Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Trailer Videosu


    Ryu Hayabusa'nın 3. macerasını konu alan ve farklı oyun yapısı nedeniyle bazı eski hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Ninja Gaiden 3'ün Wii U'ya özel olarak hazırlanan sürümü için yeni bir tanıtım videosu yayımlandı.
 
    Yayımlanan bu videoda oyunun Wii U'ya özel olarak geliştirilen özellikleri tanıtılıyor. Oyun içi dinamikler ve oyunda karşılaşacağımız karakterler de videoda detaylı bir şekilde bizlere sunuluyor. Eğer siz de Nintendo'nun yeni nesil konsolunda Ninja Gaiden'in nasıl gözükeceğini merak ediyorsanız aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U
2013’ün İlk Büyük Finali Başlıyor! Anarchy Reigns'in Çıkış Videosu Yayınlandı

AKDALZEHRA

9.1.2013 23:07:01

0
Arkadaş bulmakta son nokta, sadece çevrenizdekilerle yetinmeyin. Internete açılın kızlar orada, bir site buldum, bedavadan ucuza yani beleş. Ortam o biçim, kaçırmayın muhabbet var, benden söylemesi. Arkadaş sitelerine para kaptırmaya gerek yok, bu sitede herşey çok iyi ve bedava, aylık para ödemesi yok. Görüntülü konuşmalardan bahsetmiyorum bile. Bir defa üye oluyorsun, ömür boyu ücretsiz. Sitede her çeşit insan mevcut, herkesin aradığını bulacağından şüphem yok. http://www.sevgikutusu.com
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız