavarımsı araçları kullanarak erişin.
-Yeni başlayanlar için yeterince basit ancak ileri düzeydeki hayranları da tatmin edecek derinliği olan mekaniklere sahiptir.
-Sizi retro stilde yeniden oluşturulmuş eski DRAGON QUEST dünyalarına yolculuğa çıkaran ek yan görevler.
-Tonlarca yan görev ve bağımlılık yapan mini oyunlarla 100 saatten fazla oynamanızı sağlayacak içerik sizi bekliyor.
 
Onu ele geçirmeye ant içmiş bir dünyada yaşayan seçilmiş kişi Luminary rolünde destansı bir maceraya atıl. Luminary ve sadık yoldaşlarından oluşan benzersiz ekibi, peşlerine düşen serserilerden kurtulmak ve Erdrea dünyasını kaosa sürüklemek isteyenlerin korkunç planlarını altüst etmek için birlikte çalışıyor. Kaçırılmaması gereken bu macerada DRAGON QUEST'in devasa dünyasını keşfet ve içindeki gücü harekete geçir!
-Oyunun Yayın Tarihi: 27 Eylül 2019
-Yayıncı: Nintendo
-Oyunun Dosya Boyutu: 14 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Korece, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
5- Metroid Dread
 
 
 
Planet ZDR'deki gizemli bir aktarımı araştıran Samus, onu bu tehlikeli dünyada tuzağa düşüren gizemli bir düşmanla karşı karşıya kalır. Uzak gezegen, Samus'un şimdiye kadarki en yoğun yan kaydırma macerasında bir düşman labirentinde ilerlerken EMMI Hunt adlı uzaylı yaşam formları ve katil robotlar tarafından istila edildi ya da avlandı.
 
Kadim bir kabile tarafından yetiştirilen galaksiler arası bir ödül avcısı olan Samus Aran'a rehberlik edin ve tehlikeli bir dünyanın birçok çevresini geçin. Engellerin üzerinden atlayın, dar alanlarda kayın, düşmanlara karşı savaşın ve gezegende savaşın. Sayısız görevi boyunca Samus, ZDR korkusu gibi bir tehditle hiç karşılaşmadı.
 
Metroid oyununda yeni alanlar ve gizli yükseltmeler bulmak için yetenekler kazanın ve önceki alanlara dönün. Planet ZDR'nin genişleyen haritası, keşfedilecek pek çok sır ve bulma gücü barındırıyor. EMMI robotlarından kaçmak ve onları yok etmek ve ZDR'nin başına bela olan korkunun üstesinden gelmek için hazırlıklı olmanız gerekecek. 
 
Samus olarak ilk kez koşuyor ve atış yapıyorsanız, yeni Çaylak Modu eşyalardan kazanılan sağlığı artırır ve patronlardan gelen hasarı azaltır. Gerçek bir meydan okuma arayan Bounty Avcıları, Zor Mod bittiğinde kilidi açılabilen yeni Dread Modu ile karşı karşıya kalabilir. Boss Rush'ın kilidini açmak için oyunu tamamlayın ve mümkün olan en iyi zamanı elde etmek için Samus'un en zorlu düşmanlarıyla birbiri ardına savaşın! 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 8 Ekim 2021
-Yayıncı: Nintendo
-Oyunun Dosya Boyutu: 4,3 GB
-Desteklenen Diller: Felemenkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
6- Astral Chain 
 
 
 
Özel görev kuvvetinin bir parçası olarak, dünyayı istila eden gizemli ve yabancı yaratıklara karşı savaşmak size kalmış.

Yakın gelecekteki multikültürel şehir Ark, başka bir boyuttan gelen tehlikeli yaratıklar sonucunda büyük bir felaket ile karşı karşıya. Tehlikeli yaratıklar insanlara saldırmaya, şehri parçalamaya başlıyor ve normal polis güçleri onlarla rekabet edemiyor ve en sonunda tüm bu tehditlere karşı koymak için Neuron olarak bilinen yepyeni özel görev kuvveti birimi kuruluyor.
Yaratıklara karşı koymak için insanlık özel bir silah geliştirdi: Legion. Legion partneriniz olarak hareket eder ve soruşturmanıza yardımcı olur. Ancak Legion'ın asıl yeteneğini gösterdiği yer savaş alanı. Legion ile birlikte çalışın ve düşmanlarınızla savaşmak için her türlü dövüş tekniğini kullanın. Legion ile birlikte aynı düşmana aynı anda saldırabilirsiniz ya da farklı rakipler belirleyebilir veya çeşitli öğelerle destekleyerek onu düşmanın üstüne salabilirsiniz. Bu sinerjik aksiyon sistemini savaşmak ve keşfetmek için kullanın.

Maceranızda iki karakterden birini  – erkek ve kadın – seçin ve seçmediğiniz karakter ikiziniz ve Neuron'un bir üyesi olarak oyunda yer alır. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2019
-Yayıncı: Nintendo
-Oyunun Dosya Boyutu: 9,8 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
7- Hades
 
 
 
50'den fazla Yılın Oyunu ödülü sahibi! Rogue-like türündeki bu zindan macerasında ölülerin tanrısının pençelerinden kurtulmak için Olympus'un güçlerini ve efsanevi silahlarını kullanacak ve her benzersiz kaçış girişiminde daha da güçlenecek ve hikayeyi öğrenmeye devam edeceksiniz.
 
- Ölümsüz Yeraltı Dünyası Prensi olarak, ölülerin tanrısının pençelerinden kurtulmak için Olympus'un güçlerini ve efsanevi silahlarını kullanacak ve her benzersiz kaçış girişiminde daha da güçlenecek ve hikayeyi öğrenmeye devam edeceksiniz.
 
- Olimposlular sizin arkanızda! Zeus, Athena, Poseidon ve çok daha fazlasıyla tanışın ve yeteneklerinizi geliştirecek onlarca güçlendirme arasından seçiminizi yapın. İlerledikçe keşfedeceğiniz kullanılabilir binlerce karakter özelliği bulunmaktadır.
 
- Tamamı seslendirilmiş, renkli ve gerçeküstü karakterlerden oluşan kadro sizinle tanışmayı bekliyor! Karakterle olan ilişkinizi ilerlettikçe ve hikayelerde geçen benzersiz binlerce olayı deneyimledikçe işlerin pek yolunda gitmediği bu büyük aile için gerçekten neyin tehlikede olduğunu öğrenin.
 
- Muhafız baş düşmanların sizi hatırlayacağı, sürekli değişen Yeraltı Dünyası'na her daldığınızda yeni sürprizlerle karşılaşacaksınız. Kalıcı olarak güçlenmek için güçlü Mirror of Night'ı kullanın ve evden bir sonraki kaçışınızda bir adım önde olun.
 
- Kalıcı yükseltmeler sayesinde heyecan verici dövüşleri ve sürükleyici hikayeyi deneyimlemek için tanrı gibi savaşmanız gerekmez. Tanrılar gibi savaşmayı başarırsanız mücadelenin dozunu artırın ve sıkı çalıştığınız yeteneklerinizi test etmeye hazır olun.
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 17 Eylül 2020
-Yayıncı: Nintendo
-Oyunun Dosya Boyutu: 5,8 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca
 
8- Super Mario Odyssey
 
 
 
Muazzam dünyayı dolaşan bir 3D macerada Mario ve yeni müttefiki Cappy'ye katılırken Mantar Krallığı'ndan uzak inanılmaz yerleri keşfedin. Odyssey zeplinini güçlendirmek ve Prenses Peach'i Bowser'ın düğün planlarından kurtarmak için Power Moons toplamak için nesneleri, hayvanları, düşmanları, yakalama ve kontrol etme gücü gibi harika yeni yetenekler kullanın! 
 
Kahraman, şapka şeklindeki Cappy sayesinde, Mario'nun geleneksel koş ve zıpla oyununu yeniden eğlenmenizi sağlayacak yeni hamleleri var: şapka atma ve yakalama gibi. Oyunda ilerlemek ve bir sürü gizli koleksiyonu ortaya çıkarmak için düşmanlar, nesneler ve hayvanlar gibi yakalanan grupları kullanın. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 27 Ekim 2017
-Yayıncı: Nintendo
-Oyunun Dosya Boyutu: 5,6 GB
-Desteklenen Diller: Felemenkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
9- Hollow Knight
 
 
 
Hollow Knight dünyasına in! Böcek ve kahramanların ödüllü aksiyon macerası. Dolambaçlı mağaraları, antik şehirleri ve ölümcül harabeleri keşfet. Kötücül yaratıklarla savaş ve tuhaf böceklerle arkadaş ol. Antik tarihi su yüzüne çıkar ve krallığın kalbine gömülü gizemleri çöz.
 
Oyun Özellikleri

• Modern düzenlemeler içeren klasik side-scrolling aksiyon.
• Kendi yolunu çiz! Hallownest dünyası büyük ve geniştir. Hangi yoldan gideceğini, hangi düşmanlarla yüzleşeceğini seç ve kendi yolunu bul.
• Güçlü yeni beceriler ve yeteneklerle kendini geliştir! Büyüler, güç ve hız kazan. Semavi kanatlarla hiç olmadığı kadar yüksel. Alevli bir şimşekle ileriye doğru koş. Ateşli Ruh ile düşmanları patlat!
• Büyüler kuşan! Tuhaf yeni güç ve beceriler sunan antik kalıntılar. En sevdiklerini seç ve yolculuğunu eşsiz kıl!
• Hepsi geleneksel 2 boyutlu kare kare animasyonla hayat bulan bir dolu şirin ve ürpertici karakter.
• 40 epik elebaşıyla 150'nin üzerinde düşman! Krallık boyunca sürdüreceğin görevinde acımasız canavarlarla karşılaş ve antik şövalyeleri mağlup et.
Kapsamlı haritalama araçlarıyla yolculuğunu kaydet. Hollow Knight'ın dolambaçlı ortamlarını daha iyi anlamak için pusulalar, tüylü kalemler, haritalar ve iğneler satın al.
• Christopher Larkin tarafından bestelenmiş 40'ın üzerinde parçayla epik bir orkestra müziği. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 12 Haziran 2018
-Yayıncı: Nintendo
-Oyunun Dosya Boyutu: 5,3 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca
 
10- The Elder Scrolls V: Skyrim 
 
 
 
200'den fazla Yılın Oyunu Ödülü sahibi Skyrim Special Edition, epik bir fanteziyi muhteşem detaylar eşliğinde hayata geçiriyor. Special Edition'da, büyük beğeni toplayan oyun ile birlikte, geliştirilmiş görüntü ve efektler, volumetrik tanrı ışınları, dinamik alan derinliği ve ekran-alan yansımaları gibi yepyeni özelliklerle gelen ilave içerikler de bulunuyor. Sürüm aynı zamanda modlarının tamamını konsollara da taşıyor. Modlarla birlikte gelen yeni görevler, mekanlar, karakterler, diyaloglar, silahlar, zırhlar ve çok daha fazlası ile sınırsız bir deneyim sunuyor.
 
Muazzam Fantastik Dünya Yeniden Doğuyor: Skyrim, bu fantastik açık dünya destanına devrim yaparak istediğin şekilde keşfedebileceğin tamamen sanal bir dünyaya hayat veriyor.
Başka Bir Dünyada, Başka Bir Hayat Yaşa: Herhangi türde bir karakter oyna ve ne istersen yap; The Elder Scrolls'un efsanevi seçme özgürlüğü, hikâyesi ve macerası bambaşka bir şekilde karşında.
 
Ne Oynarsan Osun: Yüzlerce silah, büyü ve beceri arasından seçim yap. Yeni karakter sistemi istediğin şekilde oynamana ve kendini eylemlerinle tanımlamana imkân sağlıyor.
 
Ejderhalarla Savaş: Daha önce hiç görmediğin şekilde kadim ejderhalarla savaş. Dragonborn olarak ejderhaların sırlarını öğren ve güçlerini kendin için kullan.
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 17 Kasım 2017
-Yayıncı: Nintendo
-Oyunun Dosya Boyutu: 14,5 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Rusça, İspanyolca
 
11- NEO: The World Ends With You
 
 
 
"Sadece senin olasılığın kaderimizi değiştirebilir". Uzun zamandır beklenen The World Ends with You serisinin yeni hikâyesi sonunda burada! ''Reapers' Game''e katılmaya zorlanan Rindo'nun hayatı tehlikede.
 
Rindo, sözde "Azrail'in Oyunu" diye geçen oyuna katılmak zorunda kaldığında, hayatının tehlikede olduğu acı gerçeğiyle yüzleşir.

Bu öykünün nasıl gelişeceği bilinmez ama bunu öğrenmek senin elinde! Psişik becerilerini, havalı bir şekilde canlandırılmış Shibuya sokaklarında kozlarını paylaşırken test et.
 
HİKÂYE:

Shibuya'da normal bir gündü.
Ya da bulduğu gizemli rozet ile "Azrail'in Oyunu" denen oyuna sürüklenene kadar
Rindo öyle olduğunu düşünüyordu…
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 27 Temmuz 2021
-Yayıncı: SQUARE ENIX
-Oyunun Dosya Boyutu: 6,8 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, İspanyolca
 
12- Bioshock: The Collection
 
 
 
Ödüllü BioShock serisini deneyimle. BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered ve BioShock Infinite: The Complete Edition ile Rapture ve Columbia şehirlerine yolculuk et.
 
Her zaman bir deniz feneri vardır. Her zaman bir adam vardır. Her zaman bir şehir vardır. 
 
BioShock: The Collection ile ödüllü BioShock serisinin unutulmaz dünyalarının ve muazzam hikayelerinin tadını çıkarın. Tüm tek oyunculu eklenti içeriğinin de dahil olduğu BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered ve BioShock Infinite: The Complete Edition ile Rupture ve Columbia'ya yolculuğa çıkın. Yaşamak için savaşın ve ister denizin derinliklerinde ister bulutların üzerinde, düşmanlarınızı zekice yenin.
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2020
-Yayıncı: 2K
-Oyunun Dosya Boyutu: 12,6 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca
 
13- Dead Cells
 
 
 
Dead Cells seni, gittikçe yayılan, sürekli değişen ve görünüşe göre lanetli olan bir adada neler olup bittiğini ortaya çıkarmak için yapılan başarısız bir simya deneyinin başına getiriyor. Zorlu ama adil savaş, duyarlı kontroller, zorlu düşmanlar, kalıcı ölüm ve elbette, başını beladan kurtarmak için acil durum panik taklaları zorlu, içgüdüsel ve rahatlatıcı bir aksiyon oyunu sunuyor.
 
Birbirine bağlı bir dünyayı, dallanıp budaklanan yolları ve açılabilen yetenekleri, sürekli adrenalin pompalayan kalıcı ölüm tehdidi ile karıştıran bir Roguevania deneyimi yaşa. Kayıt noktası yok. Ya tek seferde baş düşmana ulaşırsın ya da tekrar denersin. Ancak bazı başarılı denemelerinde elde ettiğin kilidi açılan yeni yollar, yeni seviyelere erişim, mutasyonlar, beceriler ve silahlar gibi ilerlemeleri elinde tutabilirsin.
 
Silahlardan bahsetmişken, Dead Cells düşmanlarını öldürmenin birçok farklı yolunu içeriyor. Geniş bir yelpazede kılıçlar, yaylar ve elbette, her biri kendine özgü numaralara sahip büyüler, ayrıca kamçılar, el bombaları ve taretler yer alıyor. Dahası, karakterini her seferde farklı şekilde oluşturmana ve özelleştirmene izin veren mutasyonlar ve parşömenler.
 
Ama buna rağmen günün sonunda asıl önemli olan SENİN bir oyuncu olarak becerilerin olacak! Roguelite oyunlar, en aşılmaz görünen engeli bile çocuk oyuncağı haline getirene kadar gelişmekle alakalıdır. Sabret, kendini geliştireceksin... Eninde sonunda. 
 
-RogueVania: Bir rogue-lite oyunun tekrar oynanabilirliği ile kalıcı ölümün pompaladığı adrenalin tehdidi sayesinde kendi içinde bağlantılı bir dünyanın kademeli olarak keşfi.
 
-2D Souls-lite Aksiyonu: Zorlu ama adil savaş, ikonik kaçınma taklası, 90'dan fazla silah ve büyü ile benzersiz oyun... Her seferde herhangi bir can simidi olmadan çıkılan adrenalin pompalayan bir yolculuk için verilen amansız mücadele. 
 
-Doğrusal olmayan ilerleme: Kanalizasyon mu, Mahzen mi yoksa Surlar mı? Bir defa kilidi açıldıktan sonra özel kalıcı beceriler, hedefine ulaşmak için yeni yollara erişmeni sağlar. Mevcut stratejine, oyun tarzına veya sadece ruh haline uyan yolu seç.
 
-Keşif: Gizli odalar, gizli geçitler, büyüleyici manzaralar. Kuleleri gezmek ve taze deniz meltemi kokulu havayı ciğerlerine çekmek için bir ara ver... 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 7 Ağustos 2018
-Yayıncı: Motion Twin
-Oyunun Dosya Boyutu: 1,6 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
14- Sakuna: Of Rice and Ruin
 
 
 
Şımarık hasat tanrıçası Sakuna, kendini göklerdeki gösterişli evinden iblislerin istla ettiği bir adaya sürgün edilmiş bulur. Evcilleşmemiş vahşi doğada elementlerle başa çıkarak, canavarlarla savaşarak ve gücünün kaynağı olan pirinci yetiştirerek savaşçı bir tanrı ve hasat tanrıçasının kızı olarak doğuştan gelen hakkını yeniden keşfetmeli. Bu yasaklı topraklarda yanında koruyucusu Tama ve toplumdan dışlanmış bir insan topluluğu var. Bu alışılmadık yoldaşların beraber Hinoe Island'ın hem toprağını hem de şeytanlarını ehlileştirmek için el ele vermeleri gerekiyor.
 
Edelweiss tarafından geliştirilen Astebreed, Sakuna: Of Rice and Ruin'in arkasındaki bu indie ekibi dünyadaki yerini bulmaya çalışmanın anlatıldığı güçlü bir masalda, yana kaydırma eylemiyle derin işçiliği ve pirinç yetiştirmeyi birleştiriyor.
 
-Tam Yana Kaydırma Platformlu Aksiyon
Büyülü "ilahi giysiler"de ustalaşmak, uzaktaki platformlarla boğuşmak, tehlikeden kaçmak ve güçlü düşmanların üstesinden gelmek için büyük öenm taşırken şeytani canavarları alt etmek için hızlı, ağır ve özel saldırıları bir araya getiren çiftlik aletleri silah olarak kullanılır.
 
-Detaylı 3D Simülasyon Tarzı Oynanış
Muhteşem mahsulü yetiştirmek için detaylı adımları izleyerek ekimden hasada kadar antik tarım sanatını öğren. Bir hasat tanrıçası olarak Sakuna'nın gücü, doğrudan savaş yetenekleriyle lişkili olan estetik ve lezzete katkıda bulunan her pirinç hasaduıyla artıyor.
 
-Vahşi Doğanın Ortasında Bir Ev Yaratmak
Sakuna'nın ölümlü yoldaşları onun maceralarında topladığı gereçler ve malzemelerden silahlar, zırh ve yemek yapıyor, yoldaşları için görevleri tamamladıkça daha da fazla seçeneğin kilidi açılıyor.
 
-Japon Mitolojisine Yeni Bir Bakış
Kadın kahraman, geleneksel Japon mitolojisinden esinlenen, fakat birçok eşsiz değişikliklerin de bulunduğu tanrı ve iblis panteonunun bir parçasıdır. Hikaye ve dünya, kimi tanıdık kimiyse tamamen özgün olan, sevgiyle işlenmiş birçok detayla dolu. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 10 Kasım 2020
-Yayıncı: Marvelous (XSEED)
-Oyunun Dosya Boyutu: 6,4 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
15- Celeste
 
 
 
Çok oyunculu klasik TowerFall’un yaratıcıları tarafından elle üretilmiş bu süper platform oyununda Madeline’in Celeste Dağı’nın zirvesine yaptığı yolculuğunda içindeki şeytanlarla savaşmasına yardımcı ol.
 
- Sürükleyici bir öykü, sevimli karakter kadrosu ve kendini keşfetme konusunda dokunaklı bir hikaye
- 700’ün üzerinde aşırı zorlu platform mücadelesi ekranıyla ve çetrefilli sırlarla dolu kocaman bir dağ
- Sadece en cesur dağcılar için tasarlanmış, kilidinin açılmasını bekleyen amansız diğer taraf bölümleri
- Büyüleyici canlı piyano ve insanı içine alan ritimleriyle 2 saatin üzerinde, IGF “Seste Mükemmellik” finalisti bir müzik
- Çok basit 
 
Kontroller gayet basit ve erişilebilir. Sadece atla, havada depar at ve tırman. Fakat ustalaşmak için derinlemesine katmanlarıyla her ölüm ayrı bir ders. Şimşek gibi yeniden doğma sayesinde dağın gizemlerini gün yüzüne çıkarırken tırmanmaya devam edecek ve dağın tehlikelerine meydan okuyabileceksin.
 
İşte bu Madeline. Sadece nefes al. Bunu yapabilirsin.
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 25 Ocak 2018
-Yayıncı: Matt Makes Games Inc.
-Oyunun Dosya Boyutu: 1,5 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca
 
16- Unsouled
 
 
 
Şık, hızlı tempolu bir 2D aksiyon RPG'si olan Unsouled'da Fallen Prince rolünü üstlenin. Ölümsüzlerle dolu bu dünyanın ardındaki gizemleri çözerken etkileşimli ortamlarda ve adrenalin pompalayan karşılaşmalarda savaşın.
 
- Hızlı tempolu, şık dövüş
Unsouled'daki düşmanlar, yaptığınız her harekete tepki verir. En ufak bir hata, amansız düşman saldırıları ile karşılanacağından, her zaman gardınızı yüksek tutun.
 
- Uzman kontrolleri ve zamanlama
Maksimum hasar için çeşitli beceri kombinasyonları ve karşı saldırılar gerçekleştirin. Oyunun benzersiz mekaniğine daha yakından bakmak için "Abyss" sistemini kullanın. Oyuncular zorluk ayarlarını kısmak isteyebilirler, ancak gerçek dövüşte ustalaşmak pratik gerektirir.
 
- Zincirleme saldırılar
Unsouled'daki her beceri kombinasyonunun kendine özgü tetikleyicileri vardır. Bir beceri kullandığınızda, karakteriniz kısa bir saniyeliğine yanıp söner. Bir beceriyi birbiri ardına gerçekleştirerek ilk vuruşunuzu ölümcül bir dizi darbeye dönüştürmek için bu fırsatı kullanın. Her bir becerinin yavaşlama düzenini öğrenmek, zincirleme saldırılarda ustalaşmak için çok önemlidir.
 
- Karşı saldırılar
Kombinler, kemerinizin altındaki tek araç değildir. Karşı saldırı mekaniği, yüksek risk, yüksek ödül ilkesine sadık kalır ve doğru yapıldığında tek bir kusursuz saldırıda birden fazla hedefi yok etmenize olanak tanır. Zincirleme karşı saldırılarda ustalaşmak, saldırganların gidişatını değiştirmenin anahtarıdır.
 
- Etkileşimli nesneler
Bir düşmanı duvara çarpmak, onu çıkıntıdan itmek, onları ezmek için bir ağaç kesmek veya hatta geçici bir köprü oluşturmak için büyük bir nesneyi yıkmak, oyundaki çeşitli engelleri ve tehditleri aşmanın birçok yolundan sadece birkaçıdır.
 
- Pasif ve Aktif Ruhlar
Savaşırken ve keşfederken özel Ruhlarla karşılaşabilirsiniz. Pasif Ruhlar, elde edildikten, yetenekleri geliştirdikten, yeni becerilerin kilidini açtıktan veya mevcut olanları yükselttikten hemen sonra yürürlüğe girer. Aktif Ruhlar, normalde patronlar için ayrılmış becerilerin kilidini açabilen düğme etkileşimi yoluyla manuel olarak etkinleştirilir ve düşmanlardan kaçmanın yanı sıra kombolar için de kullanılır.
 
- Güzel piksel sanatı
"Her biri ürkütücü ve eğlenceli düşmanlarla dolu benzersiz retro tarzı görsellerle dolu beş farklı yerde seyahat edin.
Her bir piksel gerçek zamanlı aydınlatmadan etkilenir, yani zengin, canlı piksel grafiklerinin tüm ihtişamıyla keyfini çıkarabilirsiniz!"
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 27 Nisan 2022
-Yayıncı: NEOWIZ
-Oyunun Dosya Boyutu: 1,1 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Almanca, Japonca, Korece
 
17- Warframe
 
 
 
Bu hikâye odaklı çevrimiçi aksiyon oyununda, durdurulamaz bir savaşçı olarak uyanın ve arkadaşlarınızla birlikte savaşın.

Bu heyecan verici, tür tanımlayıcı üçüncü şahıs savaş deneyiminde gizemli Lotus'un rehberliğini takip ederek, Warframe'inize seviye atlatarak, yıkıcı bir ateş gücü Cephaneliği oluşturarak ve devasa açık dünyalarda gerçek potansiyelinizi fark ederek, savaşan uluslarla genişleyen bir gezegenler arası sistem boyunca yüzleşin.
-Güçlü bir savaşçı olun:
 
Warframe'e girin: Sayısız güce sahip bir biyo-metal kostüm. Yeteneklerinizi açığa çıkarın ve düşman sürülerini kolayca yok etmek için çok sayıda yıkıcı silah kullanın. Katliam sona erdiğinde kargaşayı istediğiniz gibi yeniden deneyimlemek için her biri benzersiz bir güç paketine sahip 30'dan fazla farklı Warframe kazanabilir veya anında kilidini açabilirsiniz.
 
-Arkadaşlarınızla omuz omuza savaşın:

Arkadaşlarınızla birlikte bir ekip kurun ve son derece işbirlikçi, eşli oyun deneyimiyle görevleri birlikte tamamlayarak değerli bonus ödüller kazanın. Warframe'inizin yeteneklerini müttefikleri iyileştirmek, düşman ateşini yönlendirmek ve hedeflerinize ulaşmak için kullanın. Belirli bir meydan okumaya takılıp mı kaldınız? Oyun içi eşleştirme, ekstra bir ele ihtiyacınız olduğunda arkadaş canlısı Tenno ile bağlantı kurmanızı kolaylaştırır.
 
-Devasa bir sistemi keşfedin:

Warframe'inizin büyüleyici parkur becerilerini kullanarak kara görevlerinde ustaca manevralar yapın veya yıldızlara çıkın ve kendi özelleştirilebilir uzay aracınızda gemiden gemiye büyük savaşlara katılın. Gizemli açık dünya manzaralarında kaybolun ve hem dost hem de düşman büyüleyici yaşam formlarıyla dolu bir sistemi keşfedin.
 
-Destansı bir hikâyeyi keşfedin:

Warframe'in beş ayrı açılımı ve 30'dan fazla hikâye tabanlı macerayı kapsayan devasa sinematik anlatısını deneyimlerken Origin System'ın kapsamlı geçmişine göz atın. Yolculuğunuza başlamadan önce üç orijinal Warframe'in biriyle içinizdeki gücü keşfedin ve yenilmezliğin ilk tadını yaşayın, becerilerinizi geliştirin ve uyanışınızın ardındaki gerçeği arayın.
 
-Cephaneliğinizi büyütün:

İlk silahlarınız sadece başlangıç. Yüzlerce yıkıcı silahın yanı sıra araçları, Yoldaşları ve daha fazlasını üretin. Onları seviye atlatın ve kendine özgü oyun stiline uygun teçhizatın doğru kombinasyonunu bulana kadar deneyin. Silahlarınızı özel olarak tasarlanmış yüklemenizi tamamlayacak korkutucu bir görünüm için tasarlayın.
 
-Sürekli özelleştirin:

Origin Sistemine girmek, her birinin kendi kişiselleştirilmiş Warframe'ini, silahları ve teçhizatları olan dost Tenno lejyonlarına katılmak anlamına gelir. Teçhizatınızı geliştirmek üzere şaşırtıcı sayıda özelleştirme seçeneğiyle Warframe için mükemmel bir görünüm tasarlamak, siz ve ekibiniz için sonsuz bir ödüllendirme mücadelesi yaratır.
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 20 Kasım 2018
-Yayıncı: Digital Extremes
-Oyunun Dosya Boyutu: 15.8 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
18- ScourgeBringer
 
 
 
NeuroVoider'ın geliştiricilerinin yeni oyunu ScourgeBringer, yüksek tempolu ve özgürce dolaşabildiğin bir roguelite platform oyunudur.
 
Gizemli bir varlığın tüm insanlığı kasıp kavurduğu kıyamet sonrası bir dünyada geçen ScourgeBringer'da klanının en ölümcül savaşçısı Kyhra olarak oynuyorsun. Kyhra'nın bilinmeyeni keşfetmesine ve geçmişinin, hatta belki de insanlığın kurtuluşunun mührünü koruyan antik makinelerin arasından yolunu açmasına yardımcı ol.
 
- Yüksek tempolu rogue-platform oynanışın içine dal
- Akıcı platform kontrolleriyle biçerek ve ateş ederek yolunu aç
- Tamamen saldırı odaklı çılgın bir savaş sistemiyle becerilerini geliştir
- Joonas Turner'ın bu dünyaya ait olmayan uyarlamalı müziklerine kendini kaptır (Nuclear Throne, Downwell, Broforce...)
- Scourge'ün sırlarını ellerinde tutan, kelimelerle anlatılamayacak düşman sürülerine ve dev boss'lara karşı koy
- Sürekli değişen bir zindanın sonsuz derinliklerini keşfet
- Gerçekliği değiştiren sırları açmak için gizemleri ortaya çıkar ve önceki araştırmacıların hatıralarını bul 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 21 Ekim 2020
-Yayıncı: Digital Extremes
-Oyunun Dosya Boyutu: 391 MB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, İspanyolca
 
19- Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition
 
 
 
Scott Pilgrim Dünyaya Karşı adlı efsanevi çizgi roman ve filminden esinlenerek yaratılan ve çok sevilen 2D arcade tarzı beat 'em up oyununu Complete Edition ile yeniden keşfet.
 
Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills ve diğerleri arasından favori karakterini seç ve oyna. Seviyeleri geçtikçe yeni yetenekler kazan, gizli ögeleri ve modları aç, güçlü müttefikler kazan ve başka yenilikleri keşfet!
 
Arkadaşlarınla ekibini kur, yeteneklerini birleştirerek zorlu düşmanlarla savaş, Dodgeball gibi müthiş mini-oyunlarda onlara karşı oyna ve Ramona’nın Kötü Eski Erkek Arkadaşlarını alt et. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 14 Ocak 2021
-Yayıncı: Ubisoft
-Oyunun Dosya Boyutu: 1.1 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca
 
20- Dark Souls: Remastered
 
 
 
Ve sonra ateş zuhur etti. Her şeyin başladığı, kendi türünün öncüsü, büyük beğeni toplayan oyunu yeniden keşfet. Özenle yeniden düzenlenmiş oyunda, 60 fps hızda, en ince detaylara kadar muhteşem bir görsellikte Lordan'a geri dön.

Temel Özellikleri:
• Derin ve Karanlık bir Evren
• Her Son Yeni Bir Başlangıç
• Zengin Oyun Olasılıkları
• Öğrenme, Ustalaşma ve Başarma Duygusu
• Çok Oyunculu Yol (özel sunucular ile 6 oyuncuya kadar) 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 19 Ekim 2018
-Yayıncı: BANDAI NAMCO Entertainment
-Oyunun Dosya Boyutu: 4 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
21- Children of Morta
 
 
 
Children of Morta; karakter gelişimine, sadece tek bir karakteri değil, kahramanlardan oluşan olağanüstü bir ailenin tamamını oynayacağınız bir rogue-lite yaklaşımı getiren bir aksiyon RYO'dur. Prosedürel yaratım yöntemiyle oluşturulan zindanlar, mağaralar ve diyarlardaki düşmanların akınlarını yok ederek yolunuza devam edin ve yaklaşan Yozlaşmaya karşı, tüm kusurları ve erdemleriyle Bergsonlara önderlik edin.
 
OYNANIŞ:
-Oynanış açısından; aksiyon-macera RYO, rogue-lite ve hack and slash oyun türlerinin eşsiz bir karışımıdır. Seviyeniz yükseldikçe sadece bireysel olarak karakterleri değil, ailenin tamamını geliştirirsiniz. Kalıcı ölüm yoktur ve her bir zindana giriş öncesinde aile üyelerini değiştirebilirsiniz. 
 
HİKÂYE:
-Hikâye, uzak diyarlarda geçer ancak hepimize tanıdık gelen temalar ve duygularla uğraşır: aşk ve umut, özlem ve belirsizlik, nihayetinde kayıp... ve en çok değer verdiklerimizi kurtarmak için yapmaya hazır olduğumuz fedakârlık... Sonuç olarak her şey, gizlice saldıran karanlığa karşı duran bir kahramanlar ailesi hakkındadır. 
 
ZİNDAN KEŞFİ:
-Oyundaki zindanların tümü prosedürel yaratım yöntemiyle oluşturulur, yani zindanların yapısı her bir macerada değişir. Her bir zindanda, iki ile dört arasında değişen sayıda seviye olabilir ve en sonunda da eşsiz bir boss dövüşü sizi karşılar. Daha önceki zindanlara her zaman geri dönerek ilave can kazanabilir ya da yan görevlerin tümünü bitirebilirsiniz. 
 
KARAKTERLER & YETENEKLER:
-Menzilli saldırılar, sihirli büyüler, bloklamalar, sersemletmeler, iyileştirme, kaçınmalar ve pasif yetenekler - hepsi keşfetmeniz, açmanız ve yükseltmeniz için sizi bekliyor. Her biri farklı eşsiz yetenek setine sahip yedi değişik aile üyesi arasından seçim yapabilirsiniz: Baba John - bir kılıç ve kalkana sahip koruyucu bir savaşçıdır. Büyük kız kardeş Linda - kusursuz bir okçudur. Kevin - öldürücü hançerler kuşanmış sessiz bir savaşçıdır. Lucy - canlı ve cesur bir ateş büyücüsüdür. Mark - dikkatli bir dövüş sanatı ustasıdır. Joey - düşmanlarını bir balyoz yardımıyla yok eder. Ve aileye en son eklenen üye - Apan hem kudretli bir iyileştirici hem de sıkı bir savunucu. 
 
SANAT STİLİ:
-Children of Morta'nın tehlikeli dünyası, elle çizilmiş piksel sanatın ve modern ışıklandırma teknikleri ile desteklenmiş kare kare animasyonların bir araya gelmesiyle harika bir şekilde yaratılmıştır!
 
AILE SINAMALAR:
-Ana Hikâye'den ayrı bir mod olan Aile Sınamaları; tamamen rastgele oluşturulmuş zindanlarda yeni sistemler, eşyalar, karakter geliştirme olasılıkları ve daha fazlasını sunuyor. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 20 Kasım 2019
-Yayıncı: 11 bit studios
-Oyunun Dosya Boyutu: 2,4 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
22- Samurai Bringer
 
 
 
- İlahi gücünü yeniden kazan ve güçlü bir tanrı olan Yamata-no-Orochi'ye meydan oku. Güçlü bir tanrı olan Susanoo, ejderhaya kurban edilecek olan Kushinada'yı kurtarmak için Yamata-no-Orochi'ye meydan okudu. Ancak, ejderha tarafından yenilgiye uğradı ve gücü kendisinden alındı. Nakatsukuni ülkesine sürüldü, kaybettiği gücünü yeniden kazanmak için şimdi uzay ve zamandan çağrılan çok sayıda samuray ve demonlarla savaşmak zorunda… 
 
- Kendi dövüş stilini yaratmak için dövüş tekniklerini birleştir ve eşleştir.
Combat Scroll elde etmek için ilerleyen samuray ve demon akınını mağlup et. Kesme, saplama ve zıplama gibi teknikler, saldırı şeklini değiştirmek için donatılabilir.
Dahası, kendi dövüş stilini yaratmak için Savaş Teknikleri ile kendine has ekipmanlarını oluşturabilirsin. Ateşli saldırılara karşı dönerli darbe ve hatta saldırılarını zincirlemek için kombinasyonlar.Sana özel bir dövüş deneyimi için kendi dövüş stilini yarat. 
 
- 100'den fazla efsanevi Japon savaşçılarını mağlup et.
Oda Nobunaga, Date Masamune ve Sanada Yukimura dahil Japon efsanesinden ve tarihinden 100'ü aşkın efsanevi savaşçı sana karşı koymak için çağrılacak.Onları mağlup etmek, seni çeşitli statü yükseltme efektleriyle dolu silahları ve zırhlarıyla ödüllendirecek.Bu zırhı giymek sana sadece savaşta avantaj sağlamayacak, aynı zamanda ekipmanına biraz stil de katacaktır.
 
- Mağlup ederek deneyim ve güç biriktir. Seviyeler, düşman yerleşkeleri ve türleri her seferinde farklı olacak şekilde prosedürel olarak oluşturulur, bu sayede farklı Combat Scroll'lar toplayabilirsin.
Savaşta ölmek her şeyi kaybettiğin anlamına gelmez, bu yüzden Susanoo kaybettiği gücünü geri kazanana kadar ekipmanlarını ve dövüş stilini geliştirmeye devam et.
Kendini farklı savaş durumlarıyla başa çıkmak için çok yönlü bir ekipman oluşturarak hazırla ve güçlü sekiz başlı ejderha Yamata-no-Orochi'yi devirmeyi hedefle. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 21 Nisan 2022
-Yayıncı: PLAYISM
-Oyunun Dosya Boyutu: 324 MB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Japonca, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince
 
23- Bayonetta
 
 
 
Bayonetta serisinin doğuşunu kült klasik, orijinal aksiyon macera oyunuyla deneyimleyin. Kışkırtıcı Umbra Witch gizemli geçmişinden habersiz bir şekilde yarım bin yıllık uykusundan uyanıp derinliklerden yükselişe geçmektedir. Hemen savaşa girişir. Çünkü, gerçeği ortaya çıkarmak için sayısız düşmanını yok etmek zorundadır.

Çeşitli hayvan formlarına dönüştüğü, saçlarıyla iblisleri çağırdığı, mermiler üzerindeki hakimiyetini kullandığı becerilerinin de aralarında olduğu Bayonetta'nın beceri deposundan yararlanın. Şeytani çekicilikteki bu aksiyon yüklü macera oyununda doğrayın, kesin ve göksel düşman ordularını kurşun yağmuruna tutun. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 16 Şubat 2018
-Yayıncı: PLAYISM
-Oyunun Dosya Boyutu: 8,6 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, İspanyolca
 
24- Dragon Ball Z: Kakarot
 
 
 
DRAGON BALL Z: KAKAROT'ta Goku ve diğer Z Dövüşçülerinin hikayesini yeniden yaşayın! Destansı savaşların da ötesinde, DRAGON BALL Z dünyasındaki yaşamı Goku, Gohan, Vegeta ve diğerleri ile dövüşerek, balık tutarak, yemek yiyerek ve antrenman yaparak deneyimleyin.
 
-Yıkılabilir ortamlara sahip geniş savaş alanlarında savaşın ve dövüş yeteneklerinizin sınırlarını test edecek destansı patron savaşlarını deneyimleyin. Güç seviyenizi artırın ve mücadeleye katılın!
 
-Goku'nun hikayesini daha önce hiç görmediğiniz şekilde yeniden yaşayın. Hikayedeki her şeyi destansı olaylarla ve Dragon Ball efsanesinin merak edilen sorularını cevaplayan, daha önce hikayede hiç görülmemiş anları içeren neşeli yan görevlerle deneyimleyin.
 
-Devasa Dragon Ball kadrosundan karakterlerle dostluklar kurarken Dragon Ball Z efsanesinde balık tutun, uçun, antrenman yapın ve savaşın.
 
-DRAGON BALL Z hikayesini destansı olaylarla ve DRAGON BALL efsanesinin merak edilen sorularını cevaplayan, daha önce hikayede hiç görülmemiş anları içeren neşeli yan görevlerle deneyimleyin!

-DRAGON BALL Z savaşlarını diğerlerinden farklı bir ölçekte oynayın. Yıkılabilir ortamlara sahip geniş savaş alanlarında savaşın ve Raditz, Frieza, Cell gibi en ikonik düşmanlara karşı destansı baş düşman savaşlarını deneyimleyin. RPG mekanikleriyle güç düzeyinizi artırın ve mücadeleye katılın!

-Z Dövüşçüleri olarak dövüşmekle kalmayın. Onlar gibi yaşayın! Devasa DRAGON BALL kadrosundan karakterlerle dostluklar kurarken DRAGON BALL Z efsanesinde balık tutun, uçun, antrenman yapın ve savaşın.
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 24 Eylül 2021
-Yayıncı: BANDAI NAMCO Entertainment
-Oyunun Dosya Boyutu: 16,6 GB
-Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, İspanyolca
 
25- Hellblade: Senua’s Sacrifice
 
 
 
Heavenly Sword, Enslaved'in yapımcılarından: Odyssey to the West ve DmC: Devil May Cry, bir savaşçının mitlere ve çılgınlığa olan acımasız yolculuğu.
 
Viking çağında kalbi kırık bir Kelt savaşçı, gördüğü akıldan çıkmayan önseziler ardından ölü sevgilisinin ruhu için savaşmak adına Viking Cehennemine giden bir göreve çıkıyor.
 
Nörologlar ve ruh hastalığı yaşayan kişilerin katkılarıyla oluşturulan oyun, Hellblade: Senua'nın Kurbanı, seni Senua'nın zihninin melankolik öfkesinin derinlerine çekecek. 
 
-Oyunun Yayın Tarihi: 11 Nisan 2019
-Yayıncı: Ninja Theory
-Oyunun Dosya Boyutu: 18,4 GB
-Desteklenen Diller: Felemenkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, İspanyolca, Geleneksel Çince
 
Nintendo Switch'te öne çıkan 25 aksiyon oyunları listesinin sonuna geliyoruz. Liste dışında sizin beğendiğiniz aksiyon oyunu varsa bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Switch aksiyon liste macera The Legend of Zelda: Breath of the Wild The Elder Scrolls V: Skyrim
Dövüş Oyunu The Rumble Fish 2 için Oynanış Videosu Yayınlandı Rapor: Star Wars: Kotor Remake Geliştirmesi Saber Interactive'e Verildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız