Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nier Square-Enix'in 2. Önemli Aksiyon-RPG'si


 
     Nier'ı oynadıysanız veya sitemizdeki incelemesini okuduysanız vasat bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu anlamışsınızdır. Nier, türüne yenilik getirmediği gibi basit ve sıkıcı oyun yapısıyla genel olarak pek sevilmedi.
 
     Oyunun yapımcısı Yosuke Saito ise farklı düşünüyor. Square Enix'in 2 ana RPG'si olduğunu düşünen Saito, bunların Final Fantasy ve Dragon Quest olduğunu söyledi. Buraya kadar itirazımız yok, fakat iş aksiyon-RPG konusuna geline Saito oldukça abartıyor.
 
      Kingdom Hearts'ın Square Enix'in en önemli  Aksiyon-RPG oyunu olduğunu söyleyen Saito "En önemli 2. aksiyon-rpg oyunu olması için Nier'ın yapımına başlandı" sözüyle tartışma yarattı. Onun bu kadar vasat bir oyuna böyle önemli bir sıfat yakıştırması doğal olarak yadırganıyor.
 
      Daha önce yine Nier gibi Cavia ve Square Enix işbirliği ile geliştirilen Drakengard bile Nier'dan çok daha iyi bir oyundu. Drakengard olabilir, ama Nier 2. en önemli Aksiyon-RPG yakıştırmasını hak etmiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Square Enix Nier action Xbox 360 PS3
Red Dead Redemption'dan Multiplayer Görseller Steam'de Rockstar Games Haftası

Lincourt

27.4.2010 11:23:26

0
Kingdom Hearts'ın adını şu oyunla nasıl yan yana kullanıyorlar yahu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nier
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız