Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja 1.000.000 Aboneyi Geçti

 
Geçtiğimiz hafta artık sadece Mixer üzerinden yayın yapacağını açıklayan Ninja adıyla tanınan 28 yaşındaki Richard Tyler Blevins, bugün itibariyle 1.000.000 aboneyi geçti.
 
Geçen hafta, artık Twitch üzerinden canlı yayın yapmayacağını, sadece Microsoft'un sahibi olduğu Mixer adlı platformda canlı yayın yapacağını açıklayan Ninja birkaç gün önce 500.000 aboneyi geçmişti ki daha 1 hafta bitmeden 1.000.000 aboneye ulaştı. Bu hızlı abone yükselişinde Mixer'in izleyicilere 1 ay ücretsiz abonelik veriyor olmasının da büyük bir yardımı var fakat yine de Ninja bu kadar hızlı büyümesi göz ardı edilebilecek bir durum değil.
 
 Mixer üzerinden ilk yaptığı yayında ortalama 75.000 izleyicisi olan Ninja bu izleyici sayısıyla Twitch'teki ortalamasını neredeyse ikiye katlamıştı. Fakat ne gariptir ki Twitch bu durumdan fazla etkilenmemişti. Twitch'in haftalık izleyici sayısı neredeyse aynı kalmıştı. Bu ücretsiz abonelik bittikten sonra Ninja'nın abone sayısı kaç olacak merak ediyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot ninja mixer abone sayısı twitch
Kojima, Death Stranding'ten 2 Adet Oyun İçi Görsel Paylaştı Death Stranding PlayStation 4 Özel Oyunu Olmayabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-2C5CD639E

7.8.2019 21:43:02

+1
Tamamen popüler kültürü haline gelmiş eleman işte. Burger veya MC hamburgeri cok mu güzel? Ben mesela asla yemem ama gördüğüm zaman full çakıyor. Niye popüler olmuş yanında baska isimsiz hamburgerci açsa kimse yüzüne bakmaz. Esnaf lokantası mesela bilinçli insanların gittiği yerler. Niye bunu örnek verdim aynı olaya geliyor. Biz acsak bizi kim izler 10 kişi zor izler. Starbucks niye popüler kahveleri cok mu iyi evde daha iyisini yaparsın imkan varsa kral makina alır her türlü kahveyi sende yaparsın o mekana oturunca sanki mekanin sahibi gibi hissediliyor galiba. Benim kafa eski hocam ben 25 yaşına geliyorum şimdi ki nesili anlayamiyorum ne goruyorlarsa özeniyorlar.

İdrak İstimlak

7.8.2019 19:17:49

+2
Bu yeni model oyuncular her türlü kötülüğü hak ediyorlar. Şuna bak, bir tane adamın peşinden milyon tane adam gidiyor ya, vallahi aklım almıyor bu işleri.

TheNewAtilla

7.8.2019 18:47:17

0
Otomatik yenileme varsa pek düşmez. 6 ay 1 sene sonrasına fakan bakmak lazım. Ama mixer, twitchden daha iyi çalışıyor. Mixerin gelişmesini isterim

esentugay579

7.8.2019 18:11:44

+2
Bedava verilen 1 ay abonelikle tabi ki 1 milyon olur kolayca, ikinci ayda abone sayısına bakmak lazım bence, ben bile aboneyim :)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız