Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch'in Yeni Versiyonunda 5G Olabilir

 
Yeni nesil konsollara adım adım yaklaştığımız şu günlerde Nintendo da bu yarıştan geri kalmak istememiş olacak ki yeni dönemde piyasaya süreceği konsollarda büyük bir yeniliğe gidecek. 
 
Nintendo Swtich kullanıcıları konsolun en temel kullanış özelliği olan mobiliteye her daim ihtiyaç duyuyorlar. Kullanıcıların bulunduğu yere ve konuma göre zaman zaman bekleme süreleri artıyor ve hücresel bağlantı sorunları oluşabiliyor.
 
Son gelen bilgilere göre Nintendo, 2017 yılında piyasaya sürdüğü Switch için yeni dönemde 5G teknolojisi kullanmak için çalışmalara başlamış durumda. Nitekim yeni nesil oyuncular giderek daha fazla hızlı ve kolay oyunlara erişim sağlamak istiyorlar.
 
Elbette bu yenilik konsolun maliyetini de kayda değer bir biçimde artırmış olacak. Bu sebeple Switch için kısa dönemde bu tür bir yeniliğe gidilip gidilmeyeceği büyük bir merak konusu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Screen Rant Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey
Söylenti: Call of Duty Modern Warfare'ın Silahları Ortaya Çıktı AMD Radeon Adrenalin 19.7.1 Sürücüleri Yayınlandı

Guest-33F8B6E44

6.2.2020 16:03:11

0
iyi haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız