Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS İçin Unity Desteği Planlanıyor


     Nintendo'nun pazarlama yetkililerinden gelen habere göre, Nintendo 3DS için Unity desteği getirmeyi planlıyormuş.
 
     Nintendo yetkilisi Damon Baker, Nintendo'da bu konu hakkında fikirler konuşulduğunu fakat henüz açıklanacak bir şey olmadığını söyledi. "Öncelikli olarak Wii U için Unity'yi hazır hale getirmeye çalışıyorduk. Bir test alanına ihtiyacımız olduğu için, Wii U'da Unity desteğini hayata geçirmemiz biraz uzun sürdü. "
 
     Wii U desteğinin hazır olduğunu söyleyen Baker, artık diğer platformlara geçiş yapma zamanı geldiğini söyledi. "Şimdi diğer platformlara Unity veya middleware sağlayıcı farklı bir programı uygun hale getirmeye çalışabiliriz. 3DS çok büyük bir yükleme alanına sahip, biz de bundan faydalanmak istiyoruz. Bir çok geliştirici bu alandan faydalanmak istiyor."
 
     Sonuç olarak Nintendo diğer platformlarda çalışmalarını sürdürüyor, fakat Baker'ın da söylediği gibi "Şu an için duyurulabilecek hiçbir şey yok."

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo wii u 3ds unity
Sniper Elite 3, Murdered: Souls Suspect ve Lichdom İçin Mantle Desteği Açıklandı EverQuest Next - Landmark İçin Yeni Güncelleme Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Blood Money

22.3.2014 12:51:41

0
Benimde aklımda 3DS almak var. Ama Psp'den geçeceğim için aynı kalitede oyunlar bulmak çok zor olur diye düşünüyorum. Psp'yi 2010'da almıştım daha oynamadığım çok oyun var. Acaba aynı durum 3DS'de olurmu.

mehmedaltair

21.3.2014 21:27:35

0
unity motoruyla mario görürüz artık

Jellal Fernandes

21.3.2014 18:50:07

0
Hmm bir de 3ds mi alsam şimdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız