Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch'te Öne Çıkan 15 Spor Oyunu

 
 
El konsolu Nintendo Switch'te diğer konsollarda olduğu gibi birçok kategoriden oyun bulunuyor. Her geçen gün yeni oyunlar konsola dahil ediliyor. Aksiyondan maceraya, rol yapma oyunlarından spora kadar birçok yapım yer alıyor.
 
Switch konsollarında spor severler için de birçok oyun yer alıyor. Diğer konsollarda olduğu gibi Switch'te de tek başınıza veya arkadaşlarınızla bir spor oyunu oynayabiliyorsunuz. Bu listemizde sizlere Switch konsollarında öne çıkan oyunları derledik. İşte listemiz:
 
1- Mario Strikers: Battle League
 
 
 
Next Level Games tarafından geliştirilen ve Nintendo tarafından yayınlanan Mario Strikers serisinin üçüncü oyunudur.
 
Her şeyin mümkün olduğu bu aksiyon dolu sporda mücadele et, pas ver ve gol at!
 
5'e 5, futbolu andıran, kuralları olmayan bir spor olan Strike ile tanışın - kazanmak için ne gerekiyorsa yapın! Cesur olun ve düşmanlarla mücadele ederek, öğeleri kullanarak ve puan artırıcı Hiper Vuruşlar yaparak en fazla golü atmaya çalışın.
 
2- Golf Peaks
 
 
 
Golf Peaks, Afterburn tarafından geliştirildi ve 7Levels tarafından 13 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı.
 
Golf Peaks, golf oynayarak dağlara tırmandığınız bir bulmaca oyunudur. Topu hareket ettirmek için kartları kullanın, 120'den fazla el yapımı seviyeyi çözün ve zirveleri fethedin!
 
Ek olarak yalnızca Switch için değil ayrıca Xbox One, Android, PC, iOS, MacOS, Klasik Mac OS için de yayınlandı.
 
3- Mario Golf: Super Rush
 
 
 
Mario Golf: Super Rush, Camelot Software Planning tarafından geliştirildi ve Nintendo tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde yayınlandı.
 
-Yerel veya çevrimiçi dört oyuncuya kadar sahada oynayın ve Super Mario serisinden Mario, Peach, Yoshi ve daha fazlası gibi arkadaşlarınızla golf oynayın!  
 
-Standard Golf, Speed ??Golf, hikaye modu ve daha fazlası gibi çeşitli modlarla üç karaktere kadar aynı anda başlayın ve parkurda yarışın.
 
-Hikaye modunda sınıfınızın zirvesine çıkmak için deneyim kazanın ve istatistiklerinizi yükseltin.
 
4- Retro Bowl
 
 
  
Retro Bowl, New Star Games tarafından geliştirildi ve Five Aces Publishing Limited tarafından Ocak 2020 tarihinde yayınlandı.
  
Rüya takımınızı zafere taşımaya hazır mısınız? NFL franchise'ınızın patronu olun, kadronuzu genişletin, ekibinizi ve hayranlarınızı mutlu etmek için basın görevlerinizle ilgilenin. Takımınızı ve stratejinizi kişiselleştirmenin sonsuz yolları, oyunun asla tekrarlanmamasını veya sıkıcı olmamasını sağlayacaktır.  
 
Her oyuncunun adını, formasını veya yerini bile düzenleyebilirsiniz! Ücretsiz ajansın yardımıyla ekibinizi beğeninize göre kolayca iyileştirebilir veya yeniden oluşturabilirsiniz.
 
5- Nintendo Switch Sports
 
 
  
Nintendo Switch Sports, Nintendo tarafından geliştirildi ve Nintendo tarafından 29 Nisan 2022 tarihinde yayınlandı.  
 
Dünya çapındaki rakiplerle yüzleşin ve her spor dalında Pro Lig'e ulaşmak için çabalayın. Rastgele eşleştirmede çevrimiçi oynarken, kıyafetler, spor aksesuarları, teçhizat ve avatarınız için çok daha fazlası gibi oyun içi ödüller için kazandığınız puanları kullanın. Öğe seçimi her hafta değişecek, bu yüzden tekrar kontrol edin ve stokta ne olduğunu görün!
  
Arkadaşlarınızla ve ailenizle aynı odada veya dünyanın her yerinden oynayın.
 
6- A Little Golf Journey
 
 
  
A Little Golf Journey, Okidokico tarafından geliştirildi ve Playtonic Games tarafından 16 Haziran 2020 tarihinde yayınlandı.  
 
Küçük Bir Golf Yolculuğunda bize katılın. Maceranıza atılın ve birden fazla golf mücadelelerini tamamlarken dünyaya yeniden renk katın. 10 muhteşem parkurda bölünmüş 100'den fazla delikle, yol boyunca sırların kilidini açabilecek ve gizemleri keşfedebileceksiniz. Kim bilir yolculuğunda seni neler bekliyor.
 
Ek olarak A Little Golf Journey, yalnızca Switch için değil PC için de yayınlandı.
 
7- Mario Tennis Aces
 
 
 
Mario Tennis Aces, Camelot Software Planning tarafından geliştirildi ve Nintendo tarafından 22 Haziran 2018 tarihinde yayınlandı.  
  
Arkadaşlarınız, aileniz ve hayranların en sevdiği Mushroom Kingdom karakterleriyle tenis savaşlarında atış ve stratejiyi açığa çıkarın. Macera modunda, çeşitli görevler, patron savaşları ve daha fazlasıyla yeni bir tenis oyunu deneyimi yaşayın.
 
8- Lonely Mountains: Downhill
 
 
  
Lonely Mountains: Downhill, Megagon Industries tarafından geliştirildi ve Thunderful Publishing tarafından 23 Ekim 2019 tarihinde yayınlandı.
 
Sadece siz ve bisikletiniz bir dağ manzarasında heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Kalın ormanlar, dar yollar ve vahşi nehirler arasında yolunuzu açın. Yarış, zıpla, kay ve çarpmamaya çalış.
  
Her dağın birkaç yolu vardır: sessiz dağ gölleri, görkemli ormanlar ve sarp kanyonlar boyunca gezinin. Özel bir fizik sistemi, kayadan kayaya dikkatli bir şekilde düşmenize, uçurumları aşmanıza veya çamurlu zeminlerde kaymanıza izin verir.
 
Ek olarak Lonely Mountains: Downhill , yalnızca Switch için değil PlayStation 4, Xbox One, PC, Linux, Klasik Mac OS için de yayınlandı.
 
9- OlliOlli World
 
 
 
OlliOlli World, Roll7 tarafından geliştirildi ve Take-Two Interactive tarafından 8 Şubat 2022 tarihinde yayınlandı. 
 
OlliOlli World, kendine has tarzıyla öne çıkan, cesaret isteyen yeni bir aksiyon platform kaykay sürme oyunudur. Gnarvana görevinizde mistik kaykay tanrılarını keşfetmek için kaykayınızı sürerek, numaralar sergileyerek ve havaya yükselerek Radlandia'nın renkli ve canlı dünyasında yeteneklerinizi sergileyin. 
 
İlginç karakterler ve canlı bölgelerle dolu kaykay ütopyasında bir yolculuğa çıkın. Yeni yollar, yepyeni yan görevler, radikal ödüller ve özenle seçilmiş müziklerle mükemmel şekilde tamamlanan destansı numara fırsatlarını keşfedin. 
 
Açık uçlu oynanış modunda benzersiz milyonlarca seviyede ustalık kazanın veya en yüksek skoru elde etme mücadelenizde ustalaşıp bir arada kullanacağınız 100'ü aşkın hareketten oluşan devasa derinlikteki kombo sistemiyle liglerde dünya çapındaki rakiplere karşı yarışın. 
 
Ek olarak OlliOlli World, yalnızca Switch için değil , PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox X ve S Serisi, PlayStation 5 için de yayınlandı. 
 
10- Knockout City 
 
 
 
Knockout City, Velan Studios tarafından geliştirildi ve yine Velan Studios tarafından 21 Mayıs 2021 tarihinde yayınlandı.  
 
Takım tabanlı çok oyunculu maçlara yepyeni bir yaklaşım ile kendinizi olağanüstü eğlenceye ve yoğun rekabete hazırlayın.
 
Karakterinizi özelleştirin ve Knockout City’de nam salmak için arkadaşlarınızla bir Ekip kurun. Rakipleri hileli atışlar ve koordine takım çalışmasıyla vurun ve harita üzerinde uçan topları yakalayın. Top yok mu? Hiç sorun değil! Kelimenin tam anlamıyla top yapabilir, bir takım arkadaşının eline geçebilir ve üstün silah hâine gelebilirsin!
 
Çeşitli tuhaf top türleri, yerleri ve oyun modları oyunu heyecan verici hâle getiriyor. Ayrıca her sezon yeni haritalar, top türleri, ödüller, etkinlikler ve mücadeleler sunuluyor! Yakartop üstünlüğü için top atın, yakalayın, pas verin, sıyrılın ve mücadele edin!  
 
-Akıllara durgunluk veren yakartop mekaniklerine sahip yıldırım hızında çok oyunculu maçlarla şehri yönetin.
-Platformlar arası kesintisiz bir oyunda çok oyunculu için arkadaşlarınızla birlikte bir All Star yakartop Ekibi kurun.
-Kapsamlı karakter oluşturma seçenekleriyle karakter ve Ekip tasarımları aracılığıyla statünüzü ve benzersiz görünüşünüzü gösterin.
 
Ek olarak Knockout City , yalnızca Switch için değil , PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox X ve S Serisi, PlayStation 5 için de yayınlandı.  
 
11- Golf Story 
 
 
 
Golf Story, Sidebar Games tarafından geliştirildi ve Flyhigh Works tarafından 21 Mayıs 2021 tarihinde yayınlandı.
 
Golf Story, golfün saf heyecanını 8'den fazla farklı sahada oynanan bir hikayeyle birleştiriyor. Hayallerini gerçekleştirmek için son bir şans için değer verdiği her şeyden vazgeçmek zorunda kalan bir golfçünün hikayesini oynayın. 
 
Ancak golf dünyasında her şey o kadar basit değil. Günümüzün en iyi oyuncularını elde etmek için saha içinde ve dışında onlara ayak uydurabilmelisiniz.
 
12- Dodgeball Academia 
 
 
 
Dodgeball Academia, Pocket Trap tarafından geliştirildi ve Humble Games tarafından 5 Ağustos 2021 tarihinde yayınlandı. 
 
Yakar topun her şey olduğu bir dünyada, akademide Otto'ya eşlik ederek en iyi yakar top şampiyonu olmak için çalışacaksın. Sekiz bölüm boyunca arkadaşlıklar kuracak, rakipler yaratacak ve tüm bunları en iyi yakar top takımını oluşturmak adına yapacaksın.
 
Otto'nun seviyesini yükselt, devasa ve özelleştirilebilir bir grup ilerleme sistemi ile dinamik bir takım oluştur. Tüm bunları yaparken muazzam Dodgeball Academia'yı keşfet ve içinde yaşadığın, öğrendiğin ve hükmettiğin dört duvar içinde bulunan uzun zamandır gizli olan gerçekleri açığa çıkar. 
 
13- What The Golf? 
 
 
 
What The Golf?, Triband tarafından geliştirildi ve The Label tarafından 19 Eylül 2019 tarihinde yayınlandı.  
 
Golf sevmeyenlere özel bir golf oyunu!
 
Her bir golf sahasının bazen zekice bazen gülünç ama hep yeni ve şaşırtıcı bir golf türüne ev sahipliği yaptığı bu absürt, fizik tabanlı golf parodisini oynamaktan çok keyif alacaksın.
 
Bu oyun golf hakkında en ufak bir fikri olmayan bir ekip tarafından hazırlandı ve seni daha iyi bir golf oyuncusu yapmasa da çok eğlendirecek!
 
Ek olarak What The Golf?, yalnızca Switch için değil, iOS, PC, Linux için de yayınlandı.
 
14- Super Mega Baseball 3 
 
 
 
Super Mega Baseball 3, Metalhead Software tarafından geliştirildi ve Electronic Arts tarafından 13 Mayıs 2020 tarihinde yayınlandı.   
 
Super Mega Baseball 3 geçmiş versiyonlara, derin saha simülasyonları, yeni Franchise modu dâhil kapsamlı çevrimiçi ve çevrimdışı oyun modları, büyük oranda geliştirilmiş grafikler katıyor. Gelişmiş arayüz, birçok yeni işitsel öge, yeni takım ve karakter içerikleri, çeşitli aydınlık halleri olan yeni stadyumlar dâhil, bir sürü yenilik mevcut. 
 
-Hem kaçamak oynayanlar hem de ustalara uygun sezgisel oyun mekanikleriyle el göz koordinasyonunuzu sınayın.
-Yeni pick-off ve base çalma mekanikleri, wild pitch’ler ve passed ball’lar, vurucu atama ve oyuncu özellikleri gibi oyunun gerçekçi kurallarının yanı sıra beyzbol bilginizi kullanın.
-Günün üç ayrı vaktinde oynanabilen çok ayrıntılı 14 stadyumun görüntü ve seslerinin tadını çıkarın.
-Oyuncu gelişimi, yaşlanma, emeklilik, sözleşme yapma/feshetme mekanikleri sunan tamamen yeni Franchise modunda devamlı değişen bir takımı, sezonlar boyu geliştirip büyütün. 
-Rekabetçi, platform bağımsız Pennant Race modunda pennant‘lar kazanıp üst kısımlara çıkmak için yarışın.
-Sezon uzunluğu/yapısı, takım isimleri/formaları/logoları ve oyuncu adları/görüntüleri/özelliklerini içeren ayrıntılı özelleştirme setiyle ideal liginizi oluşturun.
-Özelleştirilmiş Season’larla, özelleştirilmiş Elimination serisiyle ya da Exhibition oyunlarıyla takımları yöneterek, tek başınıza ya da arkadaşlarla oynayın.
-Hazır takımlarla, Standard Season ve Standard Elimination mod ayarlarıyla özelleştirmeyi atlayıp skorboardda üst sıralara çıkmak için yarışın. 
 
15- Rocket League
 
 
 
Rocket League, Psyonix tarafından geliştirildi ve Psyonix tarafından 7 Temmuz 2015 tarihinde yayınlandı.    
 
Arabanı özelleştir, sahaya çık ve tüm zamanların en çok beğenilen spor oyunlarından birinde mücadele et! Hemen indir ve şutunu çek! 1'e 1, 2'ye 2 ve 3'e 3 Çevrimiçi Modlarda tek başına veya arkadaşlarınla sahaya çık ya da Rumble, Snow Day veya Hoops gibi Ekstra Modların tadını çıkar.  
 
Nintendo Switch'te öne çıkan 15 spor oyunları listesinin sonuna geliyoruz. Liste dışında sizin beğendiğiniz spor oyunu varsa bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Switch spor
Rockstar: GTA VI'da Beklentileri Aşmak Gerektiğinin Farkındayız Fashion Police Squad, PC ve Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız