Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nightmare Creatures Geri Dönüyor

 
   İlk oyunu 1997'de PlayStation, Nintendo 64 ve PC için ikinci oyunu ise 2000'de PlayStation ve Dreamcast için çıkan korku aksiyon türündeki Nightmare Creatures geri dönüyor.
 
   Nightmare Creatures reboot bağımsız geliştirici Albino Moose tarafından duyuruldu.
 
   1666 yılında geçecek olan ve orijinal oyundaki olayların hem öncesini hem de sonrasını anlatacak yeni Nightmare Creatures'ta bir tarikat sonsuz güç iksirini yaratmayı amaçlar. Bununla birlikte, işler ters gider ve deney sonucu kana susamış mutant yaratıklar ortaya çıkar. Yaratıklar Londra'ya kaçarken, seyahat eden bir rahip ve öldürülmüş bir immünoloji uzmanının kızı kötülüğü yenmek için şehir merkezine doğru yola koyulur.
 
   Nightmare Creatures'ın duyurulduğu etkinlik PAX West 2017'ye katılma şansı yakalayan Rely on Horror, oyunun şimdiki nesildeki platformlara ve PC'ye geleceğini belirtti.
 
   Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
   Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XV: Pocket Edition için 20 Dakikalık Oynanış Videosu Kamen Rider: Climax Fighters PS4 için Duyuruldu

mehmetalpertr

4.9.2017 02:31:03

0
cep telefonu oyunu gibi duruyor... töbe yarabbi.. bu kadar mı kötü olur ? ilk oyunu PSX de oynamıştım.. yazık.. çok yazık..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız