Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden 3'ten İlk Oyun İçi Görseller

Ryu'nun gözlerindeki öfkeden ne kadar çok kan dökeceğini anlayabiliyoruz

     Ninja Gaiden 3 ile ilgili ilk bilgiler Resmi Playstation Dergisi'nde ortaya çıktı. Yine kanlı bir oyun bizi bekliyor, üstelik bu defa multiplayer yönü geliştirilmiş bir oyun oynama şansı yakalayacağız.
 
     Aşağıda görebileceğiniz dergi taramaları ile Ninja Gaiden 3'ün ilk oyun içi görüntülerine rastladığımız gibi oyun hakkındaki ilk ayrıntılara da ulaşıyoruz. Bu ayrıntılara göre oyunumuzun Ninja Gaiden 2'nin oyun motorunun geliştirilmiş bir sürümünü kullandığı ve 60 fps hızında çalıştığı söyleniyor.
 
     Co-op modların yanı sıra karşılıklı savaşabileceğimiz multiplayer özelliklere sahip olacak Ninja Gaiden 3'te 8 kişilik online mücadeleler yapabilecekmişiz.
 
    Oyunun geliştiricisi Team Ninja'nın da daha önce bahsettiği gibi senaryo üzerinde önemle durulacağı belirtilirken bölümlerdeki zorlukların pek de düşürülmediği söyleniyor. Umarız 2. oyunun saçmalık derecesindeki zorlu ile tekrar karşılaşmayız, ilk oyundaki zorluk dengesi çok daha iyiydi.
 
     Move'u da destekleyebileceği söylenen oyunda silahımızı geliştirmek için çeşitli özellikler satın almayacağımız ve zamanla bu silahların kendiliğinden gelişeceği açıklandı. Oyunun ilk videosunu büyük ihtimalle E3'te görme şansı yakalayacağız.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa
Xbox Live'da En Çok İlgi Gösterilen Oyunlar Batman: Arkham City'de "Penguin" Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

26.5.2011 15:46:30

0
Itagaki'nin gitmesi etkilemez umarım seriyi..

The_Rahip

26.5.2011 12:29:22

0
NG 3 bomba gibi geliyor. Kol kafa bacak ne varsa yine havada uçacak

BSC Misafiri

26.5.2011 09:34:38

0
ninja gaiden serisini hep sevmişimdir sürükleyici bir seridir.Bu oyunu da merakla bekliyorum ayrıca coop olması da çok sevindirici yanlız multiplayer nasıl olacak çok merak ettim şimdi birkaç hayabusa birbirini mi doğruyacak merak ettim bak şimdi :D

M.A.N.G.A.K.A

26.5.2011 09:28:27

0
Oyunu oynamak için ninja gibi çevik olmak gerekiyor resmen. Microsoft bu oyunu kaybetmemeliydi. Zaten az exclusive vardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız