Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Miiverse 7 Kasım'da Kapanıyor

 
    Wii U'nun çıkışıyla birlikte gelen, sonrasında 3DS'te de kullanılan Miiverse, yapılan son açıklamaya göre 7 Kasım'da faaliyetini durduracak.
 
     Nintendo'nun oyunculara farklı konu başlıkları üzerinde tartışma, fikir alışverişinde bulunma, Wii U ile çizimler yapıp birbirilerine gönderme fırsatı sunan ve hatta bazı kötü amaçlı kişilerce sabote edilince gündeme oturan sosyal paylaşım ağı Miiverse, herkesin veda etmesi için açılan son bir başlıkla birlikte kapanacağı tarihe kadar kaderine terk edildi desek yeridir.
 
     Aslında Miiverse'ün kapanabileceği, duyurulmadan önce de dedikodusu dolanan bir durumdu. Zira Nintendo Switch'in çıkışında Miiverse'e destek sunmayacağı belirtilmişti. Böylelikle Nintendo, uzun yıllardır hizmet veren Wii Shop Channel'dan sonra bir diğer platformunun daha fişini çekmiş olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Nintendo 3DS Nintendo 3DS
DOOM'un Switch Versiyonundan 20 Dakikalık Oynanış Videosu Forza Motorsport 7'nin Sürücü Özelleştirmeleri Oldukça Detaylı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız