Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Sızan Wii U Kapaklarını Onayladı!

 
 
    Amazon'da ortaya çıkan ve Wii U'nun kapak resimleri olduğu öne sürülen birkaç adet görsel, oyun endüstrisinin gündemini meşgul eden bir diğer suallerden biriydi. Ubisoft, söz konusu kapak resimlerini onaylarken, Wii U'nun patronundan da bu yönde bir açıklama bekleniyordu ve Nintendo konuştu: "O sızan kapak resimleri gerçek!"
 
    Nintendo resmen, sızan bu görselleri onayladı ve şunu söyledi: "Nintendo, Wii U oyun kapakları konusunda tasarımını tamamladı ve çoğu distribütör partnerlerimiz, bu kapak tasarımına kendi oyun görsellerini yerleştirmişlerdir. Bu kapak resimlerini bazı online satıcılarda görmekteyiz"
 
    Böylece aşağıda gördüğünüz kapak resmi resmen bir Wii U ürünüdür diyebiliriz. Wii U satın alacaklara hayırlı olsun diyelim:
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo World Nintendo Wii U Konsol Console kapak resmi
MW 3 - Chaos Pack Xbox 360 Çıkışını Yaptı The Secret World, Steam'de!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

10.8.2012 13:08:26

0
Beğendim. Sade ve şık olmuş

Hyperkin

10.8.2012 04:29:21

0
Blu-ray olmayacak, özel bir disk sistemi kullanacağını açıkladı Nintendo, bir layer'ı 25 GB'lık disklerden kullanacakmış. Bu arada Wii U'nun üstünde sabit disk olmayacak diye çeşitli söylentiler var.

Sir Maximus is BACK

9.8.2012 17:20:45

0
güzel kapaklar.

zero2900

9.8.2012 16:55:07

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben çok beğendim... Ama merak ettiğim bişey var Wii U DVD mi olacak Blu-ray mi yoksa SD kart şeklindemi olcak bilen varsa lütfen cevaplarsa sevinirim:)
Blu-Ray kullanacaklarını pek sanmıyorum (Malum... Sony) Muhtemelen yani benim düşüncem dahili depolaması olacak ve indirilebilir içeriğe destek verecek. Bunun yanında çift katmanlı 2 DVD olarak çıkan oyunlar olur bunlarıda HDD ye atıp loading den kazanılır. Hem boyut sıkıntısı olmaz hem İndirileblir içerik olur hem Blu-Ray kullanılmamış olur yani Sonuç: Çift Katmanlı DVD + HDD olur gibime geliyor :)

TheBladeRunner

9.8.2012 15:09:08

0
oyun kapaklari degilde su konsolun donanimini bir aciklasalardi hic fena olmazdi!!!

BSC Misafiri

9.8.2012 14:00:55

0
Ben çok beğendim... Ama merak ettiğim bişey var Wii U DVD mi olacak Blu-ray mi yoksa SD kart şeklindemi olcak bilen varsa lütfen cevaplarsa sevinirim:)

GoldPunch

9.8.2012 13:32:00

0
Ubisoft da onaylamıştı geçen :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız