Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS, Japonya'da Satış Rekoru Kırdı

Nintendo hayranları için sadece Mario Kart 7 bile, konsolu almak için harika bir sebep.
 
    Nintendo 3DS, Japonya aylık konsol satışlarında yeni bir rekora imza attı. Aralık ayında büyük ilgi gören konsol, 1997 yılından bu yana sektörün satış rakamlarını takip eden Enterbrain'in de tarihine geçti.
 
    Andriasang tarafından yayınlanan rakamlara göre 28 kasım ve 25 aralık tarihleri arasında Nintendo 3DS 1,492,931 adet sattı. Çıktığı günden bu yana Japonya'da aylık en çok satan donanım sıralamasında en üst sırada yer almayı başaran Nintendo 3DS, ağustos ayında yapılan indirimin ardından haftalık donanım satışlarında da her daim üst sırada yer almıştı.
 
    Sony'nin taze donanımı ve PSP'nin yeni nesil ayağı PS Vita ise Nintendo 3DS'in rekor kırdığı aynı dönemde 402,794 adet satmayı başardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS satış rekoru aylık konsol satışı japonya haftalık konsol satışları
Hydrophobia, Steam'de %66 İndirimde! Lego'larla Skyrim Yaratmak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

10.1.2012 08:21:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo 3DS oyunlarını inceledim de, şu aleti bedava verseler oynayacağım oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmez. her oyuncuya uyacak tarzda oyunlar yok. yelpazeleri çok dar. Japonlarda tuhaf adamlar oldukları için orada bu aletin rekor kırması normal.
onlara görede biz tuhafız. hatırlatmak isterim

BSC Misafiri

10.1.2012 08:16:36

0
Nintendo 3DS oyunlarını inceledim de, şu aleti bedava verseler oynayacağım oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmez. her oyuncuya uyacak tarzda oyunlar yok. yelpazeleri çok dar. Japonlarda tuhaf adamlar oldukları için orada bu aletin rekor kırması normal.

clubberkay

10.1.2012 03:52:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach Nintendo her dâim SONY'den fazla satar, adamlar işi biliyor, oyun nedir biliyor, eğlence nedir biliyor, yenilik nedir biliyor. SONY daha donanım bassın VİTA'ya, PS4'e.
çok doğru panpa.

BSC Misafiri

9.1.2012 18:49:02

0
Biz bu oldu bitti yok oldu hikayelerini 3ds icinde cok dinledik. Ne oldu once ciddi fiyat indirimi sonra populer oyunlarin cikmasiyla simdi gayet iyi satiyor. Ayni sey vita icinde olacaktir. Once fiyat iner sonra oyunlar cogalir ve tabi ki artar satislar. IInsanlarin zihninde el konsolunun bir ederi var fiyatlar bu eder degere inince hepsi satar kimse merak etmesin. Firmalar insanlari aptal saniyor. Tamam yolun insanlari ama hep soyluyorum bunu aleni yapmayin, aleni olunca bu insanlarin tepkisini cekiyor.

BSC Misafiri

9.1.2012 18:16:27

0
nintendonun hitap ettiği kitle tamamen farklı. burada sony i yerden yere vuran kaçtane arkadaşta 3ds var çok merak ediyorum. sırf xobx fanı oldukları için sony e nereden laf vuracaklarını şaşırmış durumdalar. nintendo gerçektende öncü bir firma. ama çıkardığı heryenilik genelde ham ve geliştirmeye açık olduğu için diğer firmalarında bu fikirlerden yararlanıp daha gelişmiş bir şekilde önümüze koyması kaçınılmaz oluyor. sonuçta güzel düşünceler olmasına rağmen oyun yelpazesi hardcore denilen oyuncu kitlesine pek uymuyor. onun için piyasanın nintendo'yada, sony'de, online'ı hayatımıza iyice sokan ms'de ihtiyacı var. bugün 3ds çok satar, yarın vita. bu birinin diğerinden daha üstün olduğunu göstermez...

F355 Challenge

9.1.2012 17:43:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri buralarda kasatka diye biri geziyodu ps vita çıkınca 3ds fail olacak diye neyse herhalde kaçmış bu haberlerden sonra
Kaçma değil de, ceza almış. Adam cevap yazamıyor ben savunayım dedim.

BSC Misafiri

9.1.2012 17:23:34

0
buralarda kasatka diye biri geziyodu ps vita çıkınca 3ds fail olacak diye neyse herhalde kaçmış bu haberlerden sonra

skullomania

9.1.2012 15:00:32

0
sony nin son zamanlardaki tek kaygısı ticaret olmaya başladı.eğer böyle devam ederse daha çok kan kaybeder.çünkü ps3 e özel oyunların devam serilerine baktığımızda oyunların oyunculara hitap edip onların beklentilerini karşılaması yerine hiç özenilmeden piyasya sürülmesi ve pahalı olması bu kan kaybında etkili olmuştur.nitekim ps vita nın satışlarına baktığımızda bunu açıkça görmekteyiz.başka bir ticari strateji sony oyunların %50 sini piyasaya sürmekte kalan %50 ise tamamen dlc ek paket güncelleme ve paralı diğer uygulamalardır.geçenlerde bir anket yapılmıştı 10 yıl sonra batacak olan firmalar hakkında izin verirseniz ben de haklı olarak sony nin 10 yıl sonra batmasından ziyade bu günkü durumlarını mumla arayacaklarını düşünüyorum...

F355 Challenge

9.1.2012 13:38:55

+1
Nintendo her dâim SONY'den fazla satar, adamlar işi biliyor, oyun nedir biliyor, eğlence nedir biliyor, yenilik nedir biliyor. SONY daha donanım bassın VİTA'ya, PS4'e.

Tecnique

9.1.2012 13:09:15

0
Parası Da burdaki gibi ucuz olsa burda da rekor kirar

emin-hawk

9.1.2012 12:32:28

0
Monster Hunter yüzündendir kesin...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız