Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo "3DS" Resmi İsim Değil Dememiş Miydi?


 
     Nintendo'nun isim değişikliklerine gittiğini daha önce de gördük. Dolphin, Revolution gibi isimler sizin için birşey ifade ediyor mu bilmem, ama Nintendo'nun isim değişikliklerine örnek olabilirler.
 
     Nintendo, 3DS ismini açıkladıktan bir süre sonra cihazın resmi adının henüz kesinleşmediğini açıklamıştı. Hala en çok satan oyun cihazı konumundaki DS'nin önüne sadece bir 3 rakamı geliştirilerek oluşturulan 3DS adı bize de konsolun gerçek ismi olamaz gibi geliyordu, fakat gelişmeler o yönde değil.
 
    Firmanın DS Sound, DS Name Card, DS Magazine, DSMovie, DSCamera, DSCinema'nın yanı sıra 3DSWare ve 3DSPlay'in patentini alması kafaları karıştırdı. 3DSWare adının yine DSiWare'den yola çıklarak konulduğu görülüyor. Acaba cihazın gerçek adı 3DS olabilir mi?
 
    E3 fuarında konsolun gerçek adının kesinleşeceğini umuyoruz. Bir gözlüğe ihtiyaç duymadan 3 boyut teknolojisini bize sunacağı söylenen bu cihaz ile birlikte Nintendo'nun oyun dünyasında büyük bir adım atması bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo 3DS DSi 3DSWare 3DSplay
İnsanlar Neden Playstation 3 Alır? Playstation Home Uluslararası Olabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo DSi
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız