Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NieR: Automata Satışları 3.5 Milyonu Aştı

 
Square Enix, NieR: Automata'nın dünya genelindeki dağıtım miktarı ve dijital satışları toplamının 3.5 milyon adeti aştığını duyurdu.

Square Enix, yaklaşık altı ay önce, Xbox One versiyonu çıkışından kısa bir süre önce, oyunun dağıtım miktarı ve dijital satışları toplamının 3 milyonu aştığını duyurmuştu.

NieR: Automata 23 Şubat 2017 tarihinde Japonya'da, 7 Mart 2017 tarihinde Kuzey Amerika'da ve 10 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa'da PlayStation 4 platformu için çıkış yaptı. Ardından 17 Mart 2017 tarihinde Steam üzerinden PC için de çıkışını gerçekleştirdi. Son olarak 26 Haziran 2018'de Xbox One versiyonu çıktı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nier 2 Nier yeni nier Nier New Project Nier Projesi Square Enix Platinium Games ps4 playstation 4
Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1566 Adventures of Lolo, Ninja Gaiden, Wario's Woods 12 Aralık'ta NES Nintendo Switch Online'a Eklenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Adol125

5.12.2018 21:15:36

0
Dediğim adam Kaldaien.

Cemlat

5.12.2018 18:45:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri %75'e yakını konsol satışıdır eminim. PC de bu oyunu oynamak başarı isterdi (ilk çıktığı zamanlar)
Adamların pc deki update durumunu savunmicam ama adını unuttum şimdi bi kişi var. Bandai Namco oyunları içinde hep ekran ve çözünürlük ayarları olsun tüm sorunları düzelten mod yayınlıyor hep. Anında Nier içinde yayınlamıştı çıktığı gibi ki onunla birlikte tek bi sorun olmadan gayet rahat oynadım. Az çok bu oyunları sevenler zaten bi sorun varsa ilk onun modlara bakıyoz düzeltmiş mi diye. Tales serisini oynayanlar bilir. He o kadar para verdik niye mod yapan adam 1 saatte her şeyi düzeltebiliyor da koskoca şirket hiç bir şey yapmıyor dersen onu bende çözemedim. Namco içinde aynı bu.

BSC Misafiri

5.12.2018 15:52:10

0
%75'e yakını konsol satışıdır eminim. PC de bu oyunu oynamak başarı isterdi (ilk çıktığı zamanlar)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NieR Automata
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız