Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Theory'nin Yeni Oyunu Bleeding Edge Sızdırıldı

 
Hellblade, DmC: Devil May Cry, Heavenly Sword ve Enslaved: Odyssey To The West oyunlarının geliştiricisi Ninja Theory'nin yeni oyunu sızdırıldı.

Xboxer.sk adlı websitesi oyunun ilk fragmanını sızdırdı. Fragmanda görüldüğü kadarıyla Bleeding Edge ismine sahip yapım dörde dört takım tabanlı aksiyon dövüş oyunu ve alfa testi 27 Haziran'da düzenlenecek.

Çıkış yapacağı platformlar belirtilmemiş fakat Ninja Theory'nin artık Microsoft'un birinci parti stüdyosu olması sebebiyle Xbox One ve PC'ye çıkacağını varsayabiliriz. Çıkış tarihi de henüz belli değil.

9 Haziran'da Türkiye saati ile 23:00'da düzenlenecek Microsoft E3 2019 basın konferansında oyun hakkında daha fazla bilgi paylaşılacaktır.

Fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. (Yedek 2, 3) 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Tropico 6 Xbox One Oyun Önizleme Versiyonu Çıktı FIFA 20 Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

10.6.2019 01:04:04

+1
Rezalet oyunlar, rezalet sunum, forumda da rezalet bir trolleri var Engelledik trollü kafa rahat. Sony'yi bitirmek için konsol piyasasına giren Microsoft artık sefilleri oynuyor, her gün ötenazi adımı uyguluyor Xbox konsoluna. Fazla seçeneği yok, servis olarak devam edebilir, orada da tren kaçıyor gibi çünkü sunabileceği oyun halen az. Her zamanın loser'ı Microsoft velhasıl kelam...

İdrak İstimlak

10.6.2019 00:57:32

+1
Şaka maka, çöp dediğimiz Bleeding Edge en iyi oyunları gibi. Artık kalan oyunların kalitesini sen hesap et. Cidden böyle bir şey yok ya, hem bu rezil sunum, hem de tüm oyunları PC ile konsol arasında bölmek, nasıl bir kafadır bu, anlamak mümkün değil. Adamların özel oyun kafası yok maalesef, bu kafayla, bu adamlar, önümüzdeki nesilde daha kötü bir durumda olurlar...

Guest-E87629FD5

10.6.2019 00:54:51

0
Microsoft'ta da bu oyun işinden zırnık anlamama devam ediyor, farklı bir beklentide olan düşünsün. Ben Microsoft'tan oyun beklemem, bekleyene de çok çok şaşırırım [:'(]

İdrak İstimlak

10.6.2019 00:49:12

+2
Hani nerede bu 14 Xbox özel oyunu, yer yerinden sallanacaktı? Yahu Sony katılmamış, elinde ne varsa ortaya dökmen lazımken, yaptığın rezil şova bak? Allah bu konsolun fanı olanlara yardımcı olsun, şu şovun ardından, bu adamları savunuyor durumda olmak kabus gibi bir şey olurdu...

Guest-E87629FD5

9.6.2019 22:49:15

0
Microsoft'tan God of War ve The Last of Us'a rakip oyun yapmalarını mı bekliyorsun? Başka firmalardan değil, Microsoft, doğru mu??? Yetişin dostlar, dram var

aykut291

9.6.2019 22:36:55

0
Yani görmeden birşey söylemek erkende Yapsana Hawenley Sword gibi bir Oyun diesim geliyor!Ms bu akşam God War Last of Ousa rakip seviyede oyun göstermesse yürüün gitsin!

Dictattor

9.6.2019 13:31:54

+2
Altın mok bile alamayacak kapasitede bir şeyi Xbone oyunu diye sıvazlama. Sen de Pinky Demon olarak yüzüne bakılmayacağını bal gibi biliyorsun.

Philipp_Plein

9.6.2019 12:30:23

0
Kudur

KAKÁ

9.6.2019 11:33:53

0
GARBAGE OF THE YEAR DOGRU

Philipp_Plein

8.6.2019 16:47:58

0
GOTY olur bu.

BSC Misafiri

8.6.2019 14:44:13

0
Ninja 100 kişilik ekip ve bu çapta büyüklüğe sahip ekipler aynı an da iki oyun geliştirir. Her zaman bu böyledir. Küçük bir ekip her zama başka iş ile meşguldür. Zorlama microsoft suçlaması yapıyorsunuz. Kısa sürede sıfırdan online dahi olsa böyle bir oyun geliştirmek çook zordur. Kağıt üzerinde önce projeyi belli bir yere kadar tasarlarsın, oynanış için basit araçlarla tonla prototip yapılır. Siz idda ediyorsunuz yazdılar, çizdiler, tasarladılar hatta oynanış yayınlıyorlar. Yapmayın dostlar çok yanlış düşünceler.

Guest-AEF248198

8.6.2019 13:39:36

0
Fanboylara yapacak bir şey yok, sadece bu konuya bakarak bu E3'de elleri klavyede beklediklerini daha net görebiliyoruz.

İdrak İstimlak

8.6.2019 12:53:28

+3
Hocam bakın Hellblade sadece 15 kişi ile geliştirilen bir oyun, aşağıda wiki bağlantısı var
quote:

This led to the creation of Hellblade: Senua's Sacrifice, which had a team of only 15 people working on it.
http://www.wikizero.biz/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvTmluamFfVGhlb3J5 Bu kadar küçük takım nasıl ikiye bölünmüş anlamak cidden zor. Şu anda 100 kişilik bir takımlar ama iki farklı takımın çalıştığını iddia ettikleri yıllarda iki takıma bölündüklerini düşünmek bana pek doğru gelmiyor. Zaten gördüğümüz görüntüler hiçte 5 yıl geliştirilen bir oyuna benzemiyor. Diğer taraftan bu teorinin doğru olduğunu kabul etsek bile MS'un bu yapımı iptal etmesi gerektiğini düşünüyorum. Single player oyunları ile meşhur olmuş bir yapımcıdan oyuncuların beklediği oyunları yapmaları beklenirdi. Kötü yapımlar için örneğin Nintendo'nun nasıl bir tavır takındığını yukarıda anlatmıştım. Bir benzerini MS'ta yapmalıydı, adamların hayatı stüdyo kapatmakla, oyun iptal etmekle geçiyor, herhalde bir iptal daha işlerini bozmazdı. Obsidian'ın MS çatısı altına girdikten sonra gelişirmeye devam ettiği Outer Worlds oyununda niçin MS ile işbirliği yapmadığı da ayrı bir tartışma konusu. Belli ki adamlar başladıkları işe MS'u karıştırmamak için tavır koymuş. Yoksa o oyunun da hali ne olurdu bilinmez. Ninja Theory'nin bu oyunun başlangıçta hangi konsept ile geliştiridiği, MS'un buna ne kadar müdahele ettiği de meçhul? Pazar gecesi 14 tane oyun duyuracaklarını ilan etmişlerdi, bakalım kaç tanesi beklentilere karşılık verebilecek?

FCKöln

8.6.2019 12:30:21

+3
Sayın arkadaşım,MS'un bir iyilik melegi olmadığını biliyorum da zaten hangi firma öyleki? Sony bile Evolution'ın ipini çekti. Adamların geçmişinde çok iyi oyunlar vardı oysaki. The Order 1886 patlayınca, Ready At Dawn'dan, bi daha yaklaşmamak üzere uzaklaştılar ve adamların bi daha sesi soluğu çıkmadı. Kimbilir finansal anlamda ne hale düştüler gariplerim. Yani bi tek MS değil, çoğu böyle. Ticaret yapılıyor burada, menfaatler uymadığı zaman maalesef sonuçları istemediğimizi gibi oluyor. Adamlar bir emeği neden çöpe atsınlar ki? Madem firma buna odaklanmış yıllardır, ekip bunu istiyor MS'un bunu iptal etmesi adamları psikolojik olarak acabalara iter, haksızmıyım? Kaldıki henüz oyununun tam olarak ne olduğunu bile bilmiyoruz, şimdiden çöp demek olmaz. Ben Spiderman'i ne umutlarla almıştım mesela. Çıkan her trailer, her oynanış videosu beni oyuna hayran bırakmıştı fakat oyun çıkıp, gamepadi elime alıp oynamaya başlayınca hiç de hypelık bir şey olmadığını anladım. Müthiş tekrara bağlayan oynanış, çok zayıf ve birbirinin aynısı yan görevleri, zayıf hikayesi ve anlatımıyla oyunu bitirmeden sattım. Velhasıl şimdiden yargı yanlış. Ha patlarsa hep beraber güleriz o ayrı.

gofret2132

8.6.2019 12:15:01

+2
Microsoft bu stüdyoyu almadan önce yapılmaya başlanan bir oyunu microsofta bağlamak anca bu forumdaki fanatik fanboylara yakışır.Ayrıca bu Ninja Theorynin 4 senedir üzerinde calıştıği bir oyundu ve microsoft bu studyoyu 1 yil önce satın aldi..

İdrak İstimlak

8.6.2019 12:09:55

+3
ResetEra da dediğinizi savunan birisi var, FairyEmpire adında ve bu üye insider falan değil, senin, benim gibi bir üye. Ninja Theory dediğin zaten küçük bir takım, nasıl ikiye bölünmüşler de, iki ayrı oyuna aynı anda çalışmışlar? Bana hiç mantıklı gelmiyor, Hellblade oyuncuların desteği ile yaptıkları bir oyundu ve adamların her şeyi idi. Bu tarz bir bölünmeye gireceklerine ihtimal vermiyorum. Hadi diyelim ki doğru, Nintendo'nun Bandai Namco tarafından geliştirilen Metriod 4'ü iptal ettiği gibi, MS'ta bu oyunu iptal etmeliydi. Açıkçası bu oyun tam Gamepass için biçilmiş kaftan, MS bu oyunu NT özgün işlerine devam etsin diye desteklemiş olamaz. Yukarıda bir arkadaş MS'un kapattığı firmaları saymış, sadece bu kapanan firmalar bile oyun dünyası adına bir utanç kaynağı, bu adamlar truva atı değilse, ne?

Sarohan

8.6.2019 12:02:34

+1
Yazık olmuş yetenekli kadroya. Daha doğru düzgün bir şey görmek isterdim.

Philipp_Plein

8.6.2019 11:37:45

0
Eğer dediğin doğruysa yani bu oyun uzun zamandır geliştiriliyorsa Sony fanlarının aynaya bakacak yüzü olmayacak.

BSC Misafiri

8.6.2019 10:31:32

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Benim tarzım değil, sevenleri çok bu tip dövüş oyunlarının arkadaşla oynamakta insana iyi stres attırır. Yavaş yavaş Microsoft'un oyunları sızıyor belli ki her türden oyun yapacaklar, bu E3 Microsoft gövde gösterisi yapacak orası belli son dönemde rakiplerine kıyasla çok başarılı işler yapıyorlar.
bu adam buradaki yorumları okumuyor ki, kimse de onun yorumunu okumuyor şimdi ben hariç, ama bu adam bir türlü akıllanmayacak arkadaş ne trollmüş be söyle bakalım MS den ne kadar alıyorsun ayda?

FCKöln

8.6.2019 09:46:05

+3
İyide arkadaşlar bunda MS'un suçu ne? ResetEra da okuduğum kadarı ile, adamların zaten bu oyunu, MS satın alımından yıllar önce geliştirmeye başladığı. Birde MS'a truva atı diyenler falan olmuş, adamlar ne yapsa yaranamıyor

Guest-AEF248198

8.6.2019 03:22:01

0
Microsoft gayet doğru hamleler yapıyor sırf 3-5 exc oyun yapmıyor diye tüm diğer şeyleri görmezden geliyorsunuz. Xbox One'ın rakibinden bu kadar geri düşmesinin en büyük nedeni "Tv, tv, tv internet zorunlu ikinci el yok" demeleriydi Sony bunu iyi kullandı insanlar da tepki olarak Playstation aldı. Microsoft Xbox 360 kitlesini bu yüzdrn kaybetti. Peki şimdi ne yapıyor? Gamepass, Access, Xbox One X hamlesi, hatta sana bir şey söyleyeyim ben One X'i sattıktan sonra sadece konsoldan çıkış yaptım hiçbir oyunu silmedim alan arkadaşta o oyunları tekrar indirmeden devam etti, istediğin ülkeden Xbox üzerinden oyun alabiliyorsun, bütün bunları geç Forzan Horizon gibi piyasanın en iyi yarış oyununu 5.90 tl' ye oynuyorsun. Microsoft son dönemde kullanıcıyı kazanmaya başladı ve muhtemelen yeni Xbox'la birlikte o Xbox 360 döneminden daha iyi bir döneme girecek diye düşünüyorum. Bu benim tahminim bu E3'den sonra da bence bir çok şey Microsoft lehine değişecek. Ayrıca Pc platformunda da Windows var zaten, oyunları Pc'ye de getirerek Pc kitlesini kazanıyorlar. Bak bunların aynısını Sony yapsaydı bunların aynısını Sony için yazardım. Sony Türkçe dublaj-altyazı işi bence bir devrim niteliğinde bir karardı ancak gönül isterdi ki Horizon Zero Dawn, Spider Man oyunları da Türkçe gelsin. Oyun fiyat konusu muhabbetine de girmeyeceğim.

SOLID SNAKE

8.6.2019 02:44:52

+10
"son dönemde rakiplerine kıyasla çok başarılı işler yapıyorlar." Hiç güleceğim yoktu Şu resmi şöyle koyalım da "Son Dönemlerde rakiplerine kıyasla çok başarılı olan" Microsoft'u bir görelim hele.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

deadlight54

8.6.2019 02:24:38

+4
Hocam Silicon Knights'ın davası çok farklı. Microsoft'la bir alakası yok diye hatırlıyorum. Silicon Knights'ı batıran oyun Too Human'dı yanlış bilmiyorsam. Rare konusunda hak veriyorum ne yazık ki. Perfect Dark, Conker's: Bad Fur Day, Banjo-Kazooie, Goldeneye 007, Battletoads, Kameo, Viva Pinata ve sayamadığım bir çok oyuna imza atan bir firmayı Kinect oyunu yapmaya zorluyorsun. Bundan daha kötü ne olabilir bilmiyorum. Lionhead'i batıran kişi Peter Molyneux idi. Adamın adı yalancıya çıktı, sürekli geliştirdiği oyunlar hakkında yalan vaatler verip durdu. Lionhead'in tabutuna son çivi Project Milo yüzünden çakıldı. Project Milo'yu Kinect'in ilk duyurulduğu zamanlardan hatırlarsınız. Peter Molyneux, Project Milo ve Kinect için "Project Milo mükemmel olacak, Kinect harika bir teknoloji" gibi açıklamalar yaptı, tabi E3'te gösterilenler kolpa çıkınca sonucu Lionhead'e çok kötü patladı. Ensemble'ı hangi kafayla kapattılar onu hiç anlamadım işte. Mistwalker ise halen hayatta ama artık mobil oyunlara yöneldiler sanırım. Büyük çaplı bir oyun geliştirdiklerini duymadım. Platinum Games'e hiç girmiyorum, Scalebound'u iptal edip, Crackdown 3'ü iptal etmedikleri için hala kızgınım Microsoft'a.

Guest-AEF248198

8.6.2019 01:57:17

0
Ben öyle bir şey mi dedim? Kendi kendine bir şeyler kurgulamış ona cevap vermişsin. Benim demek istediğim Microsoft'un varsa Sony'nin de var. Ayrıca oyunla ilgili yprumumu da yukarıda yapmışım zaten.

deadlight54

8.6.2019 01:45:42

+2
Yani senin kafayla online oyun yapılınca milyonlar satacak? Vay be müthiş taktikmiş, tebrik ediyorum. Bir ara Destiny denen ek paket manyağı olmuş oyun vardı, ne oldu ona? En son Bungie ile Activision yollarını ayırmıştı? Hatta hikayeli denilen Anthem'a ne oldu? Bak yeni hatırladım Fallout 76 denen facia'ya ne oldu yav? Ayrıca da yorumumda tek bir PS ifadesi almamasına rağmen, PS'den örnek vermen de iyiymiş.

BSC Misafiri

8.6.2019 00:41:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Adamlar bir oyun duyurdular daha oyun hakkında doğru düzgün materyal yok ortada Ninja Theory'den girmiş Rare'den çıkmışlar. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Arkadaş Playstation konsolunuz varsa gidin oyun oynayın Microsoft E3'de gösterir oyunlarını bakarsın sana uymuyor, o zaman eleştirini yaparsın almazsın konsolunu olur biter burada roman yazmaya gerek yok. Gerçi sizleri de anlamak lazım oyun fiyatlarını aşırı pahalandığı bu dönenmde oyun oynamaktan çok oyun yorumlamaya daha çok yöneldik. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_big.gif" align="middle" border="0" alt="">
Bizi de etkiliyor... Microsoft'un bu kadar pasif olması, başarısız olması korkutuyor, çünkü Sony 'salabilir' bkz. 2.5 katlık satış farkı yüzünden E3'e bile katılmamak. Yani adam pazara hakim olduktan sonra sallamaz exc. miş şuymuş buymuş. Mikinin sağlam durması gerekiyor. Rekabetsizlik koskoca Steam'i bile ne hale getirdi. Hiç almayacak dahi olsam deli divane oyunlar getirmelerini istiyorum ki piyasa canlansın, sony uykuya dalmasın vs vs Rekabetin olmadığı yerde; heyecan, gelişim, tüketiciye yarar yoktur, olmadı, olamaz. Ve Microsoft şu anda rekabet dışı, doğru hamleleri de yapmaması biz tüketicileri endişelendiriyor.
Sony çok sattığının rahatlığıyla E3'te yer almamazlık yapmıyor yani böyle garip bir sonuca nasıl vardınız akıl almaz. Anlayın yahu şunu. Sony Ps4 için göstereceği herşeyi gösterdi. Ps5 için oyun geliştiriyorlar. 2 yıldır duyurdukları aynı oyunlara video yayınladıklarını sağır sultan duydu. Sony bu yıl katılsa ne olacaktı sanıyorsunuz. Aynı oyunlara yeni görüntüler verecekti. Bitti gitti size yoktan oyun var edemezlerdi.

Fearless_tr

8.6.2019 00:19:08

0
Birden fazla oyun duyurma ihtimali var Ninja Theory‘nin

Antikaruh

8.6.2019 00:10:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Adamlar bir oyun duyurdular daha oyun hakkında doğru düzgün materyal yok ortada Ninja Theory'den girmiş Rare'den çıkmışlar. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Arkadaş Playstation konsolunuz varsa gidin oyun oynayın Microsoft E3'de gösterir oyunlarını bakarsın sana uymuyor, o zaman eleştirini yaparsın almazsın konsolunu olur biter burada roman yazmaya gerek yok. Gerçi sizleri de anlamak lazım oyun fiyatlarını aşırı pahalandığı bu dönenmde oyun oynamaktan çok oyun yorumlamaya daha çok yöneldik. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_big.gif" align="middle" border="0" alt="">
Bizi de etkiliyor... Microsoft'un bu kadar pasif olması, başarısız olması korkutuyor, çünkü Sony 'salabilir' bkz. 2.5 katlık satış farkı yüzünden E3'e bile katılmamak. Yani adam pazara hakim olduktan sonra sallamaz exc. miş şuymuş buymuş. Mikinin sağlam durması gerekiyor. Rekabetsizlik koskoca Steam'i bile ne hale getirdi. Hiç almayacak dahi olsam deli divane oyunlar getirmelerini istiyorum ki piyasa canlansın, sony uykuya dalmasın vs vs Rekabetin olmadığı yerde; heyecan, gelişim, tüketiciye yarar yoktur, olmadı, olamaz. Ve Microsoft şu anda rekabet dışı, doğru hamleleri de yapmaması biz tüketicileri endişelendiriyor.

Guest-AEF248198

8.6.2019 00:03:53

0
Sırf merakımdan soruyorum acaba Enslaved, Hellblade, Heavnly Sword ne kadar sattı da bu şirket Microsoft bünyesine geçti Heavenly Sword Playstation exc diye biliyorum? Mesela Quantic Dream'in oyunları ne sattı Ps exc oyun yapıyorlardı? Killzone serisine ne oldu ya? The Order'ı geliştiren Ready at Dawn'ın yeni oyunu hangisi mesela?

deadlight54

7.6.2019 23:56:22

+5
DmC, Enslaved, Hellblade ve Heavenly Sword gibi oyunlarla, herkesin takdirini toplamış bir stüdyo'yu bünyene katıyorsun ve geliştirdikleri şey sadece online bir oyun. 1 Nisan şakası mı yapıyorsunuz diyeceğim, 1 Nisan da geçti. Şaka mısın sen Microsoft? Bu kafayla gidersen Sony ile rekabeti rüyanda görürsün. Biz adamlardan tek kişilik ve kaliteli bir oyun istiyoruz, hala online oyun takıntısıdır gidiyor. Neyse E3'de detayları bir açıklansın, ona göre karar verelim.

Guest-AEF248198

7.6.2019 23:44:45

0
Adamlar bir oyun duyurdular daha oyun hakkında doğru düzgün materyal yok ortada Ninja Theory'den girmiş Rare'den çıkmışlar. Arkadaş Playstation konsolunuz varsa gidin oyun oynayın Microsoft E3'de gösterir oyunlarını bakarsın sana uymuyor, o zaman eleştirini yaparsın almazsın konsolunu olur biter burada roman yazmaya gerek yok. Gerçi sizleri de anlamak lazım oyun fiyatlarını aşırı pahalandığı bu dönenmde oyun oynamaktan çok oyun yorumlamaya daha çok yöneldik.

Antikaruh

7.6.2019 23:24:18

+3
Rare'nin ağzıne ettiler, Lionhead'in ağzına ettiler, Bunige'yi kaçırdılar, Ensemble'a çay yaptırıyorlar, Remedy, Silicon knights, Platinium Exc yapımı, team ninja, conker, Mistwalker, oddworld inhabitants, çekirdek Gearbox, Undead Labs ... Hepsini bir güzel toprağa gömdüler. Turn 10 ve Playground Games kaldı bir ellerinde sağlam, birde 343 (o da yeni haloyu kotarabilirse).

BSC Misafiri

7.6.2019 23:18:35

0
Bilgi yok ama bolca fikir var. Gereksiz yaygara koparıyorsunuz. Elemanlar oyunu uzun zamandır yapmak istiyormuş.

Guest-AEF248198

7.6.2019 22:43:06

0
Benim tarzım değil, sevenleri çok bu tip dövüş oyunlarının arkadaşla oynamakta insana iyi stres attırır. Yavaş yavaş Microsoft'un oyunları sızıyor belli ki her türden oyun yapacaklar, bu E3 Microsoft gövde gösterisi yapacak orası belli son dönemde rakiplerine kıyasla çok başarılı işler yapıyorlar.

BSC Misafiri

7.6.2019 22:41:09

+1
Oyunun yapımına 2014 senesinde başlanmış. Böyle basit bir konuyu anlamakta zorlanan arkadaşlarımız var. Belli bir büyüklüğe sahip stüdyolar aynı seferde birden fazla oyun geliştirirler. Ellerine kaynak geçince uygulama sokmuşlar işte.

İdrak İstimlak

7.6.2019 22:26:44

+8
Bir de o Hellblade'i oyuncuların desteği ile yapmışlardı. Nereden, nereye... Merak ettiğim konu şu; bu adamlar yılların yapımcı firması, parayı görünce çıldırıyor mu bu adamlar, yaptıkları intihardan öte çünkü. Artık delice verilen paralardan mı, yoksa sözleşmelerinde okumadıkları maddelerden mi kaynaklanıyor bu rezillik zamanı gelince anlayacağız. Kendine oyuncuyum diyen hiç kimse şu MS denilen firmaya bu sektörden para kazandırmamalı.

Dictattor

7.6.2019 22:11:18

+10
Heavenly Sword, Enslaved, Hellblade gibi üst kalite oyun yapan bir stüdyoyu para koklatıp 4v4 Online birbirini tokatladığın bir internet kafe oyunu yapımcısına ancak Mikrosoft dönüştürürdü. Yanıltmadıkları için tebrikler. Microsoft için komik ama Ninja Theory gibi önemli bir stüdyo için trajik bir olay. Remedy, Insomniac gibi acilen kurtulmalılar bu sömürgeden.

omris2013

7.6.2019 22:08:13

+2
Herkeste ki bu online sevdası nedir anlamadım zaten yeterince online oyun var.

İdrak İstimlak

7.6.2019 22:00:22

+6
MS'un borazanlığını yapanlar görsün, nasıl bir markayı ölümüne savunduklarını. Adamlardan bırakın fayda görmeyi, artık "oyun sektörüne nasıl zarar vermezler"i konuşuyoruz. Yazık tek kelime ile... Rica ediyorum şu rezil firmayı kimse savunmasın.

BSC Misafiri

7.6.2019 21:20:08

0
İnsan single yaptırır bu arkadaş online yapıyor büyük ihtimal gamepass için yapılmış bir hareket ama saçma neyse ps'nin yeni sürüm kırılmasını beklemeye devam

BSC Misafiri

7.6.2019 21:20:04

0
Rainbow Six - Owerwatch 2 - belki apex legend. Pve kendini göstermeye başlamışken al sana saf online oyun.

Thanossss

7.6.2019 20:51:46

0
[url=https://hizliresim.com/GZ1akZ] [/url]

BSC Misafiri

7.6.2019 20:30:03

0
Oyun aslında 2014'den beri geliştirme sürecindeymiş ama denilenlere göre ninja theory'nin satın alınması ile süreçte değişikliklere gidilmiş.

BSC Misafiri

7.6.2019 20:17:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Yıllardır söylerim, MS'a bir şekilde kim bulaşmışsa, eninde sonunda rezilliğin dibine vurmaya mahkumdur. Bu MS denilen firma oyun dünyasının truva atıdır, bu firmanın adına duyduğum gıcıklık, bu haber ile bir kat daha arttı. Ninja Theory'ye üzülür müsün, bu firma çatısı altına girdiklerine çıldırır mısın? Daha durun aldıkları diğer zavallı firmalar var, onların başına ne getirmişler, onu da 11 Haziran gecesi göreceğiz? Ondan sonra çıksın burada bir-iki aklı evvel Gamepass, EA Access diye sayıklasın, yersen...
Olayın MS ile ne alakası var. Oyun dediğin iki hafta içinde yapılmıyor. Ninja ekibi böyle bir oyun yapmak istemiş ve oturup yapmış. Oldukça açık görünen bir mevzuyu dahi Ms ile ilişkilendiriyorsunuz.

İdrak İstimlak

7.6.2019 19:53:00

+12
Yıllardır söylerim, MS'a bir şekilde kim bulaşmışsa, eninde sonunda rezilliğin dibine vurmaya mahkumdur. Bu MS denilen firma oyun dünyasının truva atıdır, bu firmanın adına duyduğum gıcıklık, bu haber ile bir kat daha arttı. Ninja Theory'ye üzülür müsün, bu firma çatısı altına girdiklerine çıldırır mısın? Daha durun aldıkları diğer zavallı firmalar var, onların başına ne getirmişler, onu da 11 Haziran gecesi göreceğiz? Ondan sonra çıksın burada bir-iki aklı evvel Gamepass, EA Access diye sayıklasın, yersen... Edit: Sabah Xbox One S'imi satışa koymuştum, bu haber linki ile gelene direk 100 lira indirim yapıyorum, ciddi ciddi

BSC Misafiri

7.6.2019 19:53:00

+1
Türk oyuncuları online severdi hayret ne oldu bize :) Bence bu konsept güzel oyun sağlam gelirse çok da güzel tutar ve eğlendirir. Ninja theory sonuçta kötü oyunları yok adamların. Bir açıklansın hele sonra eleştirirsiniz, hele bide oyun çıkmadan çöp demek.

BSC Misafiri

7.6.2019 19:48:46

0
Geçen keşke multi bir avatar(anime) oyunu çıksa demiştim 3vs3 4vs4 veya 4 kişi tek tek (hangi terim açıklar bilmiyorum) savaşsak diye. Tam istediğim konsept bir açıklansın hele detaylar filan memnun ederse(tabi fiyatı da) kesin alır, oynarım.

Thejoker58906

7.6.2019 19:47:25

0
microsoft umarım geriye kalan 13 oyundan 4-5 i adam gibi oyunlardır pek inanmasam da

Guest-C8DDC600D

7.6.2019 19:44:50

+15
Microsoft Ninja Theory'i aldığında Sony'nin oyunlarına karşılık gelecek hikaye tabanlı oyun eksiğini giderme hamlesi olarak görmüştüm. Yok. Adamların zihniyet bozuk. Yine cıvıl cıvıl renkli online bir oyun. Bu adamlara Naughty Dog versen onuda çöp eder. Keşke başka ellere düşseydi Ninja Theory. Büyük potansiyeldi.

Venomstr

7.6.2019 19:38:44

+5
Rezalet. Ninja Theory'nin yaptığı oyuna bak.

İdrak İstimlak

7.6.2019 19:31:01

+5
Oyun 3 boyutlu bir alanda silahlı ve yakın dövüş bir arena oyununa benziyor. Maalesef beklediğim tarzda Smash tarzı çıkmadı, videosu aşağıdaki linkte var, izleyebilirsiniz. Resmen çöp bir oyun geliyor, Ninja Theory'nin düştüğü hallere bak... https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=https%3A%2F%2Fxboxer.sk%2F2019%2F06%2F07%2Fexkluzivne-toto-je-bleeding-edge-prvi-na-svete-mame-trailer%2F

BSC Misafiri

7.6.2019 19:15:04

+2
Microsoft akıllanmamış yazık. Çer çöp üretiyorlar o kadar stüdyo ile ...

BSC Misafiri

7.6.2019 19:15:03

+2
hala bu xbox'ın akıllanacağına düşünenler varmış ya la yazık la hahahhaha biz bunu anlattık kalemlerle, defterlere yaza yaza anlattık bunu anlattık yahu siz anlamadınız adam olmaz bunlar

BSC Misafiri

7.6.2019 19:08:30

+9
Ya kardeşim tam diyoruz xbox akıllandı 1 parti stüdyo hamlesi yapıyor diye. Sony gibi hikaye bazlı sağlam oyunlar yaparlar umarım diye. Hiç akıllanmayacak bu adamlar...

İdrak İstimlak

7.6.2019 19:07:35

0
Muhtemelen Smash tarzı bir oyun gibi olacak. Başarılı olmak için önlerinde devamlı kıyaslanacakları Super Smash gibi bir abide var. Olursa seveninin çok olduğu bir alanda yeni bir marka yaratmış olacaklar. Bu tip yeni IP'lerin en büyük sıkıntısı piyasaya tutunmaktır. Bugün devleşmiş tüm oyunlara bakın, mazide kökleşmiş mirasını görürsünüz. Kolay değil oyun pazarında bir Mario, Zelda, Uncharted, GoW gibi seriler yaratmak, önce tozlu yollarında kırk fırın ekmek yemek gerekiyor. Bakalım bu tarz bir politikaya MS ne kadar dayanabilecek?

dqndqn26

7.6.2019 19:02:54

0
Umarim Ninja Theorynin citir cerez alin oynayin iste yaa diyecegi bir oyundur

Philipp_Plein

7.6.2019 19:01:15

+1
Ninja Theory çöp oyun yaptığı nerede görülmüş E3 de anlarız neye benzediğini

BSC Misafiri

7.6.2019 18:59:55

+8
Microsoft kafaya taktı co-op oyunları. Önüne gelene co-op yaptırıyor. Ninja teori gibi singleplayer oyun yapan firmaya bile multiplayer oyun yaptırdı. Allahtan sony varda singleplayer oyun açığını kapatıyor.

BSC Misafiri

7.6.2019 18:59:26

+11
Xbox Two böyle oyunlarla geliyorsa Last of Us 2, Ghost of Tsusima karşısında hiç şansı yok

Geldimmigordun

7.6.2019 18:53:09

+5
Bune ya

mehmetalpertr

7.6.2019 18:50:03

+8
online tabanlı saçma sapan bir oyuna benziyor yine.. yazık ya..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız