Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS'te Neden Çift Analog Yok?

Fazladan bir analog göz çıkarmazdı, ama neyse...

      Nintendo'nun en yetkili isimlerinden Shigeru Miyamoto, firmanın yeni taşınabilir cihazı 3DS'te neden çift analog olmadığını hakkında açıklama yaptı.
 
      Miyamoto, ikinci analogu cihaza yerleştirip yerleştirmemek konusunu düşündüklerini, fakat daha sonra parmak kullanımının zaten alışılagelmiş olduğunu düşünerek kamera kontrolünü uygun gördüklerini söyledi. (3DS'in hareket ettirerek de oyunlara yön verebiliyoruz)
 
      Ünlü oyun yapımcısı sistemlerini "gyroscope" ile sunmalarının ikinci analog çubuktan daha etkileyici olacağını düşünmüş. Miyamoto'yu sadece zaman haklı çıkarabilir, bakalım kamera kontrolünü ne kadar iyi kullanacaklar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Nintendo 3DS Nintendo 3DS miyamoto
Rock Band 3 Music Store'a Güncelleme TES: Skyrim & Oblivion Karşılaştırması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.4.2011 01:30:51

0
@Bl00dLife PSP'de tek analog yok muydu ? Üstelik 3DS'de ikinci analog olmamasina ragmen dokunmatik ekranla ikinci yon kontrolu en az analog kadar rahatlikla is gorur. Bugun elinizde tuttugunuz dualshocklarda yer alan analog, titresim, l + r tuslari tamamen nintendo icadidir. PSP gorunumunu gameboydan alir. Kisacasi... sen yorum yaptikca benim buyuk abdest ihtiyacim geliyor. Vu konularda yorum yapma :)

avatar78

23.4.2011 10:19:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: aygun61 İlk olarak, 3DS zaten çocuksu tipinden kaybediyor + Uçuk fiyatı. Geriye kaldı NGP. Düşünüyorum da, NGP alsam fuzuli yere almış olurum. Zaten Ps3 var. Çok güzel ve kullanışlı bir cihaza benziyor ancak birde ona oyun yetiştirmek, cebimi yırtar. Bir süre yine Ps3 ile idare edeceğiz.
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ps3 kadar grafik vaat eden bir gerçek bir taşınabilir konsolun eğlencesi daha da fazla olur.NGP'ye oyun yetiştirmeyi bırakın, multiplayer olacak. 3G var. Multiplayer'ı da düşünürsek 2 ayda bir oyun alabilirim. Tamamen kırılınca da oyunları indiririz. Ayrıca, ngp sadece oyun için değil, gerçekten. Cihazın özellikleri içimi ürpertiyor.

aygun61

23.4.2011 10:11:57

-1
İlk olarak, 3DS zaten çocuksu tipinden kaybediyor + Uçuk fiyatı. Geriye kaldı NGP. Düşünüyorum da, NGP alsam fuzuli yere almış olurum. Zaten Ps3 var. Çok güzel ve kullanışlı bir cihaza benziyor ancak birde ona oyun yetiştirmek, cebimi yırtar. Bir süre yine Ps3 ile idare edeceğiz.

avatar78

23.4.2011 09:31:46

0
Şimdi bir düşündüm ve NGP'de çift analog ve haraket algılayıcısı olduğuna göre 3DS bu bakımdan zayıf. Diğer yandan, 3DS'de çift analog'u kullancak oyunlar olabilecek mi düşünmek gerek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız