Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Free-to-Play Modelini Göz Ardı Etmeyecek

 
   Nintendo'nun hem 3DS hem de Wii U ile birlikte dijital yayıncılık konusunda önemli ve başarılı adımlar attığını görüyoruz. Ancak Nintendo sadece eShop ile sınırlı kalmak istemiyor ve son yıllarda ortaya çıkan farklı oyun modellerini de konsollarında görmeyi istiyor. 
 
   Satoru Iwata, eShop ile birlikte dijital yayıncılık anlayışında henüz ilk adımı attıklarını ve bunun dışında farklı iş modellerini de göz önünde bulundurduklarını açıkladı. Buna örnek olarak ise aylık üyelik isteyen oyunlar veya free-to-play oyunları örnek gösterdi. Nintendo tarafından yapılan son açıklamalara bakıldığında ise dijital sektörün Nintendo kullanıcılarını da etkilediğini ve satılan oyunların önemli bir yüzdede (%11) dijital oyunlardan oluştuğunu görüyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Nintendo Wii U free to play 3ds eshop
Aiens: Colonial Marines Davalık Oldu! GTA ve GTA 2, PSN'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

2.5.2013 11:14:27

0
Mario,Kirby dışında doğru düzgün bitiremedim nintendo oyunlarını. Çünkü beceremiyorum :D

BSC Misafiri

2.5.2013 07:45:38

0
allahın bebesii ne anlarsın casual'den hardcore'den!!

MiyopBey

2.5.2013 00:13:05

0
Keşke etse.

BSC Misafiri

1.5.2013 21:26:43

0
Tazmania_TR, neyseki casual bebelerden değilmişsin, üyelik adın ve avatarından farklı anlamışım :D Sen bir Nintendo oyunu oyna ve bitirmeye çalış ondan sonra casual oyun nedir örnekler verirsin. Hiç oynamadığın ve bitirmediğin oyunlar hakkında fikir yürütmende cahilliğini gösterir. 60-70 saat süren gayet zorlu Legend of Zelda yada diğer FPS oyunlarının görev modunu herkes bitirirken git bir Metroid Prime 1-2-3 serisi oynamayı dene bakalım her bir oyunu onlarca saatte bile bitiremeyeceğinden eminim. Çünkü her babayiğidin harcı değil. ;)

RubyC+

1.5.2013 21:02:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Ben zaten öyle bir idda da bulunmadım. Ancak kendimi "casual" bebeler olarak görmüyorum.
Nintendo'nun hangi oyunları Casual ? Mario'mu ? Hayır değil . Zelda'mı ? Yok artık . Pokemon'mu ? GYM'de DS'ini kıranlar var . Casual dediğin nedir biliyormusun kardeşim . Fifa'dır, NBA'dir , Counter'dır . Bu dediklerimede itiraz ediyorsan gel sana güzel bir ders vereyim .

K.Dot

1.5.2013 20:53:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: bahax121 @Tazmania_TR Hayatında hiç gidip orjinal bir oyun veya bir oyuncu klavyesi/Mouse'si almamışındır . Şu ana dek hiç 4'ten fazla oyun konsolun olmamıştır . Şu ana dek hiç 50'den fazla orjinal oyunun olmamıştır . Şu ana dek hiç 150'den fazla oyun bitirmemişindir. Hala neyin Hardcore'luğundan bahsediyorsun ? Yada kendini hardcore'mu zannediyorsun ? Çok yanılıyorsun !
Ben zaten öyle bir idda da bulunmadım. Ancak kendimi "casual" bebeler olarak görmüyorum.

BSC Misafiri

1.5.2013 15:15:22

0
Simdi birseye aciklik getirmek lazim nintendo casual oyun yapmiyor. Zelda, Mario ya da digerleri kolay oyunlar degildir ama onlar her zaman eglenceli oyunlar olmuslardir. Hardcore oyunun tanimina girmek icin illa silah, gercekci insan modellemeleri gibi ögler olmasi gerekmiyor. Eger nintendo mucadeleci ve yaratici oyunlar yapmiyor olsaydi bu kadar tutunamazdi. Nintendonun hos, tatli karakterlerine aldanip casual sanmak yanlistir.

BSC Misafiri

1.5.2013 14:51:56

0
Team fortress 2 mario ile daha güzel olur iyi düşünmüşler. Team fortress 2 ile başlanmalı free to play'e :)

RubyC+

1.5.2013 14:15:36

0
@Tazmania_TR Hayatında hiç gidip orjinal bir oyun veya bir oyuncu klavyesi/Mouse'si almamışındır . Şu ana dek hiç 4'ten fazla oyun konsolun olmamıştır . Şu ana dek hiç 50'den fazla orjinal oyunun olmamıştır . Şu ana dek hiç 150'den fazla oyun bitirmemişindir. Hala neyin Hardcore'luğundan bahsediyorsun ? Yada kendini hardcore'mu zannediyorsun ? Çok yanılıyorsun !

K.Dot

1.5.2013 13:49:21

-1
quote:

Orijinalden alıntı: alsndnz

He ya he casual oyuncu ^^
Nintendo'nun kitlesini herkes görüyor.Yok,Wii U'la hardcore kesime hitap edecekmiş...

alsndnz

1.5.2013 13:33:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR Bulmuşsun casual oyuncuları,soy zaten.
He ya he casual oyuncu ^^

K.Dot

1.5.2013 13:06:39

-2
Bulmuşsun casual oyuncuları,soy zaten.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız