Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS'in Oyunlarından Yeni Satış Rakamları


    Wii U cephesinde zor dönemlerden geçen Nintendo'nun 'kurtarıcısı' tanımlamasını yapabileceğimiz Nintendo 3DS'in oyunlarından yeni satış rakamları açıklandı.
 
    Nintendo'nun yayınladığı raporlara göre Animal Crossing: New Leaf'in toplam satışları 6 milyonu geçti. Oyun, bu veriyi 6 aydan kısa bir sürede elde etti. Öte yandan Luigi's Mansion: Dark Moon'un satışlarının 3.13 milyon, Mario & Luigi: Dream Team'in satışlarının 1.37 milyon, Donkey Kong Country Returns 3D satışlarının 1.19 milyon ve Japonya'ya özel çıkan Tomadachi Collection'un satışlarının da 1.63 milyon olduğu açıklandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Nintendo 3DS Nintendo 3DS animal crossing luigi's mansion
Destiny İçin Kinect&Touch Pad Uyumu Araştırılıyor Tearaway'ın Yapımı Tamamen Sona Erdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

2.11.2013 16:20:54

0
şuanki KONSOL sattıracak oyunları şunlar Mario 3d world Mario kart 8 smash bros

Dependet

2.11.2013 12:17:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: furkangoth

Nintendo bu satış rakamlarını hatta daha da fazlasını kesinlikle hakediyor. Wii U'ya oyunların çıkmasına sadece 1 ay kaldı ondan sonra onu durdurabilene aşk olsun ki yeni nesil konsollar arasında oyun açısından 1 sene en iyi konsol olacaklar görünüşe göre.


Hangi oyunlarmis onlar ? Cikacak olan galaxy tadinda ki Super Mario 3D World disinda birsey yok görunurde de… :)

Ufak atalim.
Super Smash Mario Kart 8 Mario 3D Land Mario And Sonic Oliympic Yeni Zelda Ve söylentiye göre yeni Metroid oyunu geliştiriliyor . Bu oyunlar çıktıktan sonra hangi yüzle bu yorumları yapıcaksınız görücez :)

BSC Misafiri

1.11.2013 12:48:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: furkangoth Nintendo bu satış rakamlarını hatta daha da fazlasını kesinlikle hakediyor. Wii U'ya oyunların çıkmasına sadece 1 ay kaldı ondan sonra onu durdurabilene aşk olsun ki yeni nesil konsollar arasında oyun açısından 1 sene en iyi konsol olacaklar görünüşe göre.
Hangi oyunlarmis onlar ? Cikacak olan galaxy tadinda ki Super Mario 3D World disinda birsey yok görunurde de… :) Ufak atalim.

furkangoth

1.11.2013 06:35:51

0
Nintendo bu satış rakamlarını hatta daha da fazlasını kesinlikle hakediyor. Wii U'ya oyunların çıkmasına sadece 1 ay kaldı ondan sonra onu durdurabilene aşk olsun ki yeni nesil konsollar arasında oyun açısından 1 sene en iyi konsol olacaklar görünüşe göre.

BSC Misafiri

31.10.2013 19:21:48

0
Nintendo sadece el konsolu yapmaya devam etsin madem ev konsoluna oyun cikarmayacak yalan mi konsol cikti cikali bir mario bir pikmin cikti. Ne kirby var, ne Zelda ama 3ds'e masallah yiginla kaliteli mario, luigi, Animal cross vs oyun cikti, eee wii u var ona da yapsana. Kendi cikardigi konsola deger vermiyor sanki adamlar.

- The Stig -

31.10.2013 19:16:05

0
hepsini toplasak bir pokemon anca eder :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız